94

Анонимен

преди 3 години

До АнонименПисах го Убидинител, защото е обида за народа и институцията Президейтство.Иначе, наистина е обидно, че си толкова елементарен да не схващаш гаврата с идола ти Фигурант. Какво да правиш такъв си му е електората - такъв, като тебе!

93

Алчен Кариерист

преди 3 години

Аз ако стана Министер- ще забраня на всякакви "хърби' да идват в моето Министерство! Ще могат да идват само ВИП персони -бизнес дами и бизнесмени ! И задължително да ми носят подаръци -Може и по едно шкафче! Искам да ме пазят Полиция НСО и никой от Простолюдието да не припарва! И Простолюдието да си гледа простата работа -Стига са ревали -търсят се овчари копанари свина-ри говедари - ако не стават за това- да почват да сеят картофи_няма да МИСЛЯ ЗА ТЯХНОТО БЪДЕЩЕ Я! ТРЕБЕ ДА МИСЛЯ ЗА МОЕТО!

92

Василев

преди 3 години

Не всичко, което са направили ГЕРБ за държавата е лошо!Радев ако е мъж, трябва да признае успехите на ГЕРБ!Не всяка критикана Радев е безпочвена!Борисов ако е мъж, трябва да признае и неуспехите ,които са продукт на субективния примитивен герберски посредствен селски мозък!Левски го е казал, да си кажем кривиците и да гледаме напред!Радев е некомпетентен политик и е тръгнал с рогата да руши държавността, а Борисов се е вкопчил във властта, и трябва да се състави експертно пртавителство!ЦРУ

91

Анонимен

преди 3 години

До До 93Ами за твое разочарование,не са БСП,чужди външни и много мощни сили създадоха групировките,а след това ги унищожиха.

90

Анонимен

преди 3 години

Как ще изгори нещо, което никога не го имало

89

До 93

преди 3 години

На такова нещо са способни само комунисти.Изобщо знаем я историята Съжалявам само ,че БСП не я забраниха 90-та година .

88

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКажи кой са тези мнооого мооооощни сили, които са създали групировките, КГБ, БКП...кои ? :)))----------Не!Но който пита - умира,така умря един немски журналист,който много питаше за групировките!

87

Анонимен

преди 3 години

До ВасилевВиж сяяяяя...:)Уважавам Радев, но взе да рецитира едно и също, плюс това не искам гражданска война.Да си стиснат ръцете с Бокича, да се обърнат, ако ще да не се поглеждат повече през живота си и това е, да не става лична вендета :)

86

Василев

преди 3 години

Казах ви селяни прости, че ще се удряте в тавана и ще ви боли селската глава, защото ръста ви е голям, но стаята е малка!Казах ви, че единственото спасение като народ и нация е всеки да започне да работи качествено и ефективно!Тогава ще имате съвсем друг живот и самочуствие!Търсите цели 30 години някакво спасение и някаква демокрация специално измислена за вас!Животът е жесток селяни прости, вие имате само един единсвен път пред вас, да си признаете колко сте некадърни и да се промените!ЦРУ

85

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 97Кажи кой са тези мнооого мооооощни сили, които са създали групировките, КГБ, БКП...кои ? :)))

84

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАз пък ти ГАРАНТИРАМ,че създателите на групировките не са българи,а мноооого мощни външни сили - 100%!Българите от групировките са само марионетките,куклите на конци,имат и власт,разбира се!

83

Василев

преди 3 години

Румен Радев е единственият български политик с висок пост, който скочи на мутрите, които ограбват собствения си народ и изнасят навън благата и ресурсите!!!Агент Кевин Марлоу!ЦРУ!!!

82

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАз пък ти ГАРАНТИРАМ,че създаделите на гриупировките не са българи,а мноооого мощни външни сили - 100%!Българите са само марионетките,куклите на конци,имат и власт,разбира се!

81

Анонимен

преди 3 години

До Комунист, сър!Обединител, не Убединител....хахаха :)))Но такива сте герберастите, кво да правиш :)

80

Анонимен

преди 3 години

До 230 000Я па тоя!Ами заминавай си,никой не те държи насила!

79

Анонимен

преди 3 години

На тази и липсва преди всичко възпитание и след това всичко останало.В БСП такива ги произвеждат.

78

Комунист, сър!

преди 3 години

Както казва лейди Маргарет Тачър - "Комуниститите винаги обвиняват другите в престъпленията, които самите те извършват".Фигурантът-Убидинител-*** скочи на война с Правителството, пък после разправя, че мостът между тях бил изгорен. Ам чи кой го изгори бе ***?Комунисти, сър!

77

Да

преди 3 години

До ГаменПрав си! Но живота е такъв, какъвто си го направим самите ние! За жълтите стотинки, можеш да протестираш пред тези, за които работиш и ти плащат! Мислиш ли, че развитите държави, за всички живота е хубав и всички са доволни от властта?

76

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 80Гарантирам ти, че групировките са създадени от българи, може да питаш работодателя ти от Днес :)))Стане ли въпрос за банди, групировки и т.н....на българина му идва отръки :) Доган също е чедо на българската групировка ДС, дори е лежал 2 месеца в затвора, с цел да убеди турците че е техен човек :)))

75

230 000

преди 3 години

ДНЕС стига се трили коментари и вие ли сте като БЛИЦ.Е- ба -ти и продажните медии дето сте.Свобода на словото ,че вие постоянно ми триете коментариите!Тегля ви по една майна и възгеч от тука!Да ви гръмне сървара дано!ЧЕР-ВЕН-СТЕ И ВИЕ...!ЗАМИНАВАМ ЗА РУСИЯТА!