34

Анонимен

преди 3 години

Турчето от Файзер, автор на ваксината още ли не се е ваксинирало със собствената си ваксина? Първа линия била с предимство, та за това отказвал

33

Дедо

преди 3 години

Единствената епидемия в историята при която пациента не вярва на никогои сигурно няма да е последната

32

Анонимен

преди 3 години

Oткаченяци и лузъри е имало винаги и ще има.Само те няма да свършат на света, но за света не съм сигурен.

31

Ваксър

преди 3 години

Антиваксърите ми с аха в гащите.

30

Анонимен

преди 3 години

Продължават да се правят на ударени и да игнорират истинските причини хората да не желаят ваксината. Явно си въобразяват че ще постигнат резултат като сатанизират противниците на експерименталната ваксина.

29

!?!?

преди 3 години

КОГАТО СЛОЖИШ ПОЛИТИКАТА И ПАРИТЕ ПРЕД МЕДИЦИНАТА И НАУКАТА СТАВА ТАКА-ХАОС И НЕДОВЕРИЕ.СВЕТЪТ СЕ ПРЕНАРЕЖДА И НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА ЗА ЗДРАВЕТО НА ОБИКНОВЕНИЯ ЧОВЕК- НЯКОЛКО МЛН. ДУШИ В ПОВЕЧЕ ИЛИ ПО-МАЛКО НЯМАТ ЗНАЧЕНИЕ ЗА СВЕТОВНИТЕ ИГРАЧИ

28

Анонимен

преди 3 години

И не знам защо мислят, че ще ни се прииска да се ваксинираме, ако всеки ден по време на новините показват как на някой му хакват иглата бая дълбоко? Ужасяващо е

27

Анонимен

преди 3 години

Абе не знам кой,как и какво "подкопава" ама до момента САЩ имат 16-ПЪТИ повече ваксинирано население на милион популация отколкото България!САЩ-6.2%България-0.38%Тогава в България кой ПОДКОПАВА????

26

Анонимен

преди 3 години

Но истината е безпощадна.Всички антиваксъри, конспиратори и прочие, в последните си мигове в интензивното стават върли ваксъри.Но, късно...

25

Анонимен

преди 3 години

Току-що срещнах няколко теми в англоезични издания, за това, че ваксината на "модерна" не е ефективна срещу африканската мутация. Предстоят още по-интересни времена с абсолютно не-насилственото, експериментално "ваксиниране"

24

Анонимен

преди 3 години

Е много ясно че антиваксърите са виновни а не създадената за 2 дни недоказана ваксина. Тия що не си на значат един министър на пропагандата както е направил един чичко преди време? Така поне само един ще се излага а не всеки ден различни професори, доценти... които сигурно си разбират от работата но някой ги кара да агитират и да стават за посмешище.

23

Лекар

преди 3 години

Проблемът не е в антиваксърите.Никой не дава ясни отговори на много въпроси с ковид ваксината , и оттам идва недоверието:Колко трае имунинетът?Ясен план за реваксинация!.Ясни противопоказания с точни диагнози и лабораторни показатели, а не по преценка-това не е свободно съчинение!Какво правим с преполедувалите-по неофициални данни надминават 1/2 млрд душии т.н.Пълен хаос е.Лекарите също масово не искат, а какво остава за другите хора.

22

Анонимен

преди 3 години

Пандемията беше обявена през март 2020, ваксината беше одобрена в края на 2020, значи 9 месеца.6 месеца изпитвания, значи са я сътворили за 3 месеца.Аз съм скептик.

21

Анонимен

преди 3 години

То навсякъде е така, даже и тука.И особено тука.Само прочетете коментарите...

20

Ханк Аарон

преди 3 години

Ето какво вероятно се е случило с горкия д-р Грегъри, ако съдим по симптомите - Immune thrombocytopenia (ITP)Очаквайте да научите истината относно смъртта му НИКОГА.

19

до 4 от славянин

преди 3 години

''Не само в САЩ но и в света, обикновенно са малообразовани индивиди, религиозни глупа ци, или привърженици на конспиративни теории с видими изразени ментални отклонения.''За да се съмняваш в нещо се иска по-висок интелект, отколкото за да не се съмняваш! Изисква се способност за критично и независимо от масовата пропаганда мислене, а такова мислeне един глупав и необразован организъм като теб и с-ие не може да има!

18

Анонимен

преди 3 години

Когато някой НЕВАКСИНИРАН умре - умрял е от КОВИД19.Когато някой ВАКСИНИРАН умре- умрял е СЛУЧАЙНО.За всичко това са виновни "АНТИВАКСЪРИТЕ"!Затова 70% от българските лекари и 80% от българските учители ... сещате се.

17

Анонимен

преди 3 години

Сега чакам е и ваксина от Джонсън и Джонсън. Дали е същата фирма, която е осъдена да плати 120 милиона долара обезщетения, заради бебешката им пудра, причиняваща рак на яйчниците?

16

Анонимен

преди 3 години

Хайде да сме наясно:Едно е да откажеш 50 годишна ваксина със изпитан ефект и 100-ци милиони ваксинираниСъвсем друго е да откажеш ваксина на няколко месеца, със неизвестни странични ефекти и тепърва трябва да се откриват дългосрочните негативни ефекти. За която дори ви карат да се подписвате , че производителя не носи отговорност. А и толкова е наилствено , че искат да ни изнасилят вече... Айде всеки да си гледа живота, друго освен живота си нямаме и никой не може да власттва на това.

15

Анонимен

преди 3 години

"Много американци вече са изнервени от ваксините, като 27% казват, че "вероятно или определено" няма да получат доза, дори ако са безплатни и се считат за безопасни от учените, според проучване на KFF от декември."Тези хора може да са особено податливи на дезинформация относно ваксините"Точно обратното- не се поддават на дезинформацията ви че ваксините ще унищожат вируса, че били напълно безопасни, че хора не умират от тях и така нататък.