84

V

преди 3 години

До НИКОЙНа един украинец му викам в разговор .Бруксел наща европейска столица .А той като ми се изсмя .,,Столица на Европа е Киев ,а не Брюксел,, :)))) Само забрай да каже ,,Слава Украине,, Ето такова самочувствие имат някой народи ,а бай *** вечно надупен ;) и роб на силния на деня

83

Анонимен

преди 3 години

Сегашният минисътр е бил охрана на Бай Тошо - тоталитарен лидер, баш диктатор. Но това не е толкова проблем. Там не е имал избор. Проблем е било, на кой е бил СЛЕД това. И не, не говоря за онзи гологлавия от Мадрид, а предходният му работодател.

82

Мяу

преди 3 години

Какво значи алчен, когато работиш за парите си денонощно?

81

Анонимен

преди 3 години

ЗАЩО ДЪРТ ЕРГЕНИН НА 53 ГОДИНИ Е НАРИЧАН СЛАВИ??Той да не е детенце в детската градинка,ТОВА Е СТАНИСЛАВ ТРИФОНОВ,бездетен и несемеен,рожба на мутрите,владеещ свиренето на цигулка но неможещ да пее,>шоумен>по поръчка и незнаещ чужди езици!Борисов поне има внуци И ТО В БЪЛГАРИЯ,има опит като управленец и е инженер по противопожарна техника!Което не му преЧи да върши глупости относно пандемията и финансовата политика,сам призна че е СКРЪНДЗА по даване на пари.Това му е грешката,но пък ОФ-то Е УЖАС

80

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Той и Бареков голям го вадеше! А все пак беше журналист!"На Баракев никой никога не му даде, че ще е трета политическа сила в странта. И освен това, Бареков беше ... само Бареков. Цялата стратегия на "Трифонов" е, че няма много "Трифонов" в нея.

79

Нинова към Слави

преди 3 години

Кен лииии, тулибулибу дауч ююююю...А бе я ЪРььь у лево бреКАТИЛ !!!!Ти ще ми кажеш кой ще кара влака...ПлешивМУХЛьо!

78

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 79Бедна ти е фантазията, кои са. Това, което ти виждаш, не е това, което е.

77

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТоЗа разлика от сегашият, който цял живот върти далавери и мафия?

76

Анонимен

преди 3 години

До RealistТрябва да уважаваш хората, достойни за уважение. ОСтаналото е сметкаджийство и малодушие.

75

Анонимен

преди 3 години

До я посочи"но учителските заплати растат"И знаеш ли защо? Защо учителите под 35 годишна възраст са едва 10% от всички учители. Знаеш ли колко народ просто напусна, започна друга работа или емигрира в чужбина? Вече не могат да запълнят и на 1/3 някой курсове в университета. Аз не съм изненадан, че положението е толкова зле с учениците. Аз съм изненадан, че не е ОЩЕ по-зле.

74

Анонимен

преди 3 години

Този дърт педерр е гербаджия и ще направи коалиция само с Бойко Борисов и Доган.Коалиция '50 на 50" най-сетне може да се направи. Нежеланието беше от ГЕРБ, но сега ще кандисат на дъртия педерр от Плевен.

73

V

преди 3 години

Според мен в парламента ще влязат 5 или 6 партии заради по слаби резултати на герб и бсп (които според мен са бита карта и не знам що някой гласува за тях въобще след като се видя вече че не стават) Това означава че и дпс ще имат много проценти. При това положение не може да се сформира правителство и ще има нови избори .Надявам се втория път да не се гласува за герб ,бсп и дпс които са доказано некадърни ;) След това ко ще стане не мога да преценя .Така или иначе герб ще бъдат наказани.

72

Анонимен

преди 3 години

До КАКВА Е СХЕМАТАКато си такъв велик конспиратор, да си се замислял, че снесената от "някъде" конспирация която и 8 годишните са чували, може би е лъжа? И че ХИЧ не знаеш, за ко иде реч?

71

Мяу

преди 3 години

Забравих и фалшивото СДС Герб

70

Мяу

преди 3 години

Слави е огорчен от Нинова, но ако се хванеш да бъдеш подложка на Герб като Яне Янев, Марешки, т.р.о.й.н.и.т.е патриоти и Бареков заради паричките от Борисов, твойте многобройни фенове няма да ти простят

69

я посочи

преди 3 години

До 81Анонименекспертите на боко и изреди всеки какво ПОЛЕЗНО е направил !! образованието-разбито ,учениците все по неграмотни но учителските заплати растат, здравеопазването разграбено и хората *** по стълбите но всяка година наливат по 500 млн повече от предната. на вътрешните работи-престъпността си се шири и шведите също, икономиката...ами имаме фабрики за кабели, енергетиката ...правосъдието...да продължавам ли ?

68

Realist

преди 3 години

Всеки си решава ... НО когато се изкачваш по стълбата нагоре трябва да уважаваш срещнатите хора ,защото ще се видиш със същите и при слизането си по стълбата.

67

ПроСоТо

преди 3 години

До браво на славиох,Боже!...Ама какви "листи" ще "реди" същество,ЦЯЛ ЖИВОТ правило чалгаджийски "шоута"?!..-Тоя е с ДЕФОРМИРАНО "мислене"!..-Мозъка му разбира САМО от чалга шоута!..не ставайте смешни,не се излагайте!..На всичко отгоре е болен,стар и невероятно ДЕПРЕСИРАН!Славейко НЕ СТАВА ЗА НИЩО друго,освен да ПОДСКАЧА по нечия сввврка!..да си гледа старините и да не се напъва много!..Ще е ПОЛЕЗНО за него.

66

7/8

преди 3 години

ГЕРБ кръв пикаят, че Слави идва!!Палячовци Герберски, бягайте, че Слави идва с метлата!!

65

Анонимен

преди 3 години

Мааааа мнооооогу Бойкофил много нещо бре?! Слави такъв онакъв.А Борчето бивше мутра " убавац" и Чист като сълза? Аре бре!! Тия които помним д-р Борисов още когато си пиеше шампанското с мутрите и Божков! Па после ПАЗАЧ на д-р Живков и Симеон Мадридският крадец ?И днес 31 г най големият " демократ"?! Разбирам младите българи поради кратък житейски опит и НЕ помнене фактите .Тия които помним ние наборите на Мутрата! Този човек е Нито морално Нито Хигиенично да е начело на държавата ни!!