45

Шоп

преди 3 години

Що не напишете нещо и за бащата на Меркел Бабик?

44

юбералес

преди 3 години

За нас ще се изпишат хиляди лъжи, ще ни припишат хиляди престъпления, аз и германците ще бъдем демонизирани, но ще дойде ден, когато нейно величество Историята, с усмивка ще скъса вашата присъда''. Адолф Хитлер 04.1945г. ( Из последното интервю на Хитлер).

43

Д-р К. Гебхард

преди 3 години

Велики мъже, в днешно време няма такива или са изчезващ вид, еврогейския съюз подкрепя из *** де растяването и инвазията на ***, колко велики личности е имало, нищо общо със сега.

42

Анонимен

преди 3 години

До !Четох една книга (има я в библиотеката на Конгреса), авторът е Патрик Бюканин, където Бюканин казва, че Втората световна война не е война на Хитлер, а война на Чърчил. Ама историята се пише от победителите и по онова време Англия се считала за победител. Хитлер е бил избран от работниците, а Чърчил е бил от аристократично потекло. !!

41

Анонимен

преди 3 години

до 57Виж какво ще ти ксжа:Чърчил е бил един червей който си мечтае за световна Британска Империя! И като такава, част от нея за него е била и България, вид провинция с други думи!Има вече исторически документи (тук няма място за линкове) които доказват, че Чърчил е симпатизирал на Мусолини!

40

Азимов

преди 3 години

С всеки изминал ден все повече се убеждавам, че Адолф Хитлер е един от най-големите визионери в историята на човечеството. За добро или зло, се е опитал да се бори, вместо просто да капитализира.Едно е абсолютно сигурно - ако беше спечелил, България в момента щеше да е световна географска и икономическа сила.

39

До Анонимен 52

преди 3 години

Статистиката може да се манипулира..............това е ясно!

38

Анонимен

преди 3 години

Хитлер не е бил по-лош от гадината Чърчил...............но нали знаете?Историята се пише от победителите!!!

37

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 53Може, ако за мен се отнася коментара :)) Въпреки че немския редови войник едва ли е бил такъв фанатик като Хитлер, виж за СС групите съм съгласен, те са отгледани безмозъчни, просто изпълняват заповедите на Вожда :))

36

NB

преди 3 години

Не слагайте всички евреи под един и същ знаменател!!Аз имам един любим учен...................евреин.............Лев Давидович Ландау................физик...............той няма нищо общо с гадните финансисти и банкери!!!

35

Анонимен

преди 3 години

Не може да са убити 6 млн, защото преди войната са били 10 млн евреи, а след войната 11.

34

Анонимен

преди 3 години

мустачко е финансирал от богатите за войнаЧърчил е избран с помощта на богатите и водел про-военна политикаидеята е била да има войнасветът да се сринемасата народ 99% да обеднеемалцината 1 % да ги владееда ви прилича на сегашната ковид ситуацияако ви прилича , знач1и сте разбрали, че това е 3-тата световнапредсказана от гадателите

33

Русия=Психиатрия

преди 3 години

Хитлер е бил голям приятел и помагач на България. Благодарение на него Румъния ни връща Южна Добруджа през 1940г. Едно време в комунистическите учебници по история имаше само два параграфа за това важно събитие.

32

Анонимен

преди 3 години

Абсолютно съм съгласен с това, че финансирането на мустака иде от фамилия Ротшилд. Те не са знаели, че той ще се обърне срешу тях. А той дори не ги е избивал, просто ги е затварял както всички останали. Дори им е помогнал с Израел. Хитлер не е звяр, какъвто го изкарват следвоенните истирически манипулации. Богатите евреи са сътворили цялата история за Холокоста и тн, защото той е бил анти-масон и е разкрил плановете им. Трябвало е някой просто да стане черната овца, и той е бил най-подходящ

31

до 42

преди 3 години

за това не знам, но факт е, че бащата на Чърчил е имал огробни заеми към Юдеи-Банкери и за това сина му е бил в джоба им и Чърчил-син редовно пише и публикува Про-Ционистки статии по пресата в Англия. Това е исторически факт, защото ги има сканирани от старите вестници и всеки може да ги види и прочете.

30

!!!

преди 3 години

До Русия=ПсихиатрияЧетох една книга (има я в библиотеката на Конгреса), авторът е Патрик Бюканин, където Бюканин казва, че Втората световна война не е война на Хитлер, а война на Чърчил. Ама историята се пише от победителите и по онова време Англия се считала за победител. Хитлер е бил от работниците, а Чърчил е бил от аристократично потекло.

29

Анонимен

преди 3 години

да обясня на стаадотоако не беше човекът с мусстачките , друг щеше да поведе тълпата към великия райхпросто защото стадото е имало нужда от велики моабети и го последвало по собствено желаниевойната е не е дело на 1 човек, а на глуупаците дали му власстасъщото както тук едни успели софиянци набъкани с кредите, взели голямата заплата в офис работа и хваналки господ за шлифераи гласуват за нарцис с шкафчета да ги управлявакоето води до упадък на държава

28

NB

преди 3 години

Бог да пази България и Русия!!!Западните държави са врагове на България..................Англия, Франция и Германия!!Четете историята, но не както дявола чете евангелието!!!

27

NB

преди 3 години

Хитлер не е един лош мустакат чичко.....................зад Хитлер са стояли мощни банкерски кланове и много пари.............историята не е това, което пише в учебниците.............няма теория на конспирациите.............има исторически факти , които се премълчават!!!!

26

човека с бича

преди 3 години

До ШAМAНО Тор и Один Исторически вярно!