75

безпартиен

преди 3 години

Като знам как живях при Жан Виденов мен най много ме устройва Пиночет.Само той се доказа като антикомунист.Благодарение на него и до днес в Чили няма комунизъм и мизерия.Изкорени я напълно.за което браво Генерале,браво Аугусто,браво Пиночет!Борисов прекалено меко действа,не е така ефективен като Пиночет!

74

тъпото

преди 3 години

До АнонименВсички избори , спечелени от ГЕРБ са организирани от други. Единствените избори организирани от ГЕРБ .. са президентските. Комунисти гадни ...стига сте ревали за фалшификации

73

тъпото

преди 3 години

До АнонименДа Гумен Гадев со постави до тато и виж като две капки вода са...

72

тъпото

преди 3 години

До АнонименВсички избори които ГЕРБ е печелил са организирани от други. Единствените избори организирани от ГЕРБ.. са президентските. Комунисти гадни знаете кой ги спечели. Стига сте ревали за фалшифициране.

71

Анонимен

преди 3 години

До diana21Герб не са партия, а ОПГ. Цацаров ги чака.

70

народът

преди 3 години

До смяхЗаг решетките имаш предвид Радев,нали?Съгласни сме,но даже няма да стигне и до там,За национално предателство и шпионаж наказанието е разстрел!

69

vlady

преди 3 години

Борисов има нужда от дълга спокойна почивка в ол инклузив Кремиковци Хилтън с чудесни гледки към планината на север, към остатъците от комбината на юг, към кариерата на запад и към промишлени сгради на изток през мрежите и загражденията от бодлива тел.

68

Радеф

преди 3 години

Скоро Гн- борисов ще яде шамари заедно с неговите симпатизанти от цялата страна

67

Анонимен

преди 3 години

Да се скъсате да квичите "оставка",такава няма да има Точка.Вие сте никои Една каруца *** и червено копейкиновски добитъци.Никой не ви брои за нищо

66

смях

преди 3 години

А нази истинските Българи ни устроива ти да си ходиш зад решетките

65

diana21

преди 3 години

До Анонимен 66Има и партии, които се саморазпускат! БСП специално познава добре технологията на саморазпускане и ако има малко "чувство на самосъхранение" трябва да излезе с чест преди да бъде тотално оплюта и прегазена от влака, значи...Нека стигнат до още една такава криза, пък ще ги видим тогава, значи...За всяка болест си има лек!

64

Анонимен

преди 3 години

този не усеща ли, че като се показва и говори само му пада рейтинга

63

Анонимен

преди 3 години

Тоз ли е визира на султана както казват у Европа ? А кой е султана ? Доган или Ердоган ?

62

diana21

преди 3 години

До Анонимен 60Ще инспектира колкото си иска - докато се убеди, че всичко е наред...Не се управлява държава от джипка, но се контролират много неща с нея, значи, особено по пътищата. А вас какво ви дразни, че ви контролират? Ако всичко ви е както трябва, нямате проблем, значи....И...ти да не си му светил колко време седи Бойко в кабинета си, значи? Като не знаеш - не говори! Той няма работно време като теб...

61

Анонимен

преди 3 години

Мен най-много ме устройва ти да влезеш в затвора, а откраднатите милиарди от офшорките ти да бъдат върнати на държавата.

60

Анонимен

преди 3 години

"Засега правителството остава в този формат. Всичко може да се направи в името на България, но когато има диалог", каза Борисов."Като за начало ти и Гешев си подайте оставките и нека прокуратурата да разследва произхода и реалния размер на имуществата ви. В името на България.

59

Анонимен

преди 3 години

Другари чуйте цялото изказване на Борисов и ще разберете , че Радев е казал на Бобокова да снима шкафчетата. Тука статията е изкривена и нагласена само за Руските шпиони, защото в този сайт ги обичат .

58

diana21

преди 3 години

До diana21 42 До анонимен 30 продължениеАко сами не се справят, тогава трябва отвън да им се помогне - да се организираме електората и ако кандидатстват 90% от избирателите, БСП могат да получат 2-3 места в Парламента докато не разберат, че не могат да имат властта и разпуснат партията - единствената цел на тези партийци там е властта и след като е невъзможно да я имат, няма как да не си отидат от там, търсейки нови възможности, значи...

57

Анонимен

преди 3 години

Тоя *** през колко дена ще "инспектира" Хемус.Последно беше преди два дена,днеска отново.Ами като няма какво друго да покаже,ще преоткриваме едно и също нещо по сто пъти.И още нещо-държава не се управлява от джипки и хеликоптери.В този аспект искам да попитам от колко месеца Бойко Борисов не е стъпвал в Министерски съвет.И не е ли време вече да се повдигне въпросът за абдикация на премиера от изпълнителната власт.

56

Анонимен

преди 3 години

герб е дпс и Мохамед Доган е техния пророк .МУТРИ СБОГОМ .За да мръднем от дъното на всички класации с което ще останете в историята.