189

Сталинчок

преди 3 години

дрОгареКупетИ Сплутник пет и опашките пред кабинетите за имунеизация ще са само от чугунени кАмунистически глави биещи се в гърдите че са българи

188

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 208"Нямам никакви сантименти към Нинова,но съм съгласен с това което е казала.Нали сме за свободна пазарна икономика,пуснете всички ваксини в една свободна конкуренция.Нека да има количества и хората сами да могат да избират"Какви глупости говориш?Тук става дума за позволяване за продажба на несертифициран препарат.Ти би ли искал да се лекуваш с такива лекарства да речем?

187

Какво значи "ку

преди 3 години

До Анонимен 213: Какво значи "купете" ? Купете значи да платим и да и купим както прави Унгария. Когато плащаме, а не получаваме каква ни е ползата от това, че ваксината е поръчана чрез ЕС.

186

1

преди 3 години

До 91% ефективност"В статия в авторитетното британско списание The Lancet от 2 т.м. за руската ваксина се посочва ефективност от 91%. Така че това, че още не е одобрена за използване в ЕС си е по чисто политически причини"Грешка. Не е одобрена в ЕС, защото не е предложена от руските власти за одобрение по процедурата през която трябва да минат всички лекарства, за да получат одобрение за разпространение в ЕС. Това е лъжа на руската пропаганда.

185

Словянин

преди 3 години

ГЕРБ губи с противопоставянето на Спутник. Но БСП само се прави, че е за Спутник. Първото предложение за внасяне на Спутник беше на русофилите на Малинов Възраждане за Отечеството. БСП отново открадна чужда идея.

184

Анонимен

преди 3 години

Руснаците предоставят и лиценз за Спутника,ако имаме желание и се разберем,бихме могли да го произвеждаме тук.Това ще подпомогне и заетостта и икономиката

183

Анонимен

преди 3 години

До 212Посочваш, че Израел е купил руска ваксина. Вярно е. С нея обаче се ваксинират нещастни сирийци отатък границата, не граждани на Израел.

182

Анонимен

преди 3 години

Какво значи "купете" ?В Русия също има недостиг на ваксини и там ваксинираните са малко,нито производството им може да задоволи тяхната огромна територия.Да се поръча и плати,не означава ,че веднага ще има доставка.Другите ваксини на Пфайзер,Астра Зенека,Модерна са платени,но доставките се бавят защото количествата не са съпоставими с производствените възможности.Нинова лае да дразни хората,оуска димки за първосигнала.Като предлага и нахъсва ще осигурили ли утре количества ако се поръчат днес?

181

Да можеш да чакаш...

преди 3 години

Проблема с липсата на ваксини е, че чакаме да ги получим, а не си ги търсим сами, както правят Унгария и Израел например.Има становище на Европейската комисия, че отделните страни в ЕС могат да внасят и други ваксини, но нямат право да ги разпространяват извън границите си ако не са одобрени за ЕС.Имаше една песен от бай Тошово време тъкмо като за нашето ваксиниране: "Да можеш да чакаш, да искаш да чакаш.... ".

180

Само питам

преди 3 години

След като руската ваксина струва само 10$ защо не я пуснат у нас по аптеките за свободна продажба и не разрешат на личните лекари и медицински лаборатории да я поставят? Може да се съхранява в обикновен фризер при -18 градуса за дълго съхранение. Ако започнат да я продават, си купувам две бройки и отивам при личният лекар да ми направи първа ваксинация а другата слагам във фризера.Няма да чакам безплатната (Мутафчийска) ваксина, като не знам кога ще ми дойде реда.

179

Калеко Алеко

преди 3 години

Да не забравяме, че когато Дамата от с.Крушовица прихвана коронавируса отиде да се лекува във ВМА, а не при Мангъра, по същият начин и сега ще се ваксинира с Пфайзер или Модерна, но това не и пречи да лобира за руска ваксина ... Той и Рафаелчо предпочете да прави пари в Щатите, а не в Матушката на нашенските русофили ... Но като се има предвид кои са последователи на Импексова е съвсем резонно тя да свири по струната на техните балалайки, че идват избори, а с тях и дУпетатските заплати ... !!!

178

Анонимен

преди 3 години

Нямам никакви сантименти към Нинова,но съм съгласен с това което е казала.Нали сме за свободна пазарна икономика,пуснете всички ваксини в една свободна конкуренция.Нека да има количества и хората сами да могат да избират

177

Ноби

преди 3 години

абе вкарайте я и който иска да се ваксинира, другите да повтарят мантрата сдс и да палят свещи

176

91% ефективност

преди 3 години

В статия в авторитетното британско списание The Lancet от 2 т.м. за руската ваксина се посочва ефективност от 91%. Така че това, че още не е одобрена за използване в ЕС си е по чисто политически причини. Орбан обаче вече поръча доставка за Унгария. А в Сърбия даже се готвят да я произвеждат.А това, че не е одобрена за ЕС на практика означава само, че ако я закупим не можем да я изнасяме в други страни от ЕС.

175

Анонимен

преди 3 години

До До всички *** !Теб мишко са те пропуснали ,но ние ще поправим грешката

174

До 201

преди 3 години

Пъпа им може и да е хвърлен в Русия,ама гледат да си уредят децата все в Щатите и Западна Европа.

173

Анонимен

преди 3 години

Не ги влече руското, а рублите. Иначе късе е на Корнелка синчето?

172

руското ги влече

преди 3 години

Какво да им се сърдиш, като на половината кoмуняги пъпа им е хвърлен в Русия.

171

1

преди 3 години

Другарката Нинова:Говори за бедност, а е милионерка.Грижи се за социални политики и социализъм, а синчето в САЩ.Иска за българите Спутник и "достъпно здравеопазване", а когато се разболя леко отиде във ВМА да я лекуват със западни лекарства, докато тежко болни умираха на стълбите.ТОВА са комунистите (навсякъде), а наивниците си драскайте тука в тяхна "защита".

170

Анонимен

преди 3 години

Бойко Борисов - 220 714 лайка на фейсбук страницатаРумен Радев - 238 396 лайкаСлави Трифонов - 389 973 лайкаИзходът на изборите е ясен.