206

Анонимен

преди 3 години

Да не сте я объркали с Новичок ,защотоТогава това ще ни е последното ваксиниране.

205

Анонимен

преди 3 години

Ако не искат Спутник 5,много хора в България я предпочитат.Аз лично бих си я сложила и срещу заплащане.Х

204

Анонимен

преди 3 години

До СловянинХахахахахахаа.ТИ ли си разговарял с професор?И професор по какво беше въпросния и как имаше възможност да "разговаряш с него един час"?

203

Словянин

преди 3 години

Бях в Немско, в Северна Италия, видях какви зомбита са станали западняците. В Хамбург разговарях 1 час с един немски професор, който беше убеден, че Русия иска да завземе и унищожи Германия. Най-накрая го убедих, че Русия иска само да търгува с немците. Един неглупав професор с промит мозък от сороските тв не знаеше елементарни факти. Така че спортистката е абсолютно права.

202

Анонимен

преди 3 години

До ИкономистКой е казал, че Унгария е взела това решение с медицински мотиви? Орбан си прави ПР като националист (покрай всички други мизерии, които прави). В Унгария никой не иска да се ваксинира със Спутник или с китайската ваксина. Всички чакат Пфайзер, Модерна АстраЗенека и новите сега.

201

Анонимен

преди 3 години

Искам да подчертая - НЯМА изискване ЕМА да одобри ваксината, за да може коя да е страна да я използва. НЯМА! Одобренията на ниво ЕС имат неясен статут, защото всеки хронично болен ще ви каже, че има лекарства одобрени в ЕС, които не са одобрени в България. Не платени, ОДОБРЕНИ! Това едно. И второ - няма изискване след като ЕМА одобри ваксината някой в ЕС да си купи. Всяка държава решава сама за себе си. Така че ви лъжта - това с ЕМА е просто щото Германия не е казала ДА. Нищо повече. Страх ги е.

200

Някой

преди 3 години

До СпортисткаБраво на момичето!!!

199

Икономист

преди 3 години

Ние защо си имаме наша агенция за лекарствата ИАЛ?! Тя явно е придатък на ЕМА и сама нищо, ама нищо не може да разреши?! С какво Унгария и други страни от ЕС са по-добри от нас??? Риторичен въпрос...

198

Анонимен

преди 3 години

До СпортисткаЧао!

197

Спортистка

преди 3 години

До Анонимен 211 .." се разхождаш по анцунг" (пише се анцунг, мила"Ами не, мили, правилно се пише анцуг. Какъв пропуск за такъв умник. Бягал си от часове.

196

Спортистка

преди 3 години

До Анонимен 216И аз те разбирам, душа, че искаш да покажеш колко си умен, но не ти се получава.Хайде да не занимаваме хората вече с простотии.Пожелавам ти успех! Аз отивам да се ваксинирам със Спутник V.

195

Анонимен

преди 3 години

До СпортисткаАбе, душа, разбирам те, че искаш да покажеш какви герои сте, но истината е, че вашата дейност е украшение на сериозните неща в живота. Вие сте едни циркови артисти, които забавляват хората, когато си почиват от сериозна работа. Не се обиждай, но сектора ви е да забавлявате. За сериозните неща се иска акъл.

194

Спортистка

преди 3 години

До Анонимен 204 " За останалото, вие ли сте свободни, даже и препаратите които ползвате зависят от това кой ви е треньор."Да, отиваш на състезание и си на обезболяващи, защото стискаш зъби и играеш с травма.А ти, ще си вземеш болничен. Не, че ми е важно мнението ти.....

193

Анонимен

преди 3 години

До СпортисткаАко не си разбрала, идването ти тук и изказването ти бих се боцнала с ваксина Х няма никакъв смисъл, ако не "правеше политика". Инче щеше да ти е все тая, с коя ваксина ще те боцнат.Ти може да "искаш", но реалността е друга.Това, че някой е чул думата България не е някакъв специален повод за гордост и само показва, че си комплексирана, че държиш на това. Едно време Бакеро каза, че бил научил от Стоичков думата "магаре". Голямо постижение. Феър плея е само пожелание.

192

Анонимен

преди 3 години

до анонимен 211Не че нещо , ама като поучаваш , трябва да си сигурен .Всъщност , правилното е анцуг (мн. анцузи ).

191

Спортистка

преди 3 години

До Анонимен 204 " Спортистка взела да бистри политика."Ако не си разбрал, не става дума за политика от моя страна. Политиците превърнаха пандемията в политика и много им е важно made in.....Аз искам въпросът с пандемията да бъде само медицински и всички да се обединят, ако ги е грижа за хората. Може би благодарение на спортистите много държави по света разбраха къде се намира България.Треньорите ни научиха на fair play. Това качество остава завинаги.

190

Анонимен

преди 3 години

До Спортистка"Нали знаеш, че винаги ще си втора ръка човек на Запад, колкото и да се стараеш. А пък аз си ходя гордо с анцуг България и не избягах. Забавно ми е с твоите разсъждения."Горката, аз съм сигурен, че съм достоен човек където и да съм, защото достойнството зависи от морала, а не от националността. На Запад получвам уважение за труда ми и оттам нататък съм си аз. Доста съм сигурен, че съм доста повече българин от теб, нищо, че си "се разхождаш по анцунг" (пише се анцунг, мила).

189

Спортистка

преди 3 години

До Анонимен 204Страхотно е, че живееш на Запад. Западняците скоро казаха, че са много притеснени с този локдаун, защото няма да има българи и няма кой да им гледа пуйките и да мие чинии. Но ти сигурно си успял. Нали знаеш, че винаги ще си втора ръка човек на Запад, колкото и да се стараеш. А пък аз си ходя гордо с анцуг България и не избягах. Забавно ми е с твоите разсъждения.

188

Българин

преди 3 години

Незавимост - нула.

187

Зонго

преди 3 години

Интересно ми е Корни, Зеленият потник и крантата до него, Лекето Зарков и тем подобни други червендалести ***, дали ще се ваксинират с Путника????