307

Анонимен

преди 3 години

Какво се правите на целомъдрени ве, чалгаджии? Квартални пияндурници прости. Много морални станахте, диваци прости недодялани. Къде ви бъркат хомосексуалните по-точно кажете, че да ви почеша?

306

Анонимен

преди 3 години

В тази книжка престъпления, наказуеми по НК, не са описани. Не сравнявайте със серийни убийства и с педофилия. срамно е. Правете разлика бе хора, за умни се имате хем. Диваци...

305

До 358

преди 3 години

А ако някой харесва серийни убийства да има ли на пазара наръчник на серийния убиец, да сме демократични и толерантни. Ь

304

Откъде накъде

преди 3 години

Ще има детска порнография на пазара. Гледайте си ги по кодираните канали двата лебеда.

303

Анонимен

преди 3 години

Щом ви е гнус защо бихте купили книгата? Никой не ви кара на сила. Нека има за всеки вкус по нещо на пазара.

302

Соломон

преди 3 години

Притчи: ....това е гнусота...

301

Я

преди 3 години

Някакво ЛГБТ обижда на простаци. Твоите родители какви са бе, умник...

300

ППППП

преди 3 години

до 352 и 353 Ти изобщо четеш ли статията или така си пелтечиш? Мравката не практикува еднополова любов, поне не и в приказката от книжката, и аз никъде е съм го написала. Аман от некадърници в този сайт, научете се де четете.

299

Хора бдете

преди 3 години

Извратеняци посягат към децата ви. И са озлобели.

298

До Пппп

преди 3 години

Личи, че си интилигентен. А иначе *** животни няма, бъди сигурен.

297

Анонимен

преди 3 години

Пък едно време имаше анимация за една по нормална мравка...Чешкият писател и илюстратор на детски книги, Ондржей Секора, познат най-вече с героя си Ферди Мравката - сръчен, умен, съобразителен, спортна натура и с добро сърце, неговия спътник - хитрият бръмбар Торбалан и на калинката Гвендолин, в която Фердо е влюбен.

296

ППППП

преди 3 години

АБе простаци, на вас какво ви пречат животните? Сред тях има хомосексуални прояви. защо да не се опише това в книжка? Защо да не бъдем толерантни към хора, които не ни правят никаква злина, не са дошли да ни колят, бесят или крадат, нали така? Що не си трошите нервите да се перчите на когото трябва, а се занимавате с еднополова любов?? Като не ви харесва книжката, защо ч купувате и четете?

295

Анонимен

преди 3 години

Сега е модерно да се плюе срещу хомосексуалните. Сякаш това са някакви дяволи които застрашават живота на останалите. Путин проми мозъците на така наречените патриоти. Путинизма върна обратно нацизма когато също хомосексуалните е трябвало да бъдат мразени отритнати линчувани и в крайна сметка убивани.

294

Анонимен

преди 3 години

"Авторката" , ако беше кадърна , щеше да напише нещо нормално , а ако пъке и талантливо ще се продава като топъл хляб !Но като ти е куха "манерката" , какви ли не npocmomuu сътворяваш за пари , пък децата - кучета ги яли заедно с възпитанието им ?!Ама нали е и европейско ,т.е. проба докъде сме стигнали в onpocmачванеmо ?!

293

Обичам теееее

преди 3 години

Мравиииииин. Ти знаеш защо...

292

Родителски актив

преди 3 години

С нетърпение очакваме развитие на поредицата... книжка за груповия с.кс, за оргии, за плющене с животни и прочие литературни шедьоври за деца.

291

Анонимен

преди 3 години

До Ако е така Другарката *** ,отдавна каза, НЕ НА СТАМБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ .

290

Радослав

преди 3 години

Вместо да се опитвате да ни направите като вас, защо не покажете по какво си приличаме? Защо един от вас не застана и не каза: Хей, с кого спя, не оказва влияние на способностите ми да работя, да съм част от обществото като си плащам данъците и тн.? Ето даже в САЩ вече за Оскарите е по важно дали част от екипа правил филм е обратен, а не колко е кадърен! Това нормално ли е според вас? Какво значение има дали си хомо или хетеро за работните ти качества? Стига вече с налагането на чужди възгледи!

289

Радослав

преди 3 години

Знаете ли защо в миналото хората са били по толерантни към обратните? Защото обратните са си държали сексуалните желания където им е мястото! В спалнята! А не да се развяват напред и назад и да крещят глупости като, че искали права! Какви права искате бе? Някои да ви е забранил да работите? Някои да ви е забранил да притежавате каквото и да е стига да си го платите? НЕ! Проблема ви е, че искате да сте с повече привилегии от масата от хората! Ето там ви е проблема! Стига с тия глупости вече!

288

Избори2021

преди 3 години

Мравин - 99,9 %.