200

Анонимен

преди 3 години

232 Тепърва има да гледаме сеира на Слави чалгаря и компания.

199

ПроСоТо

преди 3 години

До Тенчоверно,явно не е обърнал внимание колегата...Но я ни обясни ти,древногръцки философе,какво ще рече "НС Е ДЕЛЕГИТИМИРАНО"?!КОЙ го е "делегитимирал",като само преди няколкоддни НАРОДА ГО ЛЕГИТИМИРА?!..давай,доценте,ни са помайвай! Я какъв си сербезин..

198

Анонимен

преди 3 години

Ще дойде, ще го пуснат за половин час от следствието.

197

1

преди 3 години

До М дааа,какво лошо има в турските сериали,или искаш Иван да гледа българските филми, "Селянинът с колелото"Преброяване на дивите зайци"Сдеца на море"все холивудски филми.

196

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Никога не е...късно да станеш за...резил,а Боко отдавна го е...постигнал.Има...талант този човек.

195

Анонимен

преди 3 години

Биков ако имаше дете, то щеше да му се изплюе в лицето

194

1

преди 3 години

томо неверний,Народното Събрание ли го делегимитира,или Мата Хари,че няма да дойде.Или Президента с дроновете,както се изказа твоя "велик"вожд

193

до 226

преди 3 години

Колко си загадъчен само. Почти ме нави да ходя да гласувам за банкянския чобанин следващия път, само че не са ми правили лоботомия затова ще пропусна.

192

М дааа

преди 3 години

До ИванТака е , гледането на турски и индийски сериали, както и безсмислени шоу програми води до тотално опростачване и жесток сблъсък и шок , като излезеш на вън. Лошото е, че тия са половин милион и прогресивно се увеличават.

191

Анонимен

преди 3 години

До до 221/224Стигаме до финалния извод: такива като теб са за шоуто и сте готови да плащате със съдбата си. И ще плащате.:))))

190

Max

преди 3 години

Реалността е следната:При Борисов нещата бяха зле, без Борисов още по-зле.

189

Solar Power

преди 3 години

До Анонимен: Премиерът е подал оставка и тя е приета. Той няма право да разписва нищо. Същото е и с министрите. Най-простичко казано като за теб. Имате 160 човека УПРАВЛЯВАЙТЕ !!! Какво чакате ? Вземете плана внесен е в парламента ! Коригирайте махнете неща от него добавете сложете ваш план и го предложете за гласуване в парламента и готово :) Не виждам нищо сложно !

188

Иван

преди 3 години

Такава простащина лъхат от всички, особено палячовците на Слави, колкото и да не харесваш някой, има етикет на държание и тези простаци, тръгнали да управляват държавата, всички, които са гласували за тях, явно са много ниско интелигентни хора, мечтаещи за цветя и рози!

187

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 218Не знам кое е по-смешно, че говориш за баламосване или че в същото изречение говориш за "чекмедже".:)))

186

сминдух енд чесън

преди 3 години

Народното събрание да потърси добри дърводелци,които трябва да положат сериозни усилия за ликвидиране на последиците от присъствието на ГЕРБ в залата.Те по принцип са свикнали с ремонт на ремонта,така че и пари имат достатъчно откраднати за целта.

185

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 217""Играта продължава" :)"Правилно.:))))

184

Анонимен

преди 3 години

"А аз работа си имам, и то такава, която не зависи нито от правитлеството нито от въшливата ви организация. Работя само с чужди фирми точно по тази причина. Просто вие искате перманентно да се занулявате и щом много искате ще стане."Каква покъртителна история, почти пророних сълза от умиление. Баламосвай когото си искаш, само се моли чекмеджето да не спре да раздава заплати :)

183

Анонимен

преди 3 години

Не се стрескайте толкова, нема да катурнете попа :))) Сега видех статия, че Дончев вече ги нарича Управляващи сбирщината :))) Не знаех, че без излъчен премиер и без съгласие на отделните партии, може вече да управляват :) Явно може според Дончев :) Бокича си играе с внуците, не го търсете за коментар - "Играта продължава" :))

182

Тенчо

преди 3 години

До Анонимен 208Чети бре Маугли: "Народното събрание вече е делегитимирано от актовете..."Кой ти говори за Бойко бре?

181

Анонимен

преди 3 години

Видя се, че без ГЕРБ държавата изпада в безтегловност. Това се признава дори от феновете на новите партии.