11

Анонимен

преди 3 години

Колко са фалшифицираните невалидни бюлетини?Намаляха.

10

НЯМА СЪМНЕНИЕ

преди 3 години

проф.КОНСТАНТИНОВ Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПРАВ!ОТ НОВИ ИЗБОРИ---ГУБИ ЕДИНСТВЕНО БЪЛГАРСКИЯ НАРОД !ПЪЛНО ОБЕДНЯВАНЕ , ЗАСИЛВАНЕ НА ПАНДЕМИЯТА , СМЪРТНОСТ И ТОТАЛНА МИЗЕРИЯ !НИКОЙ БЪЛГАРИН , НЯМА ДА УЧАСТВА В НОВИЯ ЕКСПЕРИМЕНТ НА ШЕПА КОМУНИСТИЧЕСКИ ЛУЗЪРИ .....ЖАДНИ ЗА ПАРИ И ВЛАСТ!ИЗЛИШНИ НАПЪНИ НА ПЪЛНИ , НЕКАДЪРНИЦИ!!!!

9

Стефанов

преди 3 години

Всички бойкови калинки в хор пеят за каквото и да е правителство с участие на ГРОБ в него. Див, животински страх тресе Тиквата и този клоун, че следващите избори няма да бъдат организирани от тях и няма да броят те гласовете...

8

Анонимен

преди 3 години

Правителството ще има без герб. И ревизия ще има, ако обаче стане така, че пак да се замете всичко под килима, хората излизат на паветата.

7

Анонимен

преди 3 години

Напротив най доброто решение е :Служебно правителство над партийно от експерти,което да почне връщането на страната в нормалното и състояние,избори в късно лято през които окончателно да бъде премахнат модела ГЕРБ,в момента всяко едно заиграване с статуквото ще изкара хората по улиците,нова безпринципна коалиция при пълната власт която има Борисов означава връщането му отново на бял кон във власта!

6

Анонимен

преди 3 години

Правителство на чекмеджетата.

5

истина

преди 3 години

С машина или хартия БСП претърпя ужасна катастрофа. Поражението на главата и са неличими. Злобата на Корнела е по страшна за здравето от вируса.БСП трепери да не има нови предсрочни избори, защото това ще е края и. След 100 години БСП е в реанимацията и диша чрез маркуч.

4

Боци Дупестия

преди 3 години

Този е ПРОФЕСОР, колкото аз съм ПРЕМИЕР!

3

Анонимен

преди 3 години

Правителство не може да има, заради всички останали (освен ГЕРБ) . Просто те нямат потенциал да се справят със ситуацията в момента.

2

БЕЗ КОМЕНТАР

преди 3 години

шеф на "Информационно ОБСЛУЖВАНЕ" проф. Михаил Константинов.

1

Анонимен

преди 3 години

Гербаджията и той се включи да ни обяснява нещата.Скрийте се продажници.