162

Анонимен

преди 3 години

Мда... Сутринта имаше изказане, че повече от половината ковид легла са свободни, сега, оевидно опирайки се на същата информация, генералчето обяснява, че се изчерпват... Е то това е по-фурнаджийска лопата и от Борисов бе! А, и ледам един коментиращ се е сблъскал с феномена смъртността да се мери на 1000, а не на 100 000, обаче не му е направило впечатление колко на 1000 ще бъде смъртността на ковид, която е официално обявена около 15-18 на СТО хиляди. Заяжданията за флашификациите -за друг път

161

До 159

преди 3 години

Абе прав си.Къци снощи ми напълни душата.Така не се бях смял от години.Добър актьор е къцито и това си е.

160

Анонимен

преди 3 години

Защо внасяте ваксини с политически аргументи ??? Унгария, Словакия, Австрия се опитват да ваксинират гражданите си, а ВИЕ??? ББ обикаля с джипката и раздава пари, отваряте ресторанти и барове?

159

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Румънски лекар е признал, че в спешно отделение са убивали пациенти с ковид."Селективният отказ от лечение и евтаназията са част от Мангъристката стратегия за справяне с положението, за която той не споменава много-много

158

Анонимен

преди 3 години

През последната седмица в края на ноември и пъврата седмица в началото на декември 2020 стигнахме до 678 починали средно на ден при средно 296 през 2019 година. Сега вървим точно по същия начин, но сме стигнали само до нивото от края на октомври 2020.

157

Анонимен

преди 3 години

Матреалееее! В Англия Мутафчийски ли бе? В Унгария Мутафчийски ли е? В Словакия Мутафчийски ли е? Досега Мутавчийски спасяваше такива като Вас отворковци начело с Боеца. Но явни никой не гледа новини. НОЩ ви предупреждават от месец, че идващите три седмици ще са тежки. Не брате. Математика не разбирал. Скупчили се по заведения, обществени места и т.н. Няма дистанция, няма маски. После кой бил некадърен. Мерките не работели. Лъжат ни. Мутавчийски не е нито в Гърция, нито Сърбия. Какво става там?

156

Бялата златка

преди 3 години

Този ще го осводя от наряд.Аз знам как стават тези неща.

155

Смъртността

преди 3 години

Кой не скача е чeрвен!

154

.

преди 3 години

Мутафчийски, ще видиш каква съдба те чака, заедно със сатаната, на когото си продал душата си!!

153

Анонимен

преди 3 години

А бе оставете ги тия олигофрренни. Те няма да спрат. Не хабете енергия.Ама снощи Къци изби рибата в Капките. Такова нещо не бях виждал.Евала Къци, голем си, бате!:))

152

Анонимен

преди 3 години

Що става, са изборите ли ще отменят?

151

баба мара

преди 3 години

а защо се напълниха отделенията защото не затворихте държавата а се поддадохтена изнудване от различните браншове днес 150 умрели кои ще носи отговорностне може по телефона да се лекува ковид мислете на изборите ако останем живи дотогава

150

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Мутаффчийски,командировайте...болните в Китай;там са празни...отделенията.(платено...съобщение от...прессцентъа на ГЕПИ)

149

До Анонимен 152,

преди 3 години

"Общата смъртност в България отново тръгна нагоре."Това е съвсем естествено, щом в болниците отиват в ковид отделенията здрави и болни, а останалите болести никой вече не ги лекува. Двама души миналата година погребахме - самоубиха се, онко болни, никой не им обръщаше внимание да им смени поне обезболяващите! Друг близък със сърдечни проблеми затриха точно в болнтица - хронично болен, никой по цял ден не му обръщаше внимание, да го прегледа, да го изследва... Срам и позор за такива убийци!

148

Анонимен

преди 3 години

ИзбориПоне тази шайка и Щаб да се разпуснатМангъров- министър на здравеопазванетоКрай на безумието и умишлените убийстваРаботни места, туризим работещ на пълна пара, свободни хора без ограниченияТова трябва да бъде българския модел

147

Анонимен

преди 3 години

До Анонимена какво се случи с леглата в арена армеец дерто красимир каракачанов рекламираше?

146

Анонимен

преди 3 години

Общата смъртност в България отново тръгна нагоре. Сега излязоха данните на НСИ за смъртността и броя на починалите за осмата седмица на 2021 година (22-28 февруари 2021). Смъртността е 18,9 на 1000, а през предишните пет години (2016-2020) е била средно 16,4 на 1000, като най-висока е била през 2017 година - 17 на 1000. Който разбрал, разбрал, а на останалите и господ не може да им помогне.

145

Анонимен

преди 3 години

О, ние още от юли знаехме, че бързо ще напълните отделенията за ковид, с увеличението на клиничната пътека. Куцо и сакато, здраво и болно е по болниците. В нормални времена, когато светът и държавите се ръководят от нормални хора, няма такова нещо.

144

Анонимен

преди 3 години

Нали болниците са подготвени? Какъв е проблемът?

143

Анонимен

преди 3 години

Румънски лекар е признал, че в спешно отделение са убивали пациенти с ковид. Е не директно. Връзвали ги и им слагали успокоителни наред с другите химикали.