93

Маде ин Цхина 2025

преди 3 години

Нашето Супер-Био-Оръжие работи на 100% отлично!!

92

Анонимен

преди 3 години

Кого ли не хвалиха нашите русофили - Русия, Турция, Иран, Беларус, Северна Корея... Щом почнаха да хвалят Китай, значи падението им е пълно.

91

Анонимен

преди 3 години

Ами в подем ще са китайците, защото постъпиха разумно - за кратко време с голями усилия спряха вируса, а в почти целия останал свят не се и опитват да го спрат и това се отразява негативно на икономиката.

90

Анонимен

преди 3 години

На края ще останат само САЩ и Китай .Другите ще изчезнем .Едните произвеждат всичко ,а другите печатат парите в които се продава всичко. Траябва нещо да се промени .

89

до 79

преди 3 години

Имаше интересен случай в Китай едно село се изселват в близкия град остава само един ученик в селото , заради него и докато не си вземе образованието цяло училище работи всъщност само трима служители.Все пак Китай както Япония имат 100 % грамотност и не правят компромис с никой в това отношение ,така че е нормално това за там, няма заради един ученик да си развалят статистиката за милиардното население.

88

Анонимен

преди 3 години

Явно епидемията може да бъде спряна. Защо и в Европа, вкл. и в България даже и не се опитаха да я спрат?

87

Анонимен

преди 3 години

Мечтата на комунистите е да се сношават с мумията на Ленин и костите на Троцки, китайския калмук синдзи дедагознамнататъккакъвбеше да ги снима с китайска лицензна камера

86

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 36 Знаеш ,че този избор не е направен доброволно А под натиск, изнудване , заплахи и кой знае какво още от една " демократична" държава позната като терорист н1 в света Правилно предположи - за САЩ става дума

85

!

преди 3 години

Глупости, САЩ е световния икономически лидер. Поредната статия натякваща ни че в комунистически Китай е по добре от капиталистическа и демократична страна като САЩ! Истината е че в Китай хората работят за по шепа отиз на ден а американеца за $50 на час. Другари комунисти истината боли но е така.

84

За 90

преди 3 години

Ядяхте кебапчето на правешкияЦървул, джендърчета нежниИ му се кефехте и викахте - да живейМдаа

83

Анонимен

преди 3 години

До 87Горките рускини, ще останат без работа.

82

Анонимен

преди 3 години

ленин се е вмирисал яко в музея си. смятай каква зловонна смрад едебилa е бил болен яко от сифилис и е имал около 20% мозък заради болеста на извратягитеватниците се кланят на сифилистичен извратяга който е работил на 1/5 от капацитета си

81

Анонимен

преди 3 години

По времето на лошият социализъм нямаше банани и затова ядяхме кебапчета.

80

Чайниците

преди 3 години

Съсипаха света с вируса сиИ сега се хвалятМи рано е да празнуватНай опасните убийци са англо-саксоните Срещу тях чайниците нямат шанс

79

Анонимен

преди 3 години

Дневната норма за транжиране на телешко трупно месо в Германия е 360 тона на смяна за 12 часа при 9 евро на час плюс безплатно жилище - апартаментите в Хановер са с по три стаи, като във всяка има по 6 легла на 2 етажа - българите живеят по 12 души в стая. С обща баня и една тоалетна. Иначе сирийците и афганистанците - бежанци са със специален статут, настанени са в самостоятелни фамилни къщички в предградията, Германия им плаща на човек по 600 евро на месец и по още 180 евро за всяко дете.

78

Анонимен

преди 3 години

Според репортаж на германската държавна телевизия WDR, 90% от пpocтитутките в Германия идват от България.

77

Анонимен

преди 3 години

Хазарския каганат - Русия е най- големия враг на България. Всички руснаци дуxaт на вкочанения ленин в мавзолея.

76

Хемус

преди 3 години

Приятелю момичето имаше хубава кетеричка с особена козина!Абе какви времена бяха,мисля че не съм изложил страната!

75

Анонимен

преди 3 години

Българите на които не им откажат виза за САЩ работят оперейтинг мейтенънс офисъри на публик реструум чейнс за 7.25 долара на час което по фиксинга на БНБ е 12.45лв, а в Русия средната месечна заплата е 214 лева.

74

За 82

преди 3 години

А рускините духат яка даже за без при;))