44

Анонимен

преди 3 години

До ПичПич, не познаваш хората. Всеки, когато види, че отива на умирачка, хуква да търси помощ. Инстинктът за самосъхранение е базов инстинкт, без който отдавна нямаше да съществуваме като вид. Изключение от това правило са само хора вярващи безрезервно в науката и лекарствата, както има вече примери на умрели от грешно лечение в болница. По принцип е вредно да вярваш безрезервно в каквото и да било...

43

Анонимен

преди 3 години

Извинявайте, но това списъче го знае наизуст всеки средностатистически българин, но нали беше абсолютно противопоказно самолечението? Тия доктори да не би да са джипи-та. Ама напишете и марките, че да си изработите рушветите.

42

Здравна каца

преди 3 години

А сега препоръчайте и протокол за домашно лечение на инфаркт, инсулт, онкологични заболявания и остър апендицит.

41

Пич

преди 3 години

"*** си случаи, които не изискват лекарска намеса. Иначе ако се чувстват зле и видят, че отива към дробовете, естествено, че трябва да потърсят лекар и да не очакват, че вит Д ще спре пневмония!"А ти нали се сещаш, че хора, които вярват, че 5G ги убива, няма как да направят каквато и да е правилна преценка. А това са 80% от българите. Можеш да си сигурен, че всички ще започнат да гълтат всички хапове в този списък горе + антибиотиците (ще си намерят рецепта). Такива "статии" са подсъдни!

40

Страничен

преди 3 години

Един въпрос към лекаря? Пушите ли ?

39

Анонимен

преди 3 години

до 40От първите 10 изброени няма да "предрусат" и точно нищо няма да им стане, но определено повечето хора имат липси, така че по-вероятно да помогнат. За цинка се говореше още отначало. И стига сте подскачали като опарени. Малко хора има в тая държава, които да са напълно здрави и да нямат опит с лекарства и добавки.

38

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 31 Когато работих като охрана, за да не заспя взимах таблетки които уж те правили енергичен, ефект нулев :) Но фарма мафия си плаща за реклами, нищо лошо, нека да изкарват пари хората :)

37

.

преди 3 години

До ПичА "клизматорът" у вас ли живее или идва само за процедурите?!

36

Ками

преди 3 години

Интересно как шведите изградиха стаден имунитет още април- май, а ние в България, като едни видни извънземни представители не можем да го изградим. В момента, в който спрат парите от ЕС за ковид, рязко ще се преборим с всичко.....

35

Анонимен

преди 3 години

Нурофена го отрекоха, бе, даже казаха, че е вреди точно при Ковид. А мелатонина не беше ли хормона на съня? Какво прави в тоя списък? Я по-добре дайте "оня списък", по който лекувате богоизбраните политици и бизнесмени!

34

Анонимен

преди 3 години

Журналята удряте дъното! С кой акъл публикувате такива неща!? Тия идеотчета ще се разкихат, ще почнат да пият всичко това без да има нужда и ще предрусат. Тази статия е толкова подсъдна, че.....

33

Анонимен

преди 3 години

До ПичПич, идеята е, че ако им няма нищо или го минават като обикновено грипче, тогава няма смисъл да отиват в болница. А сега масово се натискат да ги приемат в болница само заради положителен тест, дори и да го карат безсимптомно. Има си случаи, които не изискват лекарска намеса. Иначе ако се чувстват зле и видят, че отива към дробовете, естествено, че трябва да потърсят лекар и да не очакват, че вит Д ще спре пневмония!

32

...

преди 3 години

Товаса 28 хапа на ден! Алооо!

31

Пич

преди 3 години

Аз се лекувам само с изпитани средства като клизма например.Сутрин и вечер по една клизма и се спасявам от вируса.

30

Пич

преди 3 години

"*** и други продукти, билки и хр. добавки, които са добри, ама за такива не очаквам лекарите да говорят, но хората си знаят."Ей го, *** се появиха вече и клъвнаха. Днес.бг, доволни ли сте?

29

Пич

преди 3 години

Не, не, не, днес.бг, НЕ! Правите страшна простотия. Сега кьораво и сакато ще започне да се самолекува. Дай му на българина "неофициалния протокол за домашно лечение на лекарите" и му гледай сеира. И без това живеем в общество, което вярва в световни конспирации, "лошите фармацефтични корпорации", вие сега им давате витамин Ц и Д да се лекуват от коронавирус. НЯмате ли журналистическа етика, нямате ли поне малко акъл в главите си? Хайде, за парцала "Труд" знаем, ама вие!?

28

Анонимен

преди 3 години

Браво! Това вече е сериозно отношение! Точно така трябва - да се сподели с хората с какво могат да се лекуват сами и какво са видяли, че върши работа. Радвам се, че си имаме и нормално мислещи хора! Би било добре и нашите да пуснат по аптеките хинина, дето си го държат на склад, ако трябва и само с рецепта да се продава. Има и други продукти, билки и хр. добавки, които са добри, ама за такива не очаквам лекарите да говорят, но хората си знаят.

27

ля ля

преди 3 години

хоп вече и журналистите ни започнаха да лекуват! страхотна държавица няма що!все напред и нагоре :) - СМЕШНИЦИ УПРАВНИЦИ!!!!!

26

Анонимен

преди 3 години

Всичко това ако го изпиеш разстройството ти е гарантирано още на втория ден!

25

Анонимен

преди 3 години

Копувайте, фармацетичната мафия ще е доволна :) Какви ли не глупости пробутват, все пак се хранят от това.