48

MIKE

преди 3 години

Статиата показва доста слабо познаване на данъчното законодателство на Америка.Реално Тръмп може да има приходи от 900млн. долара за годината и в същото време напълно законно да плати само 750.00$ данъци.До каква степен е етично- това е съвсем различен вапрос, които дава реален отговор на въпроса: Защо Тръмп не показва данъчната си декларация публично ?

47

Имайки предвид, че

преди 3 години

Някой си е играл на Брус Уейн в единия Батман съм сигурен, че ще получат съобщението както и прикачения към него труп с етикет че на палеца!

46

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 47Реално може да си плещиш всичко, но дали е истина или лъжа зависи как ще те представят и кой ще ти повярва (може и кеш) :))) Далече сме от американската действителност, въпреки че постоянно доброволно се облъчваме с техните филми за един ден :))) Това е положението, тука от комплекси хората се изкарват по богати от Бил Гейтс, нищо че сме най бедната държава в ЕС :)))

45

Анонимен

преди 3 години

Не нося мартеници. Каквото е писано на глава, на камък не ходи.

44

Анонимен

преди 3 години

Когато огромните мегакомпании започнат да плащат милиарди долари данъци в САЩ , може и Тръмп да го направи , кой знае

43

Анонимен

преди 3 години

Боко ке падне!

42

до 29

преди 3 години

Цензурата в Китайски Комунистически Стил е Срашно нещо - сега гледам речта на Тръмп (още не е почнала, но дават клипове) в канала на Фокс Нюз в Ютуб и Комифорнийските Корпоративни Терористи в реално време всеки път каже ли се "Президент Тръмп" заглушават Аудиото - това е отвъд пренаписване на Историята и Културна Революцита в Стил Генерал-Секретар Мао Дзедън - страшно е!!

41

Анонимен

преди 3 години

Тази работа не ни интересува, но в щатите НЯМА закон, който да задължава хората да плащат данъци и затова Аарон Русо направи филма "Америка от свобода към фашизъм" и доказа,че няма такъв закон - https://youtube/watch?v=AkQVMMIGp74Моето лично мнение е,че данъци трябва да има,особено за богатите, ако искате едно добре развиващо се, солидарно общество, на основата на взаимопомощ, в което всички да са задоволени и щастливи.

40

Анонимен

преди 3 години

До пияница мистикНяма как да стане, Никсън го хванаха по бели ***, записаха го как отправя заплахи и т.н...нищо не стана :)) Бил Клинтън му направиха сви*ка, мисля че се казваше Моника момичето (станаха извесни и други работи) пак нищо :)) Просто американски президент в затвора.....това дори в африканските държави го няма :))))

39

До 43

преди 3 години

Аз може много неща да съм, обаче не съм подивял, но ти нямаш право да ми даваш такива определения още един в списъка

38

Гледай съвпадения 5

преди 3 години

Човек дето едно говори, а друго прави е най-малкото двуличник. Мен си ме знаете, че си ви мразя едно говоря и едно правя!

37

Гледай съвпадение 4

преди 3 години

Бих казал, че след 30 години през които решихте и изпълнихте всичко в ущърб на коренното население и се изгаврихте грубо с "последният от Третия райх" да се върне като "цар на българите" и то църквата на Христос да го нарича такъв - бих казал, че сте си спечелили карма и врагове до края на времето с нежеланието един път да се оттеглите пред безчовечността която сте съучаствали да се случи и сте спечелили от нейното геноцитно изпълнение. Америка велика, когато оправи тая с в.и.н.щ.и.н.а, ама ....

36

Анонимен

преди 3 години

Защото ще влезе в панделата.

35

пияница мистик

преди 3 години

САЩ не е Джуджистан и този вече е пътник :))) Ще има белина за пиене във Федералния

34

Анонимен

преди 3 години

Днес, вие само от CNN ли преписвате ?

33

Гледай съвпадение 3

преди 3 години

Как така бившия неоколониален вицекрал на България, последния от Третия райх поставен тук от Западните "Велики сили", потомствена западно-европейска аристокрация за чието семейство се знае, че грубо погазват конституцията и мразят българското изкуство и модернизъм до степен на двойни разстрели и крематориуми се върна триумфално на бял влак и неговото идване бе подготвено от кафяви медии като "ШОК" с нацисткостокхолмски публикации и неговият МС разпродаде на безценица построеното за 45 години.

32

Анонимен

преди 3 години

САЩ са клоака

31

Анонимен

преди 3 години

Тръмпи не могат да го пипнат, зет му е богат евреин, подкрепя Израел докато беше президент, ще му се размине :)) Навремето оправдаха Никсън, щото не можело да се злепоставя американски президент, че камо ли кокошкарския фалирал бизнесмен да не се отърве :)))

30

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен И откъде знаете ,че Тръмп ,,се страхува ,,? От спуснатите опорните точки ли ,свободни и независими ? Нещастници !

29

Анонимен

преди 3 години

До Калеко Алеко Пак на,, баба ти фърчилото ,,Вземай хапчетата !