67

пппп

преди 3 години

Хахаха Браво! Разсмяхте ме, значи си измислям, че имам двама сина и съпруга с която се разбираме чудесно ?? Или не вярвате, че не всички жени са зли като Вас !! Недейте така, просто казвам, че със сигурност и тя има вина за тази крайна постъпка на убиеца! Дано се оправи жената, но едно знам със сигурност : вече така няма да прави!

66

1

преди 3 години

До ИстинатаАми то мерките са да се гарантират условия, че тези жени могат да се чувстват равнопоставени и да имат социални механизми за защита: затова българските русофили пищят срещу международни договори, които защитават такива неща - щото току виж се оказали в равностойно положение с жените и тогава .... тогава какво ще ги прави голямата работа?

65

интересно

преди 3 години

Дано оцелее жената и да се възстанови напълно! Странно е обаче, не изглежда като следствие от любовна афера...

64

Истината

преди 3 години

Българските мъже са комплексари.Щом не са доволни от една връзка убиват я жената,я децата,я и двете.Това е абсурдно и някой трябва да вземе мерки.

63

Анонимен

преди 3 години

Колко ненормални бивши шапкари ходят с оръжие по улиците

62

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 67Прав си, трябваш да кажа, че са докарали до съвършенство механизма им за самозаблуда.Иначе измислиците им си личат отдалеч.

61

Анонимен

преди 3 години

Щом си е наумил да я убие е щял да го направи. Дали с пистолет,нож,с душене или пребиване е все тая. Човек като изперка за момент не мисли за последствията.

60

Анонимен

преди 3 години

Бе като те нерви,счупи и носът,избий и 4 зъба.Абе пълна промянна и наорави.Вкарая е два месеца в болницата.После половин година да ходи с противогаз.*** недей да я убиваш.П..П Като се пооправи о освести-повтори упражнението.Не я убивай!

59

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 66,чак до съвършенство. От далече му личи, че е филмар, аз на другарите отдавна съм им казал, че за нищо не стават. Нито опорките им свестни, нито измислиците им.

58

Анонимен

преди 3 години

До ппппГоркия. Русофилите сте докарали до съвършенство измислиците с които да живеете.

57

Дзивко

преди 3 години

Сума народ имат оръжие(законно), бивши и настоящи военни и ченгета, прокурори, ловци, бизнесмени и съвсем обикновени хора.., със законен пистолет освен такава глупост, друго не можеш да направиш, законите са ни такива, че все си виновен

56

Анонимен

преди 3 години

Дали са били любовници лесно ще се провери. Но по-скоро са се сдърпали за нещо и военния е превъртял. Народа е яко изперкал и за поглед накриво някои скачат. Какво остава да му направиш забележка или свирнеш с клаксон.

55

Eкскюз

преди 3 години

До 52 се отнасяше. Сори.

54

ИванК

преди 3 години

При българската статистика е по-вероятно един катаджия да извърши престъпление със служебния пищов, отколкото да го използва за защита на граждани или самозащита.

53

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 56Значи си безработен, както предположих.:)))))

52

Анонимен

преди 3 години

Кой да извърши тая глупост освен военен.Имаме и такъв за президент.Стойте и гледайте сеира на Радев..

51

пппп

преди 3 години

до 46 Нищо не си измислям на 50 години съм и имам деца на 22 -24 години! Съпругата ми е добър и свестен човек с който живея от 25 години! А ти ме критикуваш, защото си жена и ми се струва, че спадаш към по лошичките жени! Всеки с късмета си, аз на времето имах късмета с мойта съпруга, но тоя явно не е изкарал късмет!

50

Анонимен

преди 3 години

Преди 89-а престъпленията от военни се потулваха, а престъпниците често се измъкваха безнаказано. Колко жени си заминаха за нищо...

49

РоРо

преди 3 години

Изкукал шапкар !!!А нас такива ни управляват сега

48

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 53"Значи си безработен, както предположих."...................................Нищо не си предположил. Пенсионер съм с пенсии от България, САЩ, Великобритания и Швейцария.Само не ме питай как стават тези работи, защото не съм сам в тази благородна финансова дейност. Loool