70

Он лайн

преди 3 години

Давайте да спираме всичко. Да се свършва. Училищата ли ви бъркат и ако да защо?! Ако е опасно наистина то е опасно навсякъде. Дайте да обявим нулева година за училищата и детските градини оттам респективно и за работещите ( или децата ще си стоят сами вкъщи?!) Давайте да се скрием масово ...Ей, голямо мрънкане за това училище иначе навън децата от май месец насам се мешат на групи! Защо навън не е опасно ,а в училище рязко става такова?! Защото децата ви са мързеливи ,дебели и късогледи

69

Ямболски цървул

преди 3 години

В Германия има протести срещу Ковод 19 Ние май си спинкаме както винаги.

68

До 71

преди 3 години

Аз съм твърдо против протестите и подкрепям правителството за всичките му действия.Но ако в началото имаше нужда от превантивна превенция срещу К19 и неизвестността на вируса предполагаше строги ограничения-единственото,което беше резонно и с реална на теория съпротива,то след непренудените експерименти на нормалния живот през лятото,смятам,че място за паника няма и К19 очевидно ще се окаже не това страшилище представено ни в началото.Трябва просто да свикнем с хигиена и дистанция,където може.

67

комшията

преди 3 години

Вълчев, меpзавецо, много добре знаеш че ковида е измама. Взимай си парите и заедно с другите измамници се махайте от България.

66

Анонимен

преди 3 години

Не мога да повярва, че има де-били дето все още смятат че това с Ковид и световна конспирация и се прави за пари.Ето това е типичен профил на истински протестър- пълен про-фан, оли-гофрен и мало-умник.

65

Анонимен

преди 3 години

"Микрометеори от космоса"...Гад дем ит !Нещата са сериозни:))))

64

ПроСоТо

преди 3 години

До До просотооооо!...Пак те е натиснала "ПроСоФобията".....сладък,никога не съм твърдял,че такъв вирус няма!!!!..НИКОГА!Нещо повече,ако си даваше труд да прочетеш все пак какво коментирам,а не да изпадаш в делириум само като мернеш ника ми щеше да знаеш,че аз отдавна твърдя че такъв вирус ИМА!..И той дойде с микрометеорити от Космоса през 2015-та!!!Грозотията идва от ФАКТА,че недостойни елементи раздухаха значението му,НАПЛАШИХА и ОТЧУЖДИХА хората...но се иска малко акълец да го схване

63

Анонимен

преди 3 години

Като искате нулева учебна година,ще се наложи да ви въведат и КПП,строги ограничения,пълна асоциализация,график за пазаруване и маски навсякъде !Затваряме ресторанти,барове,паркове,градини и в изолация,докато не изперкате.И накрая от пазене от К19 психично болно и депресирано общество.Икономиката е ясна-срив ! Пуу,голямо лигавене,голям правеж.Хората войни,зарази и опустошителни бедствия преживяват,тея ни проглушиха ушите за едни маски.Или училищата да са затворени,а всичко друго да си е нормално

62

Анонимен

преди 3 години

Kaто минат пак всички дистанционно, тия дето сега искат без маски ще са готови на всичко само и само да ги върнат отново в присъствена форма.

61

зомби

преди 3 години

До 63 Младен- аман от зомбита като теб. За 6 месеца регистрирани 700 умрели с К19. От къде ги измисли тия прикрити болни! Марш в психото!

60

Ще става интересно

преди 3 години

Детските градини и училища са най-големите развъдници на всякаква мизерия. След месец, месец и половина ще видим резултата от сегашната тъпотия. Дано само гледаме от горната страна на тревата.

59

Младен

преди 3 години

А знаете ли,че още отсега се прикриват случаите на Ковид в училище-има болни учители,починали близки на ученици,мерките са само за пред евентуални проверяващи,пак ще са по двама ученика на чин,пак ще се струпват по пушкомите и дюнерджийниците,никакви строги мерки де факто.

58

Никифор

преди 3 години

В нашето училище чак днес е бяха наканили да провеждат училищния съвет за новата учеба година. До последно се чудиха дали да минават директно на дистанционно обучение, защото май се чака скоро да обявяат нулева учебна година и да не се учи напразно. Засега решиха да се почне присъствено, но май няма да се завърши тази учебна годна.

57

До просото

преди 3 години

Ей,нагъл,точно ти си един от многото,които твърдяхте,че вирус няма,че ни лъжат,че усвояват пари.Точно ти беше застъпник на доц.Мангъров за общия имунитет.Сега пак мрънкаш и философстваш за спазване на мерки.Много удобно прескачате в двата полюса на един казус,само и само да критикувате,да компрометирате и да петните !Вечно опъки,вечно недоволни !Крайно време да се научите да не давате акъл за всичко,защото и никой не ви е питал !Ясно ?!

56

Анонимен

преди 3 години

Че моя имеил бе като настолен компютър два дена иляне и Христо Семерджиев предаваше сигорно оборотно

55

Анонимен

преди 3 години

Отровното трио с римския езиковед оня ден меилите за преводач нас игри лиги ползваха да попитам интегрирарания

54

Анонимен

преди 3 години

Големия шев събираше днеска митничарите да разпределят териториите на ядене и пиене в града бившия сигорно трябва Сталин да е огладнял отново че Чебурашка и компания са пак на линия

53

Ямболски цървул

преди 3 години

Който е родител да му мисли на какво ще е изложено детето му

52

Ямболски цървул

преди 3 години

Какви маски ще носят бе ?? Т.ъпанар? Добре,че нямам дете,иначе щях да ви извия вратовете.

51

Анонимен

преди 3 години

то е ясно че няя се спазва нищо сичко е за пред медиите и чужденците