107

за ИК

преди 3 години

Тръгнал книги да ми пише за прехода................ако имаше нещо останало човешко в него................поне нямаше да излиза на показ...............................един от унищожителите на България!!!...............Иван Костов...........................много вреден елемент!!!

106

Анонимен

преди 3 години

Кой не скача е червен!

105

Анонимен

преди 3 години

Костов не върна нито лев в бюджета след грабежа 90те защото и той участва в грабежа. Кремиковци беше подарен за 1 лев и после Дянков го закри. Нито 1 лева не е върнат от приватизацията и СДС и ГЕРП прикриха следите. Даже при фалит на КТБ, ГЕРП и СДС орязаха влоговете на бедните за да платят 2 милиона на горкия Рашидов, че е от ГЕРП-СДС.

104

До Анонимен 125

преди 3 години

Кое му е успешното на тоя крадец???Ако бях главен прокурор..............тоя да е в затвора за поне 30 години.............*** крадлива гадина.................отгоре на това дава акъли.............ей, да си живее с парите от приватизацията и да не дразни хората!!!

103

Анонимен

преди 3 години

И даскала на Нинова се из-ака.

102

Анонимен

преди 3 години

Костов е не само най-добрия премиер в най-новата история на България. Той е единствения, който носеше някакъв смисъл в оцеляването на тая нация. Как българските ченгета успяха да изперат, избелят и изгладят мозъците на толкова много българи, вкл. "демократи", за мен е загадка. Всъщност донякъде, защото българинът по традиция се самоастрелва в караката (поне в новата ни история) Вкарали им в устите няколко лъжливи клишета и ги повтарят като изоглавени от 20+ години. Манталитет, какво да правиш!

101

Анонимен

преди 3 години

На този мястото му е до бойковата килия.Koпaнap!

100

Айде сега, простотии

преди 3 години

До КОСТОФФТатяна Дончева е един от кадърните юристи у нас. Бойко Борисов го потвърди. Много си бил у тях и знаеш флората и фауната. Котки или китки гледа.Когато приказва, тя знае какво говори и защо.

99

за ИК

преди 3 години

Не е цвете за мирисане Бойко Борисов.....................но е много по за предпочитане от Иван Костов....................архитекта на разграбването на България!!

98

за СДС

преди 3 години

СДС-арските гадини пак се пришиха към ГЕРБ за да могат да влезнат в парламента.........ужас............иначе нямаше да имат и 2 %!!!

97

????

преди 3 години

Не съм фен на Бойко Борисов...............но Иван Костов е 1000 пъти по виновен ............и още не е в затвора тая година..............ужас...............прокуратурата къде спи???

96

Анонимен

преди 3 години

някойПръдна ли, или тая воня излезе от нечияУста, много кофтиМирише

95

????

преди 3 години

Иван Костов кога ще го видим в затвора?????

94

Анонимен

преди 3 години

раздаде всички държавни заводи и фабрики на мутрите за жълти стотинки този гробокопач на България защо още не е в затвора ТОИ Е НАИ ВИНОВЕН ЗА ПОЛОЖЕНИЕТО В МОМЕНТА 76727

93

Иване, не си казвай!

преди 3 години

Сакън! Твойта ***... експертиза татарска.пп: Здравецът увяхна.

92

Анонимен

преди 3 години

"Братчет"..защо не си в "колежа" при бай Ставри

91

Анонимен

преди 3 години

Момче, ти отдавна трябваше да посетиш колежа на Майор Векилски при бай Ставри.

90

Курнелия-съмнителна

преди 3 години

През 1999г. Ив. Костов назначи *** Нинова за изпълнителен директор на "Техноимпекс" и едновременно с това - и предс. на Съвета на директорите на "Техноимпортекспорт". Тя успешно приватизира и двете предприятия като придоби по 37% от акциите и на двете и така стана бързо милионерка. А може би задачата, която изпълнява сега *** по пълното унищожаване на БСП е също заръка от Ив.Костов?

89

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 79Бащицата ми първо охраняваше паркинг на Маджо, после го пратиха да гепа коли от Чехия, разви се и стана охранител на бай-Тошо, не си скъса членската карта .... :))) Да продължа с възхода на Бацо, напраиха го полковник, след това генерал, кмет и заветното премиер :)) Костов е хитра лисица, знае на къде дyха вятъра, не съм и очаквал да каже нещо друго :))

88

Бсп е в будна кома..

преди 3 години

Нинова с корупцията няма да приключи, защото е част от нея (Техноимпекс, Булгартабак, уволнена е от Станишев за корупция), но с БСП ще приключи окончателно след тежката загуба на изборите.