39

Ф.С.В.

преди 3 години

ПОЛОВИНАТА СВЯТ ТЕ МРАЗИ ГОРБАЧОВ!!!- А ДРУГАТА ПОЛОВИНА Е РАВНОДУШЕН КЪМ ТЕБЕ -ТИ СИ СИ 'СВЪРШИЛ РАБОТАТА" И ВЕЧЕ ЗА ЯНКИТЕ СИ БЕЗИНТЕРЕСЕН!! САМО ЧЕ РУСИЯ СТАНА В ПЪТИ ПО МОГЪЩА БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПУТИН- И АКО ТРЯБВА НЯКОЙ ДА СЕ ВРАЗУМИ- ТО ТОВА НЕ Е КИТАЙ!! ПОСТОЯННИ АМЕРИКАНСКИ ПРОВОКАЦИИ В КИТАЙСКО МОРЕ! КИТАЙ Е ТИГЪР А РУСИЯ Е МЕЧКА - САЩ Е ЕДИН ЕНОТ КОЙТО ХОДИ ДА СЪЗДАВА ПАКОСТИ КРАДЕЙКИ РАЗНИ ОБЕЛКИ ОТ КОШЧЕТАТА! ЕНОТА ТРЯБВА ДА СИ ЗНАЕ ЧЕ МЯСТОТО МУ Е В ДУПКАТА!!

38

Анонимен

преди 3 години

по-голям хаос от политиката ти няма, Горби

37

Анонимен

преди 3 години

нобела на обонго и на тая гнида е щото единия се съгласи да финасира идил да вземат петрол на сирия и да започнат войната там и измъкна банките с 800млд на наш гръб, а другия цял съюз и соц лагер даде на глобалистките акули да ни ръфат сега.И дори не е в затвора тази жалка ***, в ада да гори.

36

Ф.С.В.

преди 3 години

това е най ГОЛЕМИЯТ ПРЕСТЪПНИК НА РУСИЯ- ПРЕЗИДЕНТ ПРОДАЛ И ПРЕДАЛ ПОЛОВИНАТА СВЯТ ВКЛЮЧИТЕЛНО И БЪЛГАРИЯ- този човек срина всичко в Русия -"ПЕРЕСТРОЙКАТА' БЕШЕ УНИЩОЖИТЕЛНА -рУСКИЯТ ЕВРЕЙН ГОРБАЧОВ СЛЕД КАТО УНИЩОЖИ ВСИЧКО -ИЗБЯГА В ГЕРМАНИЯ ПРИ ДРУГИТЕ ЕВРЕИ- ВКЛЮЧАЯ И МЕРКЕЛ! И СЕГА ТРЪГНАЛ ДА ГОВОРИ ПАК ЗА РУСИЯ! ЗАЩО НЕ ГОВОРИ НА ТРЪМП?-ДА ГО НАКАРА ДА СЕ СПРЕ МАЛКО? ЗНАЧИ МОЖЕ ДА ПЛЮЕ САМО РУСИЯ? ТЯ НИКОГА НЯМА ДА ПРИЕМЕ НЕГОВОТО ЕВРЕЙСКО ТЯЛО! ТО ЩЕ БЪДЕ ЗАРОВЕНО КАТО ПРЕДАТЕЛ В ГЕРМАНИЯ!

35

Анонимен

преди 3 години

либерасткия глобалист показа на дело какво се случва като следваш либерастията и какво ще ни докра Джото, така че още по-здраво ще се държим за Тръмп, и ако черните го изберат това само ще настрои окончателно света срещу тях, никога няма да излязат от гетото ако ще и милиардери и президенти да стават щом крепят демокрастителиберасти.

34

Анонимен

преди 3 години

баш пък тоя престъпник дет отдавна трябваше да е в затвора за антидържавна дейност да се обажда ми идва в повече.

33

Анонимен

преди 3 години

Радев иска да направи обратното на това което направи Горбачов

32

Анонимен

преди 3 години

И тоя като обонго потайно получи Нобел за мир.И досега никой не знае за какво получиха и 2-мата престъпници Нобела и много рядко се споменава, явно да не ядосват хората че са толкова нагли, за събути *** получаваш Нобел за мир, ей това им е цялата заслуга.

31

Язека

преди 3 години

Горбачов - най-големия предател в новата история, успял да доведе до разпада на СССР и следвал единствено заповеди на чужди държави през жалкия си корумпиран живот. Гнидата е по-висша от този боклyk.

30

Анонимен

преди 3 години

Щом най големия предател в съвременната история го критикува ,значи е на прав път Тръмп

29

ВС

преди 3 години

Другарю Горбачов, ако не бяхте вие и вашата престъпна клика, света би бил доста по-добър и определено нямаше да има толкова войни, такъв хаос и такова преселение на народите.Но, на какво ли не е способен човек за малко жълти стотинки и потупване по рамото...

28

смях

преди 3 години

тоз тъпчо жив ли е оше ?

27

ами да

преди 3 години

До Горбачов е виновен!И тогава вие *** щяхте да сте с 250 лв пенсии,и да ходите в кореком да купувате на внуците шоколад!И до като хората чакат на опашка за кисело мляко,на вас щяха да го носят в къщи!Голям си едеот!

26

Картофчо

преди 3 години

Намерили кой да дава акъл. Та този го лъжеха като дете от детската градина и той им предаде цяла Русия и източна европа, само за едно английско благодаря.

25

Калоян

преди 3 години

Не бих коментирал написаното, защото "предаде ТАСС", пък кой го е превел от Руски на японски и после обратното. А кой го е превел пък от руски на български - съвсем не е ясно. Още повече, че материалът започва с това, че Горбачов е първият президент на СССР. Аз лично го помня много ясно като последния такъв.

24

д-р Дрегер

преди 3 години

По каква точно причина Горбачов си мисли, че Русия има някакъв принос в цялата схема? Е... освен че е станала заден двор на Китай под мъдрото ръководство на ВВП.А пък още повече ми е чудно що него псуват за разпада на СССР - сякаш той нещо направи, освен да признае очевидното. Не псуват хаоса на Хрушчов, застоя на Брежнев, ония сенилните старци от Петилетката на Пищните Погребения... а именно Горбачов, при който нищо вече не можеше да се спаси.

23

Анонимен

преди 3 години

От 100г краварите са в конфликт с всяка една държава по света БУКВАЛНО. Няма значение на колко км е от тях, важното е да са в конфликт. И всичко това заради юдейската идея за световно господство. Но е казано, че Дракона ще се спусне от север и тогава евреите ще се покаят за делата си.. То вече се случвак

22

бнм

преди 3 години

Ти ли даваш оценка?Първо направи оценка на себе си.Хаоса не е отсега и ти имаш принос в това.

21

Горбачов е виновен!

преди 3 години

Защо му трябваше да прави перестройката??? Сега и Съюзът щеше да го има, и Народната Република, а пожарникарят нямаше да председател на МС, а застаряващ телохранител със затихващи функции.

20

Анонимен

преди 3 години

На дъртия комунист горбачов му се иска Китай да стане хегемон и да окове във вериги света, но Тръмплиера е подел кръстоносец поход и ще пердаши прилепoядци.