23

Анонимен

преди 3 години

Русия ми се струва , че никога няма да си изтегли оборудването, като водоноски, тоалетни , подвижни кухни, казани , бойлери. А това , че да си почисти района няма кои да го направи. Тоновете *** след руската армия ще почистят украйнците. Така излиза.

22

Факт

преди 3 години

Къде е драмата тука тази техника и войска е на Руска територия и в Донбас 80% от населението е с Руски паспорти и Русия е длъжна да ги защити при нужда.

21

Крим не е руски

преди 3 години

Защо местното население на Крим е на страната на Хитлер и се бори срещу Червената армия, А?????

20

до 14

преди 3 години

имам книгите на Пушкин Достоевски и т.нруски класици, които в украина ги четат на руски само щото нямат преводачи да ги преведат на украински.

19

Ясно

преди 3 години

Докато фашиският режим в Украйна заплашва с нападение Донбас, Русия ще е в готовност да защите народа.

18

до 19

преди 3 години

ооо друже на Кремъл му дреме един кватрал на москва народ колкото сме, какво мисли.

17

до 14

преди 3 години

ти като инаш само китайски *** да не си член на Китайската комунистическа партия

16

Анонимен

преди 3 години

До11. За имоти и АЕЦ , туризъм е така . кактонобичат , доматки, млеко, вино ъа и боб. Но Кремъл не обоча Българиянда е в НАТО и ЕС. Кремъл иска българина да е роб на болшевизма и обичта му към сащ първо да мине през Русия

15

МНЕНИЕ

преди 3 години

Украйна , Северна Корея , Северна Македония и Турция ще се приемат в Пакет в ЕС .За НАТО вече е Сигурно - Украйна и Косово заедно с ИДИЛ МОСУЛ ще се приемат следващия месец .Единствения проблемен член на НАТО остава Северна Корея - тя иска да командва НАТО вместо САЩ .

14

до Крим не е руски

преди 3 години

и 1000 пъти да го напишеш оказва се че е руски, я кажи щом е украински защо украинците правят воден геноцид над населението си там. Наказват ги че не се бунтуват ли, ми значи населението наистина се определя като руснаци както на референдума, а не както казват че под дула на автомати да гласували.Нещо се пообъркаха урките в омразата си.

13

Българин

преди 3 години

Българи,отваряйте си очите утре да не осъмнем с Бургаска и Варненска руски републики.Важно е днес да прогоним от България всички с руски паспорти.

12

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 11Даже и русофилите не си вярвате на глупостите , които пишете.Ти например много "обичаш" руснаците, но у вас нямаш нищо руско, нищо че си голям "русофил".

11

Българин

преди 3 години

До ЩеревБългарите сме на страната на Украйна ! И Русия е поробила 140 народа. Нейната територия е Сибир и около Москва 100км. Другото е откраднато.

10

Анонимен

преди 3 години

и от къв зор ще те окупира Русия бе абдаллл. 73% от българите по изследване на Дойче веле са добронамерени към Русия., черноморието пълно с руски имоти. Руска АЕЦ има, руски газопровод, руски нефтохим, не са глупави да си развалят рахатлъка в Бг

9

Щерев

преди 3 години

Русия има право да си държи оборудването където иска на своята територия, краварите чак до Афганистан стигнагХа

8

Веселинъ 7112136860

преди 3 години

Простичко е. И едните и другите твърдят, че не искат военни действия. Ок! Значи подписват един конретен текст с едно изречение:" Изтегляме от граничната линия на 150 километра военните съоръжения и войсковите части". Подписват го и повече не ни занимават с простотиите си.

7

Анонимен

преди 3 години

тая поддллога американска каквото му напишат задокеанските сценаристи това рецирира. Да се радва че руското оръжие е на руска територия.

6

Анонимен

преди 3 години

Гледах парада в Севастопол.Доста руски ми се видя.

5

123

преди 3 години

Зеленака беше много ербап ама го е страх от мечката.

4

Крим не е руски

преди 3 години

Добре че сме в НАТО та руските окупатори не смеят да посегнат на България.