110

Анонимен

преди 3 години

Не само пандемията е причината. Като застроиха всичко, поразиха природата и плажовете ще има все по-малко туристи. Дано всички да фалират.

109

Грък

преди 3 години

Само един хубав Исторически парк имате до Варна, останалият ви туризъм е гадна мизерия хахахах

108

Анонимен

преди 3 години

До ГръкЯвно не си грък, защото не ги знаеш цифрите как са...или си някое разглезено докторско синче, дето е тъпо за следване в гръцки университет и му се налага да плаща да учи медицина у нас, живееш в илюзия...Те повечето млади гърци са доста затворени откъм света и познания на света.

107

Анонимен

преди 3 години

А па руснаците колко ще ми липсват..ммм...ужас! Просташкото им, селско държане! Направо не мога без него! А и сега алчните и мързеливи родни сънародници, които ди мислеха, че щом са се родили край морето, са хванали господ за ...шлифера, ще трябва да работят нещо! Ужас!

106

Анонимен

преди 3 години

да не драматизираме излишно, всяка година старта е кошмарен, а накрая се избиват да обясняват колко добре е свършил.

105

Грък

преди 3 години

ЕС на нас даде 350 милиарда евро, а на вас даде един гол ху ;) хахахах

104

Грък

преди 3 години

Булгарос обижда нас гърците, ама идва и ни пълни джоба и неще да пусне и стотинка в неговата к0чина хахахах

103

Иван

преди 3 години

През празниците бях в Ловеч , зоологическата градина беше пълна с хора,заведенията бяха пълни в центъра на града имаше много гости от цялата страна никой не иска на бетона и осрания плаж а иска хубаво време и разходки,спокойствие.Това е

102

Грък

преди 3 години

Гърция има 400 милиарда дълг и пак нашите пенсии са 900 евро, а вие дето нямате дългове умирате от глад хахахах пенсионерите ви измряха със 120 евро пенсия хахах

101

Анонимен

преди 3 години

Гръкос, не злорадствай, защото и вашта ситуация ще е същата... ЕС на всички ще ни разкатае фамилиите. и таз година съм на двете морета, та.... ще има снимки на гръцки апокалипсис пак...В България плажовете ще ги посетят българите...за мутрохотелите не знам..

100

Анонимен

преди 3 години

Идеално! Хотелите на Маджо, Маргините, Ветко .. са празни! Каква загуба за нацията!

99

Грък

преди 3 години

Бедните българи ще спасят нашия туризъм,ама техния туризъм няма кой да го спаси хахахахах

98

Анонимен

преди 3 години

Чакаме Херувима Мустафина да ни докара американци да почиват кат се меси във външната ни политика...5 милиона поне да праща, да има и за бат Генчо с къмпинга при Равда...Не искате руски туристи, дайте американци да вземаме..Херувима му, кога да ги чекаме?

97

Грък

преди 3 години

Бананова република сте вие бе! Затова идвате в Гърция хахах

96

ти да видиш

преди 3 години

"няма да имаме руснаци, заради списъците на вражески държави".За това не ви е виновна сегашната политическа обстановка,а гъзолизането на сащ от досегашните. Затова с висок глас го кажете,спрете да се страхувате от тази хунта,външната политика,която я водят е в интерес на сащ,но в ущърб на България,най-много на туристическият бизнес,който генерира повече от 20 % от БВП. За простите герберасти препоръчвам да попрочетат малко какво е БВП,макар да знам че не им се оттдава

95

Анонимен

преди 3 години

До ГръкАко наистина си грък, първо спасете туризма си и дайте акъл на нас след това. Миналата година атомна бомба беше паднала на Халкидики. Празни градчета на апокалипсиса, масово хотели неотворили, ужас и страхотия...за един измислен вир_с

94

българин

преди 3 години

Не всичко е море в България , на празниците бях в Търново , градът буквално се пръсна по шевовете ! Не можеш да се разминеш от хора по улиците , заведенията фрашкани с народ !

93

Анонимен

преди 3 години

Мутрагеньо наибеню.

92

До Грък 111

преди 3 години

Ти може да си много неща, но не си византиец. Ако курортите правеха държава, нямаше да сте бананова република затънала в дългове.

91

Анонимен

преди 3 години

Какъв туризъм ? Кризата е още тук. Лапачите още ли се правят, че ще има сезон ?