77

Любопитен

преди 3 години

В крайна сметка има ли данни за ефективността на ваксината!?Щото другото е бош лаф.

76

Русия=Психиатрия

преди 3 години

До руснаци да измислят 80Американците рядко ползват автобуси защото са богати и карат електромобили Тесла. По улиците им вече има над 1 милион от тях. А колко има в Масква?

75

Анонимен

преди 3 години

Сергей Лавров заяви, че е възможно Русия да замрази напълно отношенията си с ЕС. И добави, че Русия вече няма да се съобразява с мнението на европейците. Има опасност европейците да се греят на дърва и да взимат заеми да си платят сметките за отопление.

74

Анонимен

преди 3 години

ЕС са сключили договори за около 1 милиарда ваксии с водещи фармацевтични концерни, които още не са изобретени, но ЕС се задължават да ги платят. Една ваксина в ЕС струва 200-300 евро, това са стотици милиарди оборот за фарма индустрията и десетки милиони комисионни за някои чиновници от Брюксел. Руската ваксина е доказано ефеткивна и струва от порядъка на 11-15 евро.

73

руснаци да измислят

преди 3 години

През октомври 2020 г. беше въведен в експлоатация Пуровският мост на полуостров Ямал. С обща дължина от 2 700 м. той беше построен за по-малко от две години в условията на Крайния север. Този мост не струва на руския данъкоплатец нищо.Той беше реализиран за сметка на частни инвестиции и ползването му ще бъде безплатно.

72

Анонимен

преди 3 години

До руснаци да измислят"От страна-бензиноколонка Русия постепенно, но уверено се превръща в страна-зърноколонка, в страна-маслоколонка ..."Като и резнат шланга на бензоколонката ще пресъхнат и зърноколонката и маслоколонката. Няма да има пари нито за семена, нито за пестициди, нито за торове, нито за резервни части за комбайните и тракторите, едвам ще изкарват по една коричка хляб на руснак на ден, за толкова ще им стигне реколтата.

71

Анонимен

преди 3 години

Така наречената реверсна пропаганда вече действа. Предупреждават, че в началото няма да има "достатъчно ваксини за всеки" и че сте късметлия, ако ще сте сред ваксинираните. Но Путин и Си Цзинпин им унищожиха плановете като съобщиха, че Русия и Китай вече имат ваксини, които са произведени в достатъчни милиарди количества, евтини, и ще има за всеки човек на Земята. При това няма да са задължителни.

70

руснаци да измислят

преди 3 години

През 2016 г. Лондон беше първенец по използване на електрически автобуси за градския транспорт с 51 броя. През 2018 г. палмата на първенството премина към Нидерландия - над 100 броя. През октомври 2020 г. само в град Москва по линиите на градския транспорт се движат над 450 електрически автобуси, производство на КамАЗ, а в Санкт Петербург успешно протича изпитанието на белоруските автобуси МАЗ-303 "Зубр".

69

Русия=Психиатрия

преди 3 години

Отначало бях сигурен, че руснаците се опитват да пробутват безобиден физиологичен разтвор като ваксина но очевидно ситуацията е много по-зле. Руската ваксина е не само безполезна но и убива.

68

руснаци да измислят

преди 3 години

Най-мощният производител на мляко в Европа се казва Щефан Дюрр. Главният руски млекар Щефан Дюрр е роден в живописен район на Южна Германия. Преди години той пожелал да живее в Русия, кандидатствал за руско гражданство и го получил. Днес Щефан Дюрр е президент на руския холдинг ЭкоНива.

67

Анонимен

преди 3 години

Не знам каква им е ваксината на Вектое и да ли е безопасна, но този Кудрявцев е шарлатанин. Анти-ваксър, отрича вув фейса и AZ, Джонсън, всички китайски ваксини и т.н.Собственик е на фирма "Протеомарин" и "разработват" и предлагат "молекули от акули" против атеросклероза и стареене. Не знам колко разбира от ваксини.

66

Анонимен

преди 3 години

А американската ваксина добра ли е?

65

Анонимен

преди 3 години

До до до винету"Любопитно, ако близките на починалите от Вируса имаха възможност да изберат между руската ваксина и живота на близките им какво ли биха избрали, как мислиш!?'А защо няма вариант да оцелеят?

64

руснаци да измислят

преди 3 години

Пълни хамбари: Пиндостан с неудоволствие призна господството на Русия на световния пазар за пшеница. Русия изнася пшеница в над 100 държави. Към 15.10.2020 г. Русия събра 129,5 млн. т. зърно - втори резултат след 2017 г.Към 15.10.2020 г. износът на продукцията на АПК достигна $20.7 млрд, а до края на годината ще достигне $27 млрд.

63

Анонимен

преди 3 години

Е, щом Александър Кудрявцев - ръководител на руска биофармацевтична компания "Протеомарин" е казал, значи е така.

62

Анонимен

преди 3 години

Над 2600 българки са направили аборт по желание по време на извънредното положение.

61

Анонимен

преди 3 години

До руснаци да измислятТия руски небивалици от вестник Правда ли ги четеш?

60

Анонимен

преди 3 години

До руснаци да измислят"Знаеш ли, че в Пиндостан руският "Урал" с кош се продава за $15 000?"Аз продавам всяко лято Орал с два коша на рускините по Черноморието. Горе долу толкова на сезон се връзват.

59

руснаци да измислят

преди 3 години

От страна-бензиноколонка Русия постепенно, но уверено се превръща в страна-зърноколонка, в страна-маслоколонка ... От 3 години Русия е на първо място по експорт на зърно, а тази година изнесе на външния пазар близо 6 млн. тона слънчогледово масло, влезе в десетката на най-мащабните производители и износители на захар като изпревари Куба в този традиционен за нея сектор и спечели над $1 млрд от продажбата на месо и $50 млн от продажбата на колбаси на външния пазар.

58

! Рубла=1 Стотинка

преди 3 години

Хахаххаххахахаххааааххахххааааа....Няма такава държава. Не....хаххахахахаххахаа. Смешници.