32

стар пожарникар

преди 3 години

До БауОбразованието, не може да те спаси от пр0 ст0 тията

31

Анонимен

преди 3 години

Поцинкована кофа с празна глава

30

Бау

преди 3 години

"Завършила е за машинен инженер, а след това е била и на обучение по мениджмънт в Open University в НБУ." необразована била викат :D

29

Анонимен

преди 3 години

Ходи пеш, ***!!!

28

ПроСоТо

преди 3 години

и да продължа:-Просто отворете Конституцията и ще се убедите,че в нея НЯМА И НАМЕК за некакви "инатски" истории,или.."своеволия"!!!..Чл. 98:-Президента определя датата на изборите за НС.КРАТКО И ЯСНО!!!!!!!!..Нема "Ако тая дата са ареса на Хунтата",или.."Стига Черноянчева да нема нещо против"....Но наглостта,безочиетоипростотията на гробарите ,са ЧУТОВНИ..

27

инженера

преди 3 години

обидно е. обидно е тази семпла женица да се представя като инженер.

26

истината е следната

преди 3 години

Най кратко казано - ***.

25

Анонимен

преди 3 години

Всяка поява на тая необразована жена води до 1000 гласа надолу от гербавите.

24

Анонимен

преди 3 години

За провала на посещението на премиера в Раковски има ясно обяснение. Просто католиците могат да мислят и не са като ония изостанали села в Родипите дето ги подкарват като стадо и те не знаят какво правят. В Раковски има грамотни хора и затова замисъла с пълен площат от недоволни не се получи.

23

Анонимен

преди 3 години

Само като си помисля, че на председателския стол на Народното събрание са седели личности като Захарий Стоянов, Петко Каравелов, Стамболов... а сега седи едно недоразумение...

22

мак

преди 3 години

До Анонимен. Знам. И на тях няма да попречи, ако са решени да гласуват.

21

права

преди 3 години

е

20

ПроСоТо

преди 3 години

тая изключително необразована държанка от Харема за пореден път демонстрира злобата и невежеството си!..Ама хора,тая дали е осъзнала,че е ТУРЕНА за "Придсидатиль" на българския Парламент?..Ако да,би трябвало поне да е попрочела Конституцията,а в нея ЯСНО е ДЕКЛАРИРАНО:-"Чл.98.Президентътнарепубликата:1. Насрочва избори за Народносъбрание и органи на местносамоуправлениеиопределядататазапроизвежданенанационаленреферендум,когатозатоваимарешениенаНароднотосъбрание+ТОЧКА!..Къде видя тая

19

Анонимен

преди 3 години

Кой и дава право на тая проста женица / доказателства десетки за неграмотността и/ да говори от името на католиците? Католиците са възпитани, честни и грамотни хора. Днес Католическата църква излезна с декларация с коята преима датата. Това си е жесток удар върху ГЕРБ. Дже присъствието на Борисов в Раковси не успя да събери повече от 4-5 недоволни. Което сие пълен провал на визитата.

18

мак

преди 3 години

"Капацитет". Може да каже защо в неделя, а не в сряда на обяд, само и само да противоречи, на инат. Друг път да коментира безсмислени обиколки на т.лупа за наша сметка или безсмислен хеликоптер за ключицата й. Или наглото й "оди пеша". Как католически празник ще попречи на хора решени да гласуват? А за много ниска заболеваемост, - ако сравниш малка по население България с голяма Германия да речем, тогава наистина имате "успех" в правилно "управление на пандемията".

17

Калеко Алеко

преди 3 години

Избра я без да се съобрази с евреи, арменци, католици и протестанти, които са част от българското общество, неогов приоритет са русофилите ... тези от партия Възраждане дето бяха ударната му група на площада пред президенството и дето гориха знамето на ЕС на яз.Копринка в негово присъствие ... негов приоритет са и тези от офиса на ген.Решетников на "Позитано 20" дето издигнаха кандидатурата му след посещение в маскава, с гласовете на черевените бабички и електората на ДПС ... !!!

16

Смутен

преди 3 години

Живеем във време в което вече всичко се помни и документира. Някога на тази женица внуците ще и напишат името в някоя търсачка и ще останат изцъклени с какво прозвище е останала в историята. Обзалагам се че 99% от хората няма да я свържат като председател на НС, а просто като .... "лека жена от Кърджали с умствен дефицит".

15

оф.....лелеее

преди 3 години

Ако датата беше 28.03. или 11.04., пак същото щеше да мели тази кукувица.

14

Нищо ново

преди 3 години

До Анонимен 13: Под "квалифициран юрист" Караянчева ли имаш предвид?

13

Анонимен

преди 3 години

Баш на мензиса на партията ГЕРБ-жени.Президента не спира с атаките към ГЕРБ-жени.