40

Анонимен

преди 3 години

В днешно време да си прокурор, или изобщо част от прокуратурата - доброволно да си подчинен на каскета, трябва да си много долна мaстия!

39

ПЛАЩАШ СИ

преди 3 години

ПОЛУЧАВАШ АМНИСТИЯ.

38

Фактите !

преди 3 години

ВСИЧКИ СЕ СЕЩАМЕ КАКВО СЛЕДВА , А ТО Е :Божков ще осъди България , както го направиха всички осъдени до сега , ПОРАДИ КОРУПЦИЯТА и НЕКАДЪРНОСТТА НА ДЪРЖАВНИТЕ ИНСТИТУЦИИ .Не случайно ,... какви са всичките доклади на ЕК от ЕС за България , където са ЕДНАКВИ И СЕ СМЕНЯ САМО ГОДИНАТА :''СЛАБА СЪДЕБНА СИСТЕМА , КОРУПЦИЯ И БЕЗНАКАЗАНОСТ ВЪВ ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ , НА ВСИЧКИ НИВА ''!И накрая и резултатите : ''БЪЛГАРИЯ най-бедна и най-корумпирана държава ''!

37

Анонимен

преди 3 години

Българският съд е най корумпирания във вселената, не забравяте че Божков е милиардер.

36

alf

преди 3 години

геше, тиквата и доган да се изкажат още сега

35

Юрист

преди 3 години

Такива съдии са последната преграда срещу абсолютния произвол в тая държава!Молете се да ги има, иначе милиционерщината ще унищожи още хиляди съдби!

34

Анонимен

преди 3 години

Поредното доказателство, на това че в България нищо не е наред, защото сто хилядното котило потомствени корумпета и шуробадженакорушветчийски лапачи на държавна хранилка, не стават за нищо.

33

ИзвинетИ , амЪ:

преди 3 години

До АнонименПри положение на КОРУПЦИЯ И НЕКАДЪРНОСТ , придружена с КАЛИНКИ , какво се очаква !

32

Анонимен

преди 3 години

Всички наши съграждани работщви в Съда трб2а да бъдат уволнени. Съда да бъде реформиран и с нови хора. Да се действа ,бързо, мощно и сурово. Тея театри вече ни писнаха. Тотално неработеща система.

31

мхм

преди 3 години

божков проговори и веднага махат запорите.. ясна е работата

30

1

преди 3 години

Само в БГ за милиони няма закони...поредно доказателство, че съда може да бъде купен!

29

Мдаа

преди 3 години

Висока топка ви се оказа Божков, а ? :) Все пак е завършил приложна математика, а не милиционерско училище :) Абе къде е Гешев напоследък?

28

Анонимен

преди 3 години

Следва ново искане за запор. :))))Това вече го говорихме още тогава, че сега зора е да не започнат да "изчезват" активи, докато се готви по-обстойното обвинение.Тва е дълга игра, не бързайте. :))))

27

Калеко Алеко

преди 3 години

Ами резонно е, в Държава в която една от институциите е на Черепа и ген.Решетников, а преЦедната е техен фигурант, всичко е възможно ... Да метежът и Държавният преврат не успяха, но все пак разклатиха държавността в България и работата на институциите, което се отразява и на подобни решения, не случайно Пауновците, които сега са коалиционни партньори на БСП си разменяха еСеМеСи с Божков, в които той им обещаваше подкрепа, за да не е протеста им съвсем рехав ... !!!

26

Анонимен

преди 3 години

Божков е ясно какъв е. Всички знаем. Но съдът не работи с общоизвестни мнения. Някой трябва да свърши много юридическа работа, за да се докажат фактите и обстоятелствата по предвидения в закона начин. Вероятно е било и възможно, защото законите са така направени, че в България всеки от нас е престъпник. Божков в пъти повече. Ама някой от некадърност е оплескал всичко.Гешев е позор!

25

Анонимен

преди 3 години

До 4epaГлyпако, утре някой прокурор, като реши да клeца женати и ти запорира мижавата заплата за измислени дългове за сто трилиона долара, пак ли така ще мислиш за съда, като отмени запора? Толкова сте прости, че си ядете собствените лaйна и им викате крем брюле.

24

АМИ СЕГА

преди 3 години

ТИКВАТА и КАСКЕТА ще минат в режим на ВРЪЩАНЕ

23

Анонимен

преди 3 години

Е, сега протестърите да отидат пред съда.......

22

Емо

преди 3 години

ТРЯБВАШЕ ДА СТАЧКУВАТ СРЕЩУ СЪДА, А НЕ СРЕЩУ ГЕШЕВ... БЪЛГАРСКИЯ НАРОД Е ЛЕСНО МАНИПУЛИРУЕМ..... ЩОМ ВЪВ ВАРНА КОПЕЙКИН СУБСИДИЯТА СТАНА ВТОРИ НА КМЕТСКИТЕ ИЗБОРИ СМЯТАЙТЕ КОЛКО СМЕ УМНИ...

21

Анонимен

преди 3 години

И сега се пита , нарочно ли така са подготвили цялата процедура Гешевските хора , че да падне в съда. Или толкова си могат