53

Анонимен

преди 3 години

Вижте като е учил присъствено българският народ колко е умен, колко е адекватен, образован! Всичко знае. Как го пръскат американците със самолети, как Бил Гейтс е сготвил всичко за да си "пласира" ваксините, Сорос и пр. У-н-и -к-а-л-е-н!!!

52

до до до 34

преди 3 години

Значи китайците сгрешиха, че не създадоха стаден имунитет, така ли? И икономиката им се скапа? Май точно обратното стана!

51

Анонимен

преди 3 години

Напълно безполезна статистика. Имам много болни познати и само един от тях е правил ПСР - за да го приемат в болница. Другите са или с антигенни или без тестове, защото симптоматиката е специфична, както й рисунъкът на рентгеновите снимки. Та и без тест е ясно ако е Ковид. Накратко - тези числа не дават никаква информация за тренда на заболеваемостта, а истинските са в пъти нагоре.

50

До Serqsht

преди 3 години

Така е - а най-пр о ст и най-неграмотен нали се сещаш кой е. Тоя дето е най-най.

49

какво ревете

преди 3 години

Умрели много важно.По важно е децата да са присъствено. Че изпускат материала.

48

Анонимен

преди 3 години

До до 34"Не разбрахте ли, че имунитета държи около 4 месеца"Не разбрахме, и ти няма откъде да си разбрал, защото тези неща още не се знаят. Доказаните случаи на повторно заразяване продължават да са малко на общия фон. А от епидемиологична гледна точка е достатъчно повечето хора да не се разболяват повторно, поне не и в рамките на година-две, за да няма епидемиологични "взривове" и претоварване на здравната система.

47

анонимен

преди 3 години

В Турция ПЦР теста струва 250 лири - около 60 лева! Къде ли отива разликата до 100-120 лева тук в България за същия тест?!

46

Анонимен

преди 3 години

Преди три дни Лъсна отново Прословутата ни здравна"система"държавата с най голям болници в Европа на един милион население се оказа държавата с най много жертви не само в Европа а и в Света на 14 дневна база!

45

Влад

преди 3 години

Излекувани не означава, че някой ги е лекувал, а че са минали 14 дни и са оцелели. Тест само ако искаш и си го плащаш. Кой колко е здрав не е ясно.

44

Анонимен

преди 3 години

На моя позната от Русе,която почина преди няколко дни и откраднаха телефона в болницата.Страхотна грижа за пациента......

43

Анонимен

преди 3 години

Явно за да спрат тук невежите да пишат глупости, трябва да стигне вируса до тях или до семейството им. Вече познавам не един такъв. Млъкнаха и сега след смъртта на техни близки, спазват мерките повече от мен даже. Много са уплашени и изненадани. Все едно месеци наред не ги предупреждавах, а те ме неглижираха и подиграваха. Защо трябва да се стига дотам, хора!? Вразумете се!

42

Анонимен

преди 3 години

Как заради един фалшив вирус изчезнаха всички други проблеми на човечеството???

41

LK

преди 3 години

Смъртноста в България е към 50% спрямо Ноември миналата година, ама няма да се плашите, само остава доц. Мангъров да уточни, чайчето липово ли да бъде или ментово и да приключим с коронавируса.

40

Баце

преди 3 години

Лично съм се разпоредил учениците да учат присъствено. Вие сте виновни! Много ме натискаха родители, че децата щяли да изпуснат материала.И ето сега видими резултати!

39

БАНко

преди 3 години

ПОВЕЧЕТО ИЗЛЕКУВАНИ СА ОТ НЕОТКРИТАТА ЗАКРИТА БОЛНИЦА НА СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ В ПЛОВДИВ !!!СТАНА КАКТО С ЗАКОНА ВЧЕРА , КОЙТО ПРОМЕНИХА ГЕРБ , ПРЕДИ ДА Е ЗАКОН !!!

38

Анонимен

преди 3 години

Няма да се свърши свето без миризливците.

37

до 34

преди 3 години

Какъв стаден имунитет бълнувате непрекъснато? Не разбрахте ли, че имунитета държи около 4 месеца. След това повтаря и ако не си имал проблеми първия път, втория ще имаш задължително до живот.

36

Анонимен

преди 3 години

Бройките не са достатъчни, струва ми се.

35

Анонимен

преди 3 години

Има и добра новина - ще вземеме скоро 500 милиона евро от ЕС и още са ни обещали. А който умре...лош късмет, ще има повече за оцелелите.

34

Анонимен

преди 3 години

Обаче има и доста излекуванш- 2255 души. Интересно с какво са ги излекували, като все още няма лекарство. Може би аспирин и витамини. Една голяма лъжа е всичко.