90

88

преди 3 години

Какво се маете - ДЪЛЖИ СЕ НА МАНТАЛИТЕТЪТ НА БЪЛГАРИНА - простичко, народецът ни изкрейзва и в сънищата си дори НИЩО НЕ ВИЖДА! А не знае и не иска да работи!!!

89

до доволен

преди 3 години

До доволенХора, пийте си хапчетата, че инак става страшно :D

88

факт

преди 3 години

на калво се дължи ли ? ами на чалгата , чалгарите си искат чалгата ! след няколко месеца ше осъзнаят че селския прът е един балон .

87

Пян_Гъ

преди 3 години

До Край 85Аз пък като участник и даже председател в изборни комисии (не на парламентарни избори!) ще ти кажа, че технологията не работи точно така, както ти казваш. Това е фолклорната представа. Истината е, че пропорционалната и мажориталната система в началото работят по 1н и същи начин - на партиен принцип (т.е. ГЕРБ щеше да е с над 100 депутата). Едва на втория тур - при липса на категорична победа - отиват първите двама. Предоляването на партийността обаче е трудна работа, да знаеш от мен.

86

от форумите:

преди 3 години

Славо яката го изпързаляха!!! Тези, които му дават акъл. Той самият не разбра, че рашките го изманипулираха и той изигра ролята на мост към служебното, проруcко правителство на Pадев. Славчо е излъганото камилче. А той подвeде и вас!!! КАГЕБИСТКА ПСИХОЛОГИЯ!!! ИМАТ ЦЯЛ ИНСТИТУТ ЗА ТОВА. КАКТО НИ ИЗМАМИХА И ЗА УЖ НАТОВСКИЯ ГЕНЕРАЛ ДЕТО НИ ГО НАТРЕСОХА ЗА ПРЕЗИДЕНТ.

85

Винету

преди 3 години

Я пожари съм гасил, я Винету съм прочел, я чекмеджетата си напълнИх........ :)))

84

Анонимен

преди 3 години

срещу Борисов от завист и злоба.Истинската работа не е молитва, пасивно благопожелание, а осъзнато жизнено поведение също осъзната идейна позиция.Борисов не е обезличен, а е реална сила и оръжие срещу злото.И още добрите хора се ориентират, организират и създават мощен фронт срещу злото- престъпност ,подкупи,несигурност, бездействие, страх от началници -простаци!

83

Анонимен

преди 3 години

За Слави незнам,но ако има предсрочни избори,в парламента ще влезе черепа и той ще ви види сметката,герберуги смотани.

82

Край

преди 3 години

Мажоритарни избори ще прочистят всички партии от професионалните партиини послушковци. Какво ми дреме как се казва партията която управлява ако в нея има смислени хора. При мажритирани избори никой не може да си "даде депутатите" на друг щото не са негови а НАРОДНИ предствители и могат да бъдат и отзовавани от района в която са избрани.

81

Анонимен

преди 3 години

Народа иска справедливост и по-малко да се Краде ! 300лв пенсия ,ама всеки ден !!! нов Милионер в Бг ! - Кражби !узакониха си кражбите , *** то законно било - проекти печелели бизнесмените ,поръчи,европари - 30 Милиарда Кражби ,че и повече

80

Дааааа, за съжеление

преди 3 години

До да, за съжалениеИма такъв народ търпял хунтата 12 години, но ето, че и на нея и дойде края!!!!!!!!!!!!!!Боят настана братя българи!!! Да изринем т*пата мутра от българският парламент!!!

79

Запълване на сметка.

преди 3 години

Дължи се на наивните българи.

78

да, за съжаление

преди 3 години

Наистина Има такъв народ в Европа или по-точно една много изкукуригала и проста нация, която допусна чалгата и марионетките на галевци и божковци да се докопат до парламента !!!

77

Слави премиер!

преди 3 години

Велик си Славчо, мачкай гербавите и на другите избори ще имаш поне 40% от гласовете на българите!!!

76

Край

преди 3 години

До 77 Разбирасе че при мажоритарни избори ГЕРБ щеше да има 100-130 депутата. Само че ако издигне читави хора с Лъчо Мозъка и с Деси Атанасова - не. И тогава щеше да има мнозинство обаче от НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ които нямаше да си мълчат ако премиера си тъпче шкафа с пари и кюлчета.Десните партии щяха да имат депутати от София - както имат и районни кметове - Мажоритарни. При мажиритарни избори печели този който издигне свестни местни и известни кандидати. Обаче такива после ПИТАТ.

75

доволен

преди 3 години

Доживяхме!!!!!!Сега тези интелигентни и честни момчета ще затрият всички досегашни политици. Аз мисля, че те ще прокарат всичките си идеи в закони и след това ще се отеглят.Дотогава ще помогнат на Президента да свика ВНС, да сменят конституцията и да станем Президентска република начело с Пумен Радев.Той го каза "ако аз управлявах нямаше да се краде".Ще видите как ще дръпнем напред и ще можем да напуснем ЕС с гордо вдигнати глави.

74

Анонимен

преди 3 години

Подкрепата се дължи на бруталната хибридна война която срещу България от Русия и слугите и тук. Стотици *** тровят мрежата от три години с анти-ГЕРБ и про-руски постове.

73

Анонимен

преди 3 години

Навремето Левски е бил предаден от българин,след това Тошо продаде българите на руснаците,днес Тиквата продаде народа на американците,Меркел и Ердоган и пак българин в основата на предателството и как да е друго след като голямата част от народа е тъ'по стадо водено от безхаберие,мал'оумие и най-вече овчедушие,но про'стотията води до това всеки пр'остак да се изявява като разбирач,дава мнение което не е негово,а прочетено или чуто сред тъ'лпата *** или от медия като тази лазеща цензура!

72

Аз Хаджикян

преди 3 години

Цяло лято крещяхте "мутри, вън", а сега ги вкарахте в парламента. А най-голямата мутра, на чиито гръб пише: Аз идвам и водя Ада със себе си, ще ви бъде министър-председател. Да ви е честито!

71

Слави

преди 3 години

Държавен вестник ,вече ще има офицална страница във фейсбук,моля лайквайте ,мойте закони!!!