89

Тонката

преди 3 години

Еленко Божков,ако го вида лично аз да спира тока на метрото ше му стрОша кунките:):):)

88

извинявам се

преди 3 години

Дори БСП му поиската импийчмънт!да се чете като ДПСНАПРАВИХ ЛАПСУС ... ИЗВИНЯВАМ СЕ

87

БЪЛГАРИЯ

преди 3 години

РАДЕВ АКО ИМАШ СМЕЛОСТ НА ЛЕТЕЦА И СИ НА СТРАНАТА НА ИСТИНАТА---ПРИЗНАЙ ЧЕ ПРИКАЗКАТА ЗА К--19 Е--ИЗМИСЛЕНА И НАСОЧЕНА СРЕЩУ СВОБОДАТА НА--ЧОВЕКА ОТНЕМАЙКИ МУ ПРАВОТО ДА --РЕАГИРА ЧРЕЗ ЧИСЛЕНЕ НАЛИ ЗАТОВА Е МИСЛЕЩО СЪЩЕСТВО ОТ ВИСШ КЛАС А НЕ--ОВЦА ИНАЧЕ ---ПРОЩАВАЙ КРЪГЛО---000000 МЛС Е КУПЕН И ЩЕ ПРАВИ ТОВА КОЕТО МУ ЗАПОВЯДАТ ОТВЪН ПРЕДАТЕЛИ НА ХИПОКРАТОВАТА КЛЕТВА

86

Илиян Иванов

преди 3 години

Егоистичен, самозабравил се и властолюбив нарцис !Съгласен е да излъже, че си тръгва за "изключително опасната обстановка в България" рискувайки авторитета на страната ни, отколкото да си признае истината в която той е виновен, че е знаел че е бил контактен.Само и само да не му се наруши неговия и на генерал Деси кефа !Фигурант с празна глава - нищо друго !

85

Анонимен

преди 3 години

Дори БСП му поиската импийчмънт!Насила хубост не става!Сам паднал - сам се ударил - където казват хората.Но аз прозирам и голяма вина в съветниците му.Те са от кол и въже събрани.Имат агентурни имена и трима са клиенти на прокуратурата.Как един път не го посъветваха да не ЛЪЖЕ?!?Моята хипотеза е, че някой от съветниците му дават грешни съвети и ще стане накрая както при Живков-вътрешни хора го свалиха Живков.Ще видите! Вътрешните хора са предатели от край време.

84

Антифигурант

преди 3 години

Преи малко ти гледах интервюто. На 50 см от журналистите, без маска. Та какви мерки каза, че спазваш?

83

Анонимен

преди 3 години

Държавният глава уточни, че от началото на пандемията е в контакт с хиляди хора, но стриктно спазва здравните меркиДа за това ги изтъпани всички старчоци на Бузлужа, щото спазвал стриктно мерките!

82

Анонимен

преди 3 години

Държавният глава уточни, че от началото на пандемията е в контакт с хиляди хораДа за това ги изтъпани всички старчоци на Бузлужа!

81

А бе

преди 3 години

Румба не дърпаи дявола за опашката

80

Тонката

преди 3 години

Еленко Божков и той се покри нещо:):):)

79

Анонимен

преди 3 години

Вдигай армията и всички мутри в затвора !!! Време е вече !!! Или народа ще вземе нещата в свои ръце ....

78

Анонимен

преди 3 години

Ххаах! Не се случва често пРезидент да бъде изгонен позорно от друга държава......:)

77

Естонец

преди 3 години

Зеления чорап верен на партийната линия - пак се опита да излъже !Този път обаче го хванаха и се оплете !Мръсен лъжец и манипулатор !

76

Анонимен

преди 3 години

Ако развие болестта, пак ли ще е " активно мероприятие"? Ами ако е заразил политици от Естония, ще му даде ли шефа путин орденче, като на онзи адвокат- шпионина?

75

До хахото

преди 3 години

Вече ти казахме,че не искаме да умира. Злоба и омраза струи само от гробовниците яйцемети, тези с черните магии и бесилките. То и да се спогине Радев, ще цъфне на негово място червенокосата. За международния скандал, който сътвори фигуранта е редно да бъде импийчнат и ако има доказателства за престъпления по гл.Първа да бъде осъден. Пък нека си е жив и здрав да си изтърпи наказнаието. Доживот дето се вика.

74

Ха-ха

преди 3 години

Гербави и гербоиди,предстои ви една трепетна седмица очакване Радев да умре и да ви се решат проблемите!Само че вероятността е толкова,колкото Баце да прочете Шекспир в оригинал.То не че и в превод може,де...

73

Анонимен

преди 3 години

Радеф вече съвсем се оплете като пиле в кълчища.Юмруци размахва, преврати прави, лъже-маже, и сега вече и от Естония му показаха кирливите ризи.

72

Анонимен

преди 3 години

Когато екс началникът на кабинета на президента Румен Радев - Калоян Методиев беше болен от Covid19 - тогава скриха за контактите в Президенството.Но рани или късно истината излиза наяве.Всичко се връща. Живота е като бумеранг. Всяко действие има противодействие-закона на Нютон в сила ежедневно и навсякъде.Най- големият закон това, което правиш, това ти се връща!Но да обвинявате Естония-не Ви прави чест г-н Президент!

71

Ха-ха

преди 3 години

Можеше да го пуснат на банкета със скафандър. *** е почти космонавт. И намаше да му миришат чорапите :)

70

Анонимен

преди 3 години

Радеф стой си вкъщи!Затваряй президенството!Да излизат в болнични!