120

Додо

преди 3 години

До ИзглеждаНе пропускай диагоналката и ризката от L.C. Waikiki, минимум 2 номера по-малка!

119

Смешко

преди 3 години

До ДеградантиНе давай съвети толкова, приятелю, много хора могат да тренират , изглеждайки перфектно и да са интелигентни. Не говори глупости, когато не разбираш!

118

Анонимен

преди 3 години

До Само ПП ВЪЗРАЖДАНЕЗадължително увивайте шапките си със станиол за екраниране от 5G излъчването! Добре е да си напикаете обувките и шала, за да подобрите заземяването и да отведете отрицателната енергия в земята!И НИКАКВИ ТЕЛЕФОНИ! Да се общува само с пушеци!

117

Само ПП ВЪЗРАЖДАНЕ

преди 3 години

Вирус има и умишлено пускан на етапи във всички страни едновременно, за да се ваксинира населението и да му се въздейства чрез 5 G технологийте. Предпазвайте се като взимате Zn, Se, vit C, vit D3, и имунобронхопам. Това е най-добрата профилактика!!!

116

Анонимен

преди 3 години

До пастафарианецлеле, колко си задръстен...

115

Анонимен

преди 3 години

Много отмъстителен вирус. Търси тия дето го отричат и ги отстрелва. Ццц.

114

123

преди 3 години

321

113

Анонимен

преди 3 години

До пастафарианецПpocтаците вярват единствено на себе си. Ти си доказателство за това.

112

Деграданти

преди 3 години

Е затва съм казал че силовите спортове и като цяло спортът трябва да го ограничат или направо забранят.60-те и 70-те години на миналият век хората са мислели за космически кораби с атомен двигател,дали не могат да тераформират Венера,как да направят човешки мозък подобрен с чипове или как да имплантират човешки мозък в машина.Изобщо обръщали са внимание на разумът. Сега помпи мускули,прави си татуси и слага силиконови бомби на полу-проститутката която е чела 50 нюанса сиво наполовина.И тва им е.

111

Анонимен

преди 3 години

Ако си беше бил руска ваксина поне нямаше да се мъчи, очевидци твърдят че покосявала цяла крава за минута.

110

Изглежда

преди 3 години

Баси а брадата и татусите не са ли уплашили короната? В БГ всеки е с брада, бръсната глава и татуси на обща стойност 200лв( заедно с анцуга) защото трябва да е мутра. С 20лв в джеба и газова уредба на БМВ-то.

109

Анонимен

преди 3 години

И кво се оказва? Язък от тея джимове?

108

Анонимен

преди 3 години

друто си е да умреш като вярващ.

107

пастафарианец

преди 3 години

Хора вярвайте във Вируса. Вярвайте! Поставете си го на икона на стената и всяка вечер Му палете свещичка.По цял ден говорете за Него, докато четете в интернет статиите, които ви заливат за Него, и гледате всекидневните новини ангажирани само с Него.Променете съзнанието и живота си, мислете само за Него.Страхувайте се от всемогъщата Му сила, и Му се подчинявайте, защото един е Свети Ухан и Ковид е неговия пророк.Амин.

106

вирус има

преди 3 години

просто по някаква причина го представят много по-опасен отколкото епрофесионалните билдери са много застрашени не само от този но и от други вируси поради проста причина че бъбреците и черния им дроб е изключително увреденот там следват редица усложненияхората не вярват във вируса не понеже са ***. а понеже всичко се представя погрешно и това им включва защитния механизъм, проста психология.

105

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 103Ти по-добре кажи , кралицата извънземна ли е и земята вярно ли е плоска? За илюминатите нещо да кажеш? Да се посмеем малко, де. Напълнил си си главата със щуротии...

104

Анонимен

преди 3 години

До МангъровистДа бе, жив си е, на метър-два под земята е. Скоро ще опише в туитър как е там...Някаква друга "ценна" мисъл от теб?

103

ПроСоТо

преди 3 години

като гледам как е изографисал ръката си с татуировки /основновампирски/ и че стероидите просто изтичат от тялото му, не се учудвам.Химията и "металургията" не прощават на никого!..Искал е да бъде "полубог","Оня" от Горе му е дал възможност............"Блажени са смирените,защото те ще наследят Земята"..

102

Мангъровист

преди 3 години

Е, чак пък да е умрял?! Не може да бъде. Такава драма за едно леко грипче.

101

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 51Ами то там е спасението да не те вземат в българска болница. Защото тогава вече трудно ще оцелееш