12

А НЕЩО ДРУГО

преди 3 години

да усещаш или вече си им свикнал,на краварските ботуши

11

Сергей?

преди 3 години

Втора риза купихте ли му, защото за втори път го преименувате. Цял възродителен процес му спретнахте. Журналистика Level 80.А, да - и аз да попитам кога ще започнете възмутените призиви "Свобода за Асандж!" Много двуличие бе.

10

Диана

преди 3 години

Навални превърна съда в оръдие на манипулация! Съдът заседава 9 часа за установяване на елементарни ситуации, при което Навални вместо коректно да отговаря на въпросите, започна да прави политически речи, наричайки Путин "малък човек" и нахвърляйки се върху него с обикновените си обвинения...Съдийката явно се е опитала да определи благонадеждността на Навални и затова го е разпитвала толкова дълго и вероятно му дава такава присъда - Навални не се занимава със себе си, а с Путин, насъсква хората

9

ДЕМОКРАЦИЯТА В РУСИЯ

преди 3 години

ще се окаже на порядък ПО-ПОРЯДЪЧНА от лицемерния ЗАПАД

8

demolitor

преди 3 години

Като прочете призива на "демократичния" западен свят , Путин инстинктивно се почеса по топките и внимателно си го премести в другия крачол

7

ЕВРОГЕЙСКИЯТ СЪЮЗ

преди 3 години

да не се меси в чужди работи. Те себе си не могат да оправят. А за 5 мата убити от упор в САЩ НИЩО. МЪЛЧАНИЕ

6

МАЛКО МУ Е

преди 3 години

В САЩ щяха да му дадат доживотна като чужд агент

5

Патриот

преди 3 години

Запданите лицемери да не се подават изобщо над тревата имайки предвид положението с правата и свободите в техните държавжи,гадния Путин не си затвори гражданите като скотове с вечерни часове и разрешения за излизане!Аре чао!

4

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен А за Джулиан Асанж ,няма ли да има призив за освобождаване ? За политическите затворници в Испания ,за каталунците ,баските ,фламандците ,ирландците ,за тях няма ли да има призив ?

3

Анонимен

преди 3 години

Целия Западен свят :))))))Путин, "великия политик" доведе Русия до ФАКТИЧЕСКА изолация.Само въпрос на време е да се оформи.:)))))

2

Анонимен

преди 3 години

Тия ще спрат ли да се месят на другите държави? На всяка манджа - мерудия.Те да си оправят корупцията, пък после да дават акъл и оценки на другите. В частност да дойдат в България да ни я оправят. Щото сме цъфнали и вързали.

1

Анонимен

преди 3 години

А Рубашкин?