114

Анонимен

преди 3 години

Валери Симеонов е от управляващите, а говори сякаш е в опозиция и някой друг, а не той, трябва да взима решения.

113

Анонимен

преди 3 години

Валерката не може нищо да направи във Варна, но евала му правя на човека, щом бургазлии го псуват, значи си е свършил работата :)))

112

Ха ха!!!

преди 3 години

Валерка - предложи да се забрани плажуването по черноморието от 1 Декември до 1 Юни - така ще отчетеш много 'дейност и загриженост'...

111

Анонимен

преди 3 години

Не стига,че лишихте децата от училище и градини,не помислихте за хилядите работещи родители как ще се справят за да останат вкъщи да гледат децата си,защото ако не сте наясно няма как малки деца да стоят сами,ами сега и площадките ви пречат.Ама иначе оставихте театрите да работят на 30%..що за двойни стандарти.Значи е по безопасно да идеш на театър,отколкото децата да излязат да поиграят навън,ми защо не направихте това за ясли градини и училища-да ходят тези,които няма кой да ги гледа.

110

тъжно

преди 3 години

Айде стига затваряхте парковете. Вируса е в главите ви, не в парковете. Откачалки промити. Пълнете си задниците с дезинфектант да сте чисти от вътре. Едно вирусче и затворихме света. Догодина ще се избиваме на племен принцип, като пропадне икономиката, но сега трябва да се спасят 0.03% от населението. Овце !

109

анонимен

преди 3 години

От петък забраняват сбирщина на протестиращи. Довечера за последен път се съберете, накрякайте се, и се разболейте заедно. Фигуранта да дойде с вас без маска, но с вдигнат юмрук. Този юмрук ще му изяде главата.

108

SHEFA

преди 3 години

-ТАЯ ГОДИНА НЕ СЕ РАЗВИХРЯ ПО ЧЕРНОМОИЕТО КАТО ПРЕДИШНАТА-А?

107

SHEFA

преди 3 години

ТА ТАКА-ТИ МОЖЕ ДА ИСКАШ МНОГО РАБОТИ-АМА НЕСТАВА-НИЕ ТРЯБВА ДА РАБОТИМЕ И НЕМОЖЕМЕ ДА СИ ПОЗВОЛИМ ДА ПЪТУВАМЕ ПО 3 ЧАСА ОТИВАНЕ И ВРЪЩАНЕ ОТ РАБОТА-ЗА ДА ТИ ПОПЪЛВАМ НЕКАКВИ СИ ДЕКЛАРАЦИИ-КОИТО ПОСЛЕ СА САМО ЗА ПРОТОКОЛА.

106

Прав е Симеонов

преди 3 години

Прав е Симеонов - заради такива полу-мерки е тази дълга Агония. Училищата още октомври месец разболяха хората, въпреки че се спазваха другите "мерки". Жалко но по 150 човека до края на годината ще е кофти цифра. Франция и Израел вече отпускат за празниците мерките - ние тепърва ще се влачим.

105

Анонимен

преди 3 години

Симеонов,знаеш ли че дишането всъщност е причина за заразата. Що направо него не го забраните до пролетта и проблема ви се решава.

104

Анонимен

преди 3 години

Аве, какво стана с наш'та молекула, на БАН ?

103

Анонимен

преди 3 години

Потвърждавам, че днес трият неудобни за властта коментари, а оставят тук да се вихрят *** на запрата като тонката , зозо и чебурашка!

102

Анонимен

преди 3 години

Ей заради такива ***, хората напук не спазват мерките!

101

корекция

преди 3 години

Някой по-долу написа - 'Тоя си е типичен вълк капиталист'Човече, не обиждай вълците.Това нищожество е плазмодий гнUсен.Да нареждам повече няма смисъл.

100

Спрете

преди 3 години

Да триете коментари!!? Пак ще кажа - и пак го изтрийте - ТОВА НЕЩО НА СНИМКАТА няма право да се нарича човек ! Откъде тая злоба към децата не знам! Дребна душица с малки желания и никакви умения ! Скопен от чувства и емоции неразбран и недооценен! Жалко е да си такъв комплексиран индивид ,но като гледам изображението му - има защо!

99

еее

преди 3 години

Еххх, селски бек си.Дай да ти спрем хотелите, кабелните телевизии, голямата депутатска заплата, партийната субсидия, от където отклоняваш за ненаситния си корем и тогава да говорим за мерки .Сития на гладния не вярва!!!!Имаме си страхотни поговорки.

98

И последно:

преди 3 години

Знаеш ли Джак, аз знам защо го правиш, целта е контрол и мачкане на тия дето считате за васали и никой от тях няма привилегиите, които вие имате и лошото е, че го правиш с цел корпоративен шпионаж, някой от васалите има готина идея, той не успява, защото ти и момчетата ти се намесват Джак, обаче вашите момчета прокарват идеята и тя вземе, че проработи, задръж си егото Джак или шести. https://youtu.be/chtmIJ1wYc4 I don't want SIX. Death to six. Screw 6.

97

НА СИМЕОНОВ

преди 3 години

му е малко акъла и му е малка Ишката. За това е такъв арогантен.Радвайте му се - заместник-председател на НС е, "законотворец"!Жени, бабички - всичко под ножа и под ругатните му.Комплексар!Да му берат греха тези, дето са гласували за него.И любовницата му е про ста и отблъскваща.Как да не се пеняви, завалията? Пък и малко им остана - един локдаун време

96

до 107

преди 3 години

Спри алкохола, жалък си

95

Хеееейййй Джаккк

преди 3 години

Колкото повече анализирам дейноста ти през последните 60 години и особено с новите знания, че си накарал новите и старите си момчета да следят един ДНС сървър от тия дето не трябва да бъдат следени Джак има международна спогодба за тая работа. Достъп до информация, трансфер на информация, но не и следене на информация Джак. Колкото повече те гледам Джак толкова повече ми се иска да си два метра под земята и май на много хора им се иска да ти светят маслото.