88

Анонимен

преди 3 години

Лекар с коронавирус. ахахахахаххаха. Абе вас май ви боли главата. Защо нямахте статии(преди бок ковид) за лекарите които умираха от рак, инфаркт,инсулт и тн . Сега братче всичко умира от корона.....

87

Анонимен

преди 3 години

Не те проверяват от РЗИ, щото разчитат на това "д-р" пред името, гламар! Що не отиде на дискотека, да ти засекат телефона и да те изплющят 5000 лева глоба. Ебааси кви полирани мозъци учат за доктори!

86

ДО 91

преди 3 години

КАКВИ МЕРКИ ИСКАШ ДА СПАЗВАТ ХОРАТА БЕ?ПАЛЯЧЕНЦЕ?НАС НИ УЧИХА В ДЕТСКАТА ГРАДИНА ДА СИ МИЕМ РЪЦЕТЕ НИЕ НЕ СМЕ ЗАПАДНЯЦИТЕ С НИСЪК ПРАГ НА КУЛТУРА И ХИГИЕНА.НЯМА ДА МИ НАЛАГАШ ЗАПАДНИЯ СИ МАНТАЛИТЕТ С ЛЪЖАТА КОРОНА.

85

Луд

преди 3 години

Айде, пак държавата е виновна, че *** народонаселение не спазва елементарни предпазни мерки.

84

Анонимен

преди 3 години

Ами този като част от системата да се хване и да направи нещо, не да мрънкоти!Разбира се, че българинът няма откъде да извади 100-150лв. доброволно за тест. Това не са малко пари.

83

От Канада

преди 3 години

Какви са тези глyпocти, които е надраскало това момче?На такъв, който ми сравнява България със Сомалия трябва да се отнема лекарските права моментално.Нека за сравнение да дадем Канада или по-точно френската провинция Квебек, която има население подобно на България, като България е дори е по-урбанизирана защото в Квебек много хора живеят в къщи и жилищни квартали изолирани отвсякъде.В Квебек има грубо казано 10 пъти повече умрели от КОВИД19 в сравнение с България.Срам за този "лекар".

82

Анонимен

преди 3 години

Ако си беше бил руска ваксина сега щеше да е в дървения костюм и нямаше да има проблеми. Да е мислил!

81

Чебурашка

преди 3 години

Комунистите са виновни - и Румен Радев.

80

Анонимен

преди 3 години

до 83,опаааада взимат от Русия ваксини?!?!и на тебе ти е мек мозъка момче, руската ваксина е по-опасна от ковида поня няколко пъти.

79

Анонимен

преди 3 години

Ало идва зима .Идва новата версия на ковита 2.0 а вие още от старата се плашите. Има вече ваксина .Кво прай държавното ръковотство ? Ми да вземат от Русия ваксини . Ръковотството е проблема не вируса. Трябва да се сменят дебелогъзите от властта ;)

78

Анонимен

преди 3 години

Лекарите са най-големите некадърници и мафия.Само пари са им в главата.А дори и да искат да помогнат не знаят как.

77

Анонимен

преди 3 години

Че то РЗИ нищо съществено не правеше и когато бяха в пъти по-малко случаите. И преди, и сега , и с РЗИ, и без РЗИ - все тая.

76

Анонимен

преди 3 години

Лекар...В пандемия сме, какъв контрол над заразата?Лекар бил тоя.

75

Анонимен

преди 3 години

Героите... без маски все някога ще попаднат в обсега на РЗИ(или като заразени или, като контактни с вирусоносител) и когато почнат да си плащат тестовете си ще разберат от къде изгрява Слънцето.

74

Почнаха

преди 3 години

Да ни пръскат с ковид требе да има болни.

73

Анонимен

преди 3 години

Правилно се е ориентирало момчето - България е Сомалия на Европа!

72

Анонимен

преди 3 години

Ква зараза ? Руснаците нали направиха ваксина ?

71

Купища знайни и

преди 3 години

незнайни юнаци се сдобиват с петте си минути слава,като се упражняват вмнения и оценки за процеси извън компетенцията им.Ако ги контролираш-лишаваш ги от свобода,ако ги оставиш на съвест-защо не си ги контролирал.А съвестта от друга страна е разтегливо понятие,опънато до скъсване иерозирано от титуловани многознайковци.Та и това момче по мангъровскирешава да прави име на гърба на системата,може това да му донесе шанс дая яхне впоследствие(ах колко е млад,а вече е прозрял научните догми).

70

Тъп По тъп Най тъп

преди 3 години

Докторе най сигурно е отиваш по голема нужда. Топваш маската в резултата. И после или в мазето за 5 години или навън без да я сваляш. Мирисът ще предпазва от близкостоящи.

69

ДО 62

преди 3 години

На никой от щаба не му пука за тебе, тях ги интересува дали ще издържи системата затуй броят болните като полудели всеки ден. Ако не издържи системата туй ще е голям резил и ще изпуснат лапачката.