499

Анонимен

преди 3 години

Слави, колко ти горчеше паницата с леща?

498

Анонимен

преди 3 години

След простата, дебела, алчна, психопатска мутра от СИК, който и да дойде, няма как да съсипе повече България!От това дъно по-дъно няма!

497

Анонимен

преди 3 години

Помислете докъде сме я докарали! Онова студентче, дето се дърляше с Вачкова и другите студентчета. Което спечели войната щото се продаде за пари, в първите години след 1989, сега иска власт! Боже, пази България!

496

Анонимен

преди 3 години

Ще гласувам за този, който дойде с програма за пълна лустрация на гербавите престъпници!Ако излъже-отново протести и да идва следващият!

495

Анонимен

преди 3 години

Нормално е Слави Трифонов да има 30% подкрепа. В България е пълно с неадекватни хора. Същото е и с Корнелия Нинова. 100% от гласоподавателите на БСП са против приватизацията от 90-те години, същевременно обаче точно Нинова е един от обогатилите се от приватизацията на държавните предприятия, а те пак гласуват за нея. .

494

Анонимен

преди 3 години

Надявам се на много реваншизъм и жестоки гонения срещу гербавите!

493

Анонимен

преди 3 години

Това ще е черешката на сладоледа "българска история след 10.11. 89 или 09.09.44.?"Е това ако се случи си вадя чужд паспорт. Честно!

492

Анонимен

преди 3 години

До И все пакТой иска да му повярват, ама вече е късно. PR и "сценаристите" му са аут, вече никой не гледа платения му 7/'8 "канал", който се свърза директно с тоалетната му чиния.

491

Анонимен

преди 3 години

Важното е отровната гербава змия да умре окончателно този път!

490

Анонимен

преди 3 години

Операция Шменти капелиидва от репликата на министър-председателя Бойко Борисов Преди нас са крали, а сега се правят на шменти капели

489

Тепърва

преди 3 години

Ще излязат

488

Анонимен

преди 3 години

Операция Шменти Капели Скалъп:D колко трябва да си наивен да вярваш в едно ферари с цвят червен - едно за теб - едно за ментова е на Дес-а хита-тя ще прави със Слави партия-вие си вярвайте в: Има такъв народ и има ли почва у нас чалгатроника?Колкото успя парфюма му "Подушвам, че сме от една порода" - толкова и партията ще успее. Ама нали го изритаха от всички телевизии и да се пробва да точи субсидийки.

487

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 506Отговорът на твоя въпрос е в заглавието на темата, дето пишеш. Никой след Лукашенко не вярва на платени проучвания и на пул изследвания. Някой си е решил, че Слави е много важен с платения му вече телевизионен канал 7/8. За да направиш платена медия в този момент е катастрофа, айде да видим кво ще стане...

486

Бог

преди 3 години

Да пази емигрантите, Тарикатите пари си имат. Ще си отимат и още.

485

Анонимен

преди 3 години

Повече от 20 години съм извън България. Не значи че не съм българин. Работя си занаята и се справям добре, хората ме уважават.Винаги споменавам че съм българин.Но ако тази пародия се случи ... чалга, простотия, власт!?? Ще ме е срам! Не забравяйте че България не съществува само в границите си. Кой си ти Слави извън България? Извън ТВ екрана за шепа културно ограничени? Господин Никой!

484

Анонимен

преди 3 години

Ама, моля Ви не казвайте, че МаяМа е с (2,2%) Ще получи отново нервна криза и ще барикадира тоа.летните на НС не с една, а с по 2 кофи в двете си ръце!След това ще направи мармалад от сливи с тръшкане на пода пред деловодството на НС, ще забърка омлет по стените на МС, ще свари компот от сълзите си в казана на нейните авери, където изобщо не варят ракия... а само малко.Не споменавайте името и в проучванията, че психиатрите са изпаднали в шок от диагнозата и!

483

Анонимен

преди 3 години

Едно време някой си комунист попитал Ванга кой ще оправи България през 2020. Всъщност питащият е настоящ фейк председател. Тя му казала - ти ще бъдеш фейк министър, защото си фейк пожарникар, макар да не е знаела какво е "фейк".

482

Ванга

преди 3 години

Булгариа ке катастрофира с Радювия самолет... Територията се освобождава

481

Анонимен

преди 3 години

Абе... може ли да сте такива ц.ървули и да вярвате в шменди капели прогнози?

480

Анонимен

преди 3 години

Толкова ли са закъсали Скалъп, че правят проучване само от 807 пълнолетни българи?Колкото по-малко хора питат, толкова по-голяма е грешката на прогнозата.Тази прогноза е една огромна статистическа грешка и ще се уверите в това много скоро.Нали са безплатни допитванията?Защо се прави с такъв малък процент от общото население пълнолетни българи? Можеше да попитат 78 човека от чалготеката xD и Слави щеше да получи 78% подкрепа.Абе... може ли да сте такива ц.ървули и да вярвате в шменд капели?