134

аз си представям

преди 3 години

До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААкак шиити се бият срещу сунити !! ами то понеже сте първобитни не се понасяте помежду си ...от едната страна турция от другата иран и египет. а все забравяш , че вече броят няма значение при война. какво би спряло запада да използва ядрени бомби?? нищи не спря америка да ги използва и сега е същото и има доста християнски държави с ядрено оръжие. да не говорим , че китай и индия не понасят м.юсул.маните защото си имат проблеми с такива малцинства. та 2 млрд срещу 5 млрд

133

До ХА-ХА-ХА-ХАААААА

преди 3 години

Бъркаш страха с отвращението, аби. Хората не са се уплашили, а са отвратени от варвардкия акт на примитивните ти събратя. Първо дво милиарда никога няма да тръгнете, защото самите вие сте разединени се избивате като кyчета един друг, и второ цивилизования свят има достатъчно решения за инхилиране на тълпа от 2 милиарда първобитни като вас!

132

Анонимен

преди 3 години

Има предсказание, че Турция ще навлезе в Гърция и България, но ще остане малко, защото Русия ще унищожи армията и и ще разпредели територията между съседите

131

Сандо

преди 3 години

дажа вандализъм няма, нищо счупено. Някой (най-вече медиите) нажежава ситуацията на религиозно ниво.

130

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 14(Това, че бяха допуснати в Европа хора примитивни и неадекватни и хора с агресиввно поведение беше огромна грешка.)А ти да не помисли че АнтиХристите глобалисти със маша Сорос и техните марионетки ес нато са спрели да взимат бежанци! не напразно отнеха имунитета на Салвини и сега го съдят защо е отказвал да приема бежанци.Ежедневно се вкарват бежанци в ес.

129

Too late ...

преди 3 години

До АнонименИ тогава трябва християнският свят да даде един, но незабравим урок на мюслитата по военна сила и коравосърдечност...... за такъв урок вече е късно. Поне за джендъро-толерастката западна Европа . Не може да се очаква коравосърдечност от дебелли, мъързеливи, и икономически задоволени хора . Те могат единствено да плачат, възпитано да недоволстват и като най-екстремна мярка да излязат със запалена свещиччка и цветенце на градския площад..... ако не вали ... и ако са им разрешили.

128

Zeta Reticuli

преди 3 години

Защо не отмира лека полека тази измишльотина с бок алах акбар, колко хиляди години горките хорица от деца ще им промиват мозъците с подобни приказки. Много лесно манипулируеми сме, трябва всеки да мисли за себе си и да осъзнае, че истинския враг не са хората в съседната държавица, а 'елита', който ни тласка в каквато посока си иска. Колкото и конспиративно да звучи, аз вярвам, че на тази планета сме под двойно робство - финансово и нещо друго, по всеобхватно, навярно наложено от извънземна раса.

127

Анонимен

преди 3 години

Slayer FTW

126

Анонимен

преди 3 години

До 147Нлакнии уеееееПтедатеееел!

125

Анонимен

преди 3 години

До 124С кой ще се биеш бе шушляк. Не разбирате ли ,че си играят с вас. Религията е най- лесния начин за всяване на смут и отвличане на вниманието. Мислете малко с тея тикви."За църквата!За Христос"- Йерусалим няма ли да превземате освен всичко друго?

124

Ели

преди 3 години

Като Aлaх е толкова aкбaр защо не си стоят в пустинята и пещерите, над които Aлaхa им гледа, а идват в Европа?

123

Анонимен

преди 3 години

Продължавайте с политиката "Кончита Вурст" и после пак се чудете какво става.

122

Анонимен

преди 3 години

Конфликта перси-гърци е съществувал хиляди години. Еволюирал е до християни-мюсулмани. Само че, мюсулманите надделяват последните 700 години. И сега центъра на конфликта се измества от Константинопол към Виена. Трябва да се изолира Великобритания, защото те лансираха османците. И тогава трябва християнският свят да даде един, но незабравим урок на мюслитата по военна сила и коравосърдечност. Да си знаят, че с анадолски камъни и пустинен пясък нищо няма да постигнат.

121

Зозо

преди 3 години

Ще се почва ли или още ще се толерасткаме

120

Анонимен

преди 3 години

Това, че бяха допуснати в Европа хора примитивни и неадекватни и хора с агресиввно поведение беше огромна грешка.И продължават да мълчат и да ги приемат.

119

Анонимен

преди 3 години

Заплаха! Заплаха за нас, добрите, мили и нормални християни, който движим човечеството напред!

118

Коментар

преди 3 години

И вие дето три е те коментарите ще усетите любовта на азиатските касапи!Ако мислите че ще се отървете няма да стане!Рано или късно ще стигне и до вас!Подстрекавайте ги и ги толерирайте!Браво на вас(

117

Анонимен

преди 3 години

А джамии кога ще се нападат?

116

Анонимен

преди 3 години

Сега си берът плодовете на толерантноста.Да продължават да ги приемат.Накрая ще им съборят и църквите.

115

nagleci

преди 3 години

Erdogan ne misli li da se izvini