13

Анонимен

преди 3 години

И как по точно започна

12

А да та видим

преди 3 години

Сестра Галева Костинбродска може да почне осветляването и с 18 годишната приватизаторка -милионерка-другарката Нинова и с това с какви пари плащаше за образованието на сина си в загнилия капитализъм. После да потърси кой беше-Р.ОВЧ., а също така и да се порови за Орешарски и фалита на КТБ.Ей тия три неща да свърши- ще я признаем за Активен борец против фашизма,пардон- корупцията! За бюлетините няма да питаме,щото там си е ясно,че нищо няма да излезе,нъл тъй !

11

SS

преди 3 години

не само следващият Парламент ще работи по престъпленията на ГЕРБ и на неговото правителство (и на "патриотите"), ами и служебното правителство. Именно то ще 'такова мa.мaт.a' не грберостите. Затова буда браселонски го е толкоз страх от Радев. Споко, всичко ще да бъде ИЗЧЕГЪРТАНО, както се му е редът !МУТРИ ВЪН ! ГЕРБ е ПОЗОР за България !

10

sofeto

преди 3 години

Тая "костинбродска" лузърка вярва ли си изобщо, или прави само останалитена глyпaци!

9

Анонимен

преди 3 години

Кое е по-забавно - "Шоуто на Слави", "Шоуто на Мая" или "Шоуто на Мун..чо"?Сега, а и се очертава поне до януари дотгодина, да се "радваме" на "Шоуто на Мун..чо", ама защо ли на мен пък никак не ми се вижда забавно...

8

Анонимен

преди 3 години

Бойко е трябвало тая да я уважи поне веднъж че отхвърлена злобна жена е голям кошмар. Ама тя пък и Корнито щеше да се нареди, то не може всички.

7

Диана

преди 3 години

Ко.кош.карката Манолова отново изкуд.кудяка!...Няма тя нито разбиране, нито съзнание на политик - докато се занимацаше с тези съмнителни, кой знае колко други са си свършили работата зад гърба на закона! Работата не политика е да създава закони така, че да не може да се случват подобни случки, а не да иззема функциите на държавни изпълнителни органи...Тр.аге.дия! БСП И СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

6

Иван

преди 3 години

Пчеличката Мая щяла май да жили? Що не започне от Костин Брод, В.Божков, бр. Галеви или най добре от себе си?

5

Авертас

преди 3 години

Това не е пролетно почистване. Това е сериозна крачка за пресичане на беззаконието. Процесът е много сложен, изисква много познания, търпение, упоритост и преди всичко безкомпромисно отстояване на законността.

4

Анонимен

преди 3 години

Какъв процес, то 45то НС умре вече, това и беше на алтернтивата на ГЕРБ големия успех.

3

Анонимен

преди 3 години

Манолова бори корупцията хахаххаххах

2

Анонимен

преди 3 години

Трябва кандидат депутатите задължително да преминават на психо-тест, защото може да бъдат много вредни за България с истеричните си напъни и мания за величие. Справка: Мая Общата.

1

Веднага

преди 3 години

Нищо не е започнало защото в държавните структори е пълно с калинки и продажници на герб, докато не се изчегъртат от там нищо няма да стане.