161

Емин

преди 3 години

подготвиаме се за война 2023! Лозанскиа договор сварсва и ште си варнем териториите в Сирия Арменистан Булгаррристтан Енистан и Кипар, ако рече Алах и старите теротории до Виенистан и Макаристан! Еуропа е пална с дзендари и стари баби а нии туркие сме силни и млади и еуропа сте падне

160

Дмитрис

преди 3 години

Аре бе пич, давай, гладен гръко, какво чакаш? Помощ от друг ли?

159

Анонимен

преди 3 години

До Ел турко .Къде воюваш в Средиземно море бе? Срещу кого?!

158

Димитрис Ставрос

преди 3 години

ДРЪЖТЕ СЕ БРАТЯ АРМЕНИС....ГЪРЦИЯ. РОССИЯ И ФРАНЦИЯ ЩЕ ИЗБИЕМ ВСИЧКИТЕ ТУРЦИ, ИЛИ НАЙ-МАЛКО ОГРОМА ЧАСТ ОТ ТОВА ЖЪЛТО-АЛТАЙСКО-ПАКИСТАНСКО ПЛЕМЕ...А ВИЕ ---- АЗЕРБАДЖАНЦИТЕ ..НЯМА ДА ОСТАНЕ ТУРЧИН--ДА СИ КАЖЕ И ИМЕТО ДОРИ .ДОРИ ТЕХНИЯ (ТОЙ Е АРАБСКИ, АНЕ Е ТУРСКИ) АЛАХ == ГИ Е ОТПИСАЛ .ГЪРЦИЯ ЩЕ БЪДЕ ПАК ДО КАВКАЗ И ДО АРМЕНИЯ .

157

Сър Пичук

преди 3 години

Още един руски кypник е приземен!

156

EL TURQO

преди 3 години

Къде воюваш в Средиземно море и в Ирак и в Карабах бе ти добре ли си?!Така е като комплексираните БГ джурналя не пишат нищо по тези теми. И ти ще си останеш неосведомен в 100 годишната панелка.

155

Анонимен

преди 3 години

"су 25 е щурмовик като A-10 Thunderbolt и не носи ракети въздух въздух"Toва не е съвсем вярно. Реално може да носи каквото му закачиш. Стига да е удобно за закачане, да не пречи на полета и да не е над товароносимостта на самолета. Просто обаче структурата на Су 25 не е мислена за битка със самолети от типа на F-16. Mислен е за щурмовик, да носи много. Тромав е.

154

Fenasi Kerim

преди 3 години

Има голяма разлика в манталитета на арменците от Истанбул и тези от Кавказ. В Кавказ са *** космати диваци докато тези в Истанбул са много културни. Примерно създателят на съвременната турска азбука и модерен книжовен турски език е арменец от времето на Ататюрк. Агоп Мартаян Дилачар.

153

Гр

преди 3 години

турците пак ще си тръгнат с наведена глава както с Гърция стана

152

Анонимен

преди 3 години

До Ел турко Къде воюваш в Средиземно море и в Ирак и в Карабах бе ти добре ли си?!

151

Анонимен

преди 3 години

су 25 е щурмовик като A-10 Thunderbolt и не носи ракети въздух въздух

150

Анонимен

преди 3 години

"F16 едвам излита, а камо ли да свали Су 25!!!Това е абсолютна лъжа и пълна смехория!!"Много ми е интересно по какви подбуди пишеш тоя коментар. Дали защото играеш роля и сам знаеш, че пишеш нещо глупаво, но го пишеш за да провокираш хората илиииии наистина си глупав човек и го мислиш това написаното? Су 25 е щурмовик, няма никакъв шанс срещу F-16

149

EL TURQO

преди 3 години

Защо не се застъпи Ердоган за уигурите в хималайския Китай ,които са близо 20 мил. Да! Комунистите не са като либерална Европа те ще отвърнат на удара с удар!Кое по напред бе умнико? Ако ми кажеш коя друга държава е способна да воюва на пет фронта едновременно- Сирия, Ирак, Либия, Средиземно море и сега Карабах. Спокойно и за тях ще измислят нещо.

148

179

преди 3 години

Тука говорите за някакви високи технологии а в нета има клипове от боевете. Прелича на сблъсък от 1ва световна война. Всички в окопите и който оцелее. И двете държави не са готови за война. Има и снимки на взети паспорти от мъртви войници и на 2те армии. Повечете са на момчета на по 19-25 години. Явно на първата линия пращат мъже от селските райони. И в двете държави урбанизацията е ниска. Според мен няма смисъл от този конфликт и ще е най-добре някой да спре това кръвопролитие.

147

Анонимен

преди 3 години

Mного нагли тия арменци. И в миналото са били нагли също. И т.нар. арменски геноцид реално пак те сами си го започват, първите кланета те ги правят срещу кюрдите и турците. А преди това, в миналото арменците се сражават на страната на Византия срещу България. И когато българските войски преследват Василий II ***, арменци го спасяват, след което Василий за да си отмъсти за тая атака и преследване, ослепява българските войници.

146

Диана

преди 3 години

Руското корито е извадило лош късмет срещу американската оса. Все пак жалко за пилота.

145

Анонимен

преди 3 години

До 146 Ел туркоЗащо не се застъпи Ердоган за уигурите в хималайския Китай ,които са близо 20 мил. Да! Комунистите не са като либерална Европа те ще отвърнат на удара с удар!

144

СССР

преди 3 години

Абсолютна фалшива новина!!*** F16 едвам излита, а камо ли да свали Су 25!!!Това е абсолютна лъжа и пълна смехория!!

143

Krom

преди 3 години

До 1 millet до кроманьо - Свалял си ти само на дедо ти потурите! Все по близо е "родината" ти до това да пазарува модерни изтребители от ушанките, щото възлюбения ти Ердо го извади голям пред Америка с руските С 400 обаче, мек. Вижда се когато я няма Америка зад Турция колко може - собствения самолет май замина зад хоризонта. И да, именно Америка и Германия напомпа Турция с оръжие и технологии. А по османските топки без съмнение си по голям специалист. Вероятно от опит. Не споря.

142

Трактора

преди 3 години

Коя друга уважаваща себе си държава освен провалени държави като България, Армения и кой знае коя още от 3-тия свят ще ползва този курник СУ-25