93

СИКТИРДАК

преди 3 години

ОБУЧАВАЛИ СА ДЕТЕТО...КАК СЕ ПРАВИ...ОПАКОВКАТА ЩЕ ОСТАНЕ В КНИЖАРНИЦАТА...

92

Анонимен

преди 3 години

бБащата да ходи да си търси правата в тяхната държаваНО ТЕ НЯМАТ ДЪРЖАВАТОЧНО ЗА ТОВА ЧЕ НЯМАТ ДИСЦИПЛИНА

91

Малко е

преди 3 години

Едно шамарче... добре че не е извадила тоягата да я напердаши как си трябва. Родителите трябва да са благодарни

90

Анонимен

преди 3 години

До НинаЕми Нинче такъв стана светът, още през 90-те (мутрнските години) стана ясно че не сме се запътили за никъде, да се надяваме че няма да затъпеем много, поне да сме на ниво оли*френи :)))

89

Анонимен

преди 3 години

който иска да възпитава децата си по арабскитук не е правилното място

88

Анонимен

преди 3 години

Малцинствата да си възпитават децата на ред и дисциплиначе като пораснат ще им се случат по лоши нещаДЕТЕТО ЛЪЖЕ ЧЕ Е УДАРЕНО

87

Йркрйг

преди 3 години

На всички биячи на деца тука явно са много и все фенове, предлагам им професия в Западна Европа да дойдат там да бият, защото децата тука нямат цвят, пол или религия. Понякога в магазин ги отварят и родителя ги плаща, но никой не посяга или в други магазини има секция за да си играят с тях. После арабите биели, а българите какво правите биете си децата още по зле

86

Hduruw

преди 3 години

Алоуу какво ви става бре това е дете и от любопитство е отворило. Госпожата няма право нито да удря, нито психически да унижава детето. Какво се правите на многознайковци тука, ако е вашето дете ще си търсите правата. Да не говорим колко злобни стари моми работят и ги изнервя всичко. За всички мазохисти да гледат УЮТ на Камен Донев и ще се видят там.

85

дедо Ташунко

преди 3 години

до 135. Българският народ е казал: "Не питай за лудо, то само се обажда". Кефя се като раздразня някой по.лу.***.ло.умник, да не казвам пълен. Айде у лево.

84

Истината

преди 3 години

Така е. Не си възпитават децата и се получава така. Браво на книжарката, дала урок на невъзпитано, лигаво същество! Жалба до закрила на детето, хахаха! В голям магазин точно вчера една беше влязла с малпумното у дете и крещеше, ревеше, касиерката направи няколко пъти забележка и майката каза "май не си си пила хапчетата, ***". Защо се размножават такива, не е ясно...

83

Нина

преди 3 години

Аз също мисля , че децата в днешно време са твърде разглезени и манипулират много. Не зная в случая какво е станало, но децата като цяло са много дразнещи в наши дни. По един начин се държат с родителите си ,а съвсем по друг със съученици и приятели. Родителите им вярват сляпо и не търсят вина и у тях. Дори да има шамар, за него си има причина, детето може и да се е хилило нагло и да се е правило интересно. 60% от хората са с чалга манталитет, какво ли възпитание и ценности очакваме?

82

ss

преди 3 години

да отиде при събратята си в цивилизована Турция и да бара играчки и да разопакова...да го почерпят с рахат локум после.......

81

до простия баща 111

преди 3 години

Нека да отгатна - вие сте от новата порода бащи, които се занимават най-общо с IT или са в някоя фондацийка, мразят Тръмп, свиват си косите на кокче, обичат да ядат и най-вече да пушат треви на палатка и пият соево мляко, щото са "woke".Подготвяте гибелта на градена със столетия цивилизация , драги.

80

дедо Ташунко

преди 3 години

Как не го е срам бащата, да раздува и преувеличава? В наше село на това викат "голям прас". Децата имат нужда и от шамарчета, ще станат пълни бок.лу.че.та с новите начини на "възпитание".

79

Христо

преди 3 години

Възпитаваме меки китки в момента

78

Анонимен

преди 3 години

Дали е било разопаковане на играчка или опит за "бране" на играчката?

77

носталгично

преди 3 години

Ако това се беше случило в безвъзвратно отминалите нормални времена, бащата щеше да хване детето за ухото, да го замъкне обратно в книжарницата и да го накара да се извини. Дори и пак да беше от въпросния eтнос, защото тогава и те бяха по-хора, отколкото сега.

76

До Пфф ха

преди 3 години

Аз бих ти казала,че утре твоето ще те залее със сода каустик,при това ,,възпитание",коего му даваш.Сигурна съм,че продавачката не го е ударила!Няма да се изненадам,ако не се е лпитало да вземе играчката ,без да плати.Едва ли не знае,че не се разопакова стока,моято няма да купи.Я кажете,от кой етнос е ,,пребитото"мамино детенце?

75

Щирлиц

преди 3 години

До Жалко, но фактПонякога е една дума,цяла целеничка...Правопис..

74

въпросче

преди 3 години

"не искаше да ходи в училището, бълнуваше" - а на какъв език бълнуваше?Гaдж.aлитe 100% са подучени от някое НПО. Ще търсят обезщетение - тъкмо да са събрали зестра като тръгнат да го омъжват след 5-6 години.