130

Анонимен

преди 3 години

Еми бил съм свидетел на пиян руснак който изпочупи бар в центъра на Варна (имаше бардак зад барчето) :)) Това става през 90-те, когато бех млад и зелен :)) Едва влезе двуметрова кука, въпреки че руснака си беше тръгнал отдавна, оглеждаше се ще кажеш го чакат с калашници :))

129

wild horse

преди 3 години

До крайно време еза да могат такива като теб спокойно да мият чинии и да берат ягоди в ЕС. Ами, добри са руснаците,затова всички ги е шубе,колкото и да се съюзяват срещу тях,пак бой ще ядат

128

Вирус

преди 3 години

До hitko@"...Всичко щеше да е къде по-различно и човешко...."------И ако австриецът от Браунау беше поживял още 2-3 години - също.

127

do 163

преди 3 години

До Изненада!русофобията се сее от пУтин и от неговите олигархи сатрапитова са хората които най-много мразят собствения си народдано скоро руския изстадъл народ се освободи и от техния гнет

126

Най готиното!

преди 3 години

Е че тия врели некипели са официални позиции!:):)Хайли-лайклитата нема да прокопсат!

125

крайно време е

преди 3 години

забранете на ВСИЧКИ руснаци или хора с руски паспорти да влизат на територията на ЕС, спрете им визите и на тези със двойно гражданство поставете строги условиявсеки руснак който иска да работи живее или учи на територията на ЕС трябва да бъде машабно проучван и наблюдаватточно както беше преди 89 година с соц държавитеникакъв компромис срещи всеки който се опитва да разруши нашия свята на тези които ЕС не им харесва прави им път към блядная

124

Вирус

преди 3 години

И шпионите им са ялови, като държавата. Ако имаха добро разузнаване, сега нямаше да са на това дередже и от СеСеСеРе да се превърнат в Съветска (пардон) Руска Федерация.Голяма държава, но куха. Около 51 пъти по-голяма от островна Япония, а кажи-речи със същото количество двуноги.Не случайно женските русо-туристки са за ибрет в Турция и комшулар им оправя прираста на населението. Loooool

123

Хайли лайкли Ха Ха!

преди 3 години

"Агентите, взривили склад във Врбетице са същите, отровили Скрипал"Времето не им се еотразило даже!Същите са от времето на гражданската война в щатите!:):):)

122

hitko

преди 3 години

Ушанките знаят, че никой няма да тръгне срещу ядрена сила водена от политици-деспоти и *** електорат. Янките направиха най-голямата си грешка 1945 след като бонбандираха Япония и не продължиха и на Запад към Моска и Сталинград. Всичко щеше да е къде по-различно и човешко..

121

Сметкоплан

преди 3 години

КГБ яко пести от личен състав. Чепика и колегата му оперират цяла Европа, двама агенти се грижат за спецакциите в Азия, по един в Африка, Австралия и Южна Америка, Тръмп в Северна Америка. Бюджет 100 000 евро.

120

.

преди 3 години

Европа колкото повече джавка, толквоа по-зле за нея!

119

Анонимен

преди 3 години

Тая "мода" Русия сама си я докара до главата.Докога ще тероризира европейските държави?Преди тероризираше само Източна Европа.Сега всички.

118

Анонимен

преди 3 години

Стана като мода да се обвинява Русия. Не ги защитавам, смятам, че става много банално обвиненията срещу тях. Чета пълни глупости от тази статия и срещу Путин. Ако ги заболи пръст, Русия пак е виновна. искат да правят сечено на Русия и Путин, и всичко е заради политически интерес и сила. Както и корона вируса, изкуствено създаден.....

117

к1

преди 3 години

И какво излиза на края , тези двамата са кръстосали цяла Европа , под носа на прехвалените европейски служби за сигурност и са си правили каквото искат, кеф отравяния, кеф ти взривявания.

116

Сега

преди 3 години

Няма

115

За Бабиш

преди 3 години

Имаше инфо за много корупция. Явно САЩ обичат да сътрудничат с явно корумпирани хора и да ги държи с компромати и да правят това, което искат.

114

прокурор

преди 3 години

тия двамата големи каръци - нито гърбев уцелиха, нито скрижал, взвривиха по погрешка склад за фойерверки, вместо да ги хулят, да вемат ЕС да ги наградят.

113

Анонимен

преди 3 години

До гларусЧех ни изобрази като ориенталска тоалетна, може би има право, отметнаха се, че руснаците щели да ни правят взривчета :)))

112

Кремълски трол

преди 3 години

Няма да мога да заспя тази вечер ако не прочета какво казва нашия сътрудник към "Америка за България" Чибурашкъ.

111

Аз

преди 3 години

Не сьмму майка има си поддрьжници не отгоарям за него