202

Анонимен

преди 3 години

В Швеция няма карантина и задължителни мерки и броят на заразените е три пъти по малък от Белгия където се налагат драконовски мерки и карантина.

201

Анонимен

преди 3 години

спокойно, умрелите във Франция са 500, в Испания над 250 и нито във Франция са 20 пъти повече население , нито в Испания са 10 пъти повече.

200

Анонимен

преди 3 години

Мангърите ще си напечатат на фланелките:"Proud to be Mangurian"

199

Анонимен

преди 3 години

У нас вилнее специален Covid-булгарикус, щото навсякъде по света смъртността драстично спадна, а у нас се покачва. То и със заразяването сми така у нас повече жени, по света мъже. *** като фалшифицирате редултати моля да се съобразявате със световните ненденции, че иначе смешни ставате!

198

Факт

преди 3 години

Лудите май са се увеличили ,а и от рано са почнали днеска...Но това може и да е заради вируса. Дълготрайните последствия ,дори при безсимптомно прекаралите го, са вече доказани . Обикновенно физическите такива са най-тежките, но при нас май психическите са основни

197

Анонимен

преди 3 години

Мангъра беше кръстен "доктор Менгеле", който е фашист и нацист.

196

Анонимен

преди 3 години

На много българи интелекта стига дотолкова че да издоят кравата.Проблема е че на мнозинството българи не им достига интелект дори за това.

195

ИСТИНАТА

преди 3 години

МАНГЪРОВ Е КОМУНИСТ!

194

Анонимен

преди 3 години

А в Белорус защо няма никакви рекорди, и животът тече нормално?

193

Анонимен

преди 3 години

Всички които изкупиха тоалетната хартия отначало, сега са най-големите мангъровци.Другата седмица отново ще им се наложи да изкупуват хартия.

192

Анонимен

преди 3 години

A какво става с американската ваксина срещу ковид-19, какво става с американската ваксина срещу ковид-19. Стига ли вече до обикновените хора, стигна ли вече до обикновените хора?

191

Анонимен

преди 3 години

Ковидиотът мисли: Измамата се увеличава и жертвите на измамата се увеличават до нови рекорди.

190

И кво

преди 3 години

Излиза, че този вирус е много гаден, само за простолюдието.

189

Щом

преди 3 години

Боци не е сдал властта, а продължава да работи, въпреки, че е заразен и е с рискови придружаващи заболявания, този вирус е много страшен шъ знайш.

188

Анонимен

преди 3 години

"Мотивът за подаване на оставка на шефа на РЗИ е личен и така и ще остане, коментира в телефонен разговор пред БНТ здравният министър Костадин Ангелов""Ангел Кунчев: Оставката на шефа на здравната инспекция в София е заради карантината на Борисов и Радев"ХА-ХА-ХАЕто на това му казвам "Оправление по БорисУФски".А после се чудят що хората не им вярват.Ами щото свяка втора дума им е ЛЪЖА!!!Като започнеш с Пожарникаря от Банкя та стигнеш до последният гербераст всички лъжат като за светов

187

Анонимен

преди 3 години

На Радев тестът за интелигентност е отрицателен, те го обявили по погрешка за PCR тест.

186

Хемус

преди 3 години

Стига плашихте бе!Както вляза така ще и изляза!Вие що не се запишете доброволци,нали сте много съпричастни със хората,или май лицемерието ви изпъква на втори план!Аз поне от първия ден отричам тази манипулация и се забавлявам,как от раз лъсна какви позьори сте!

185

Обективен

преди 3 години

Пролетта се видя, че локдаунът не помага и случаите се увеличаваха. Препоръчвам на здравния министър час по-скоро да издаде заповед, подлежаща на незабавно изпълнение, с която да се забрани дишането на въздух и пиенето на вода без маска. Убеден съм, че с подобна мярка ще се справим с този най-ужасен вирус в историята на човечеството за по-малко от 24 часа.

184

До 222

преди 3 години

Не доброволци в ,, голяма,, болница, където все пак има персонал, а доброволци в малка болница сред население,което в 90% не желае да спазва мерките.Там ги пращай. Във Велики Преслав например.Как се работи по 48часа? С всичко на всичко 2- лекари,и две сестри.Поне като санитари да отидат,тия безделници мангъроидни

183

Анонимен

преди 3 години

Стремим се към световен рекорд явно, тези заразени в смъртна опасност ли са ?