327

Плондерман

преди 3 години

Да живее БИГ ША , САРАФА , ХАДЖИГЕНОВ , МАЯ ЮАНОЛОВА И ЦЯЛОТО ОТРОВНО С ТРИО БАРАБАР С ПРОТЕСТИРАЩИТЕ И Христо Иванов, даже и Доган.Все трябваше да се свали ГЕРБ !!!

326

анонимен

преди 3 години

Да, ГЕРБ не е цвете, ама тези новите, от жълтите павета, без прилично поведение, на тези ли ще разчитате!

325

Анонимен

преди 3 години

Татяна Дончева като адвокат защитава интересите на Мултигруп, както и редица други корпорации, застрахователни компании и партии. Изправи се , мутри в парламента.

324

Гражданин

преди 3 години

До щастливеца. Нали ти е ясно, че това е твоето лично мнение - на завистлив, озлобен, но невзрачен миризлив галошш. Щото 840 000 не мислят така. Най-много спрямо другите.

323

11

преди 3 години

Тоз па *** кой беше?

322

анонимен

преди 3 години

През първите два работни дни на НС, някой от победените-победители да каза нещо за народа, какво ще прави с пандемията, как ще повиши доходите, как ще се справи с икономическта криза?!Чухме и видяхме само обиди, дюдюкания и простотия! Хора, не разчитайте на промяна с тези депутати!

321

Гербер

преди 3 години

До гербавите фенове, истукан и други подобни. Айде по-скромно с тези закани, че сигурно сте ги писали и през 2013, а тя каква стана - палачинката се обърна още на другата година и ГЕРБ се върнаха на бял кон. А може би не сте разбрали кого народът ОТНОВО постави на първо място на изборите?

320

Щастливеца

преди 3 години

Всеки, който хвали ГЕРБ не е добре с главата си.Имаха 10 години, в които да правят политика.ГЕРБ беше падение.Долу ГЕРБ !!!КОЙТО И ДА Е НА ВЛАСТ - САМО ГЕРБ НЕ.ПИХМЕ ИМ ЧОРБАТА.

319

Изнервен

преди 3 години

Това нагло и некадърно говведо защо мисли, че казва нещо интересно? Че то се знаеше това отдавна, че така ще е. А по-голяма идиотщина от това, че всички са се обединили около една цел не бях чувал. Та коя е целта? Не е прогрес на страната, не е благоденствие и по-добър живот за хората и т. н., а измитането на Борисов и ГЕРБ. Да ви имам зловонната цел, с негативизъм, злоба и мъст няма да стигнете далече и много скоро ще го разберете по най-трудния начин - с камъни и сопи.

318

анонимен

преди 3 години

Напротив Истукане! Народът видя за два дни новите депутати! Същите дето се търкаляха по жълтите павета и хвърляха домати и яйца по парламента! Сега са вътре, в оплютото НС, на държавна заплата и се държат по същия начин! Срам и позор!

317

УЖАС

преди 3 години

"НОВИТЕ ПАРТИЙКИ "СЪС СТАРИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ КАДРИ, ЖАЛКО ЧЕ НЯМА МЛАДИ, ЧИСТИ ХОРА . ПАК СТАРИТЕ КОМУНИСТИ МАНОЛОВА, ДОНЧЕВА.................УЖАС.

316

ОТВРАТ

преди 3 години

Изправи се ! Мутрите от вън! влязоха в НС. Пътя към Евразия и съсипването на България е открит.Тези които цяла година цапаха София , пречеха на движението, вършеха мародерства, вече седнаха в парламента. Честито на печелившите чалгари от чужбина и тъмно червените фашисти.

315

Истукан

преди 3 години

ГЕРБ повече никога няма да видят власт. Лъгаха колкото можаха, подменяха вота, но вече няма какво да направят. Купиха си изборите и спечелиха пак няма да управляват. Вече не могат да купуват избори. Новите управляващи ще ги набият.

314

Анонимен

преди 3 години

Хаджиганьов "Народния съд" кога ще го свиквате? На 21 април ли?

313

този е

преди 3 години

Tоталана ГНУС !!!

312

До 324

преди 3 години

Е това е смисъла на манупулацията,да се внушава че хората са срещу ГЕРБ,т.е за хаджигенчовци и чалгарите..Хаджията изпълнява поръчки,както и за срам се включва и Слави с простоватия Тошко.Тяхното "ново" обединение да говорят гръмогласно срещу Борисов,да го очернят ,за могат да осъществят основната цел,за която са влезли,ликвидиране на сцец.прокуратурата и съд която разследва техните поръчители едрите риби.Това е.

311

Анонимен

преди 3 години

тя пък е6ати упозицията където сте.....

310

Анонимен

преди 3 години

Сегашната ситуация много напомня 9.септември 1944. Победа!! БКП, ОФ, БЗНС свалят царя единодушно. Народен съд, разтрели..После БКП леко изема власта от истинския победител ОФ, а БЗНС са забранени и изпратени в лагери.От БСП добре познават историята си и се надяват и днес да стане така.

309

Гледна точка

преди 3 години

***, че то това се очакваше още преди изборите. Ама не бързай, че да не се обърне скоро палачинката. И дежаву 2014.

308

Корнелия

преди 3 години

Институцията Безпартиен Комунист, еволюира в Доказан Специалист в областта ... Подкрепен от БСП. Нали така внедрихме Радев?