7

Факт

преди 3 години

Както вървят нещата по света,армия си трябва,в пъти по-голяма и въоръжена от сегашната.Обаче връщането на казармата в едновремешния вид е абсурдно,а и финансово невъзможно.По-добре е да бъде доброволно,като служилите да могат да заемат държавни постове(от пазач до президент).Който не е служил-аут от държавна работа,каквато и да е.И без това администрацията е огромна,поне да има някаква полза...

6

Анонимен

преди 3 години

Царете не са имали нито една магистрала, хранели са по 500 000 човека армия и още толкова конница. Трябва пътищата да са черни и кални и хората да работят на къра. Хората ядат прасета и домати не ядат пари и асфалт.

5

Анонимен

преди 3 години

И ка ще стане,едните добре платени-профисионалните.Другите евентоално на минимална заплата.Кой балък ще отиде на наборна служба.Това са фантасмагории.

4

Анонимен

преди 3 години

Ще имате армия миналата година 40 000 първолака тая година 35 000 първолака още малко приказвайте после като станат 1 000 първолака ще имате арвмия от 1 000 човека. Някъде около 2050 год българите ще са изчезнали сочи доклад на ЦРУ. Асфалт армия не храни. Който не храни своя армия целува сибирски и американски дупета.

3

хаха

преди 3 години

Айде още емиграция. Дали и ромите ще стоят на тоя да са му армия. Ако искаш да съсипеш държава, сложи военни да я управляват.

2

Анонимен

преди 3 години

Редно е да питат майките раждали деца как трябва да е, а не някакъв хрантутник цял живот изкарал на държавната софра.

1

Анонимен

преди 3 години

Ми то сега имаме само ген щаб, без никаква армия и армия от заплатаджии.