447

Анонимен

преди 3 години

Труповете, ковчезите, мутри,*** и др за гербаджийско изобретение не на президента И делата викат и заглушават думите на Герб и никой не може да им вярва т.к, са противоположни на твърденията и обещанията им и само клеветят с лъжи невинни и посягат противозаконно дори на президента това е също доказателство че действа като банда а не като управляващи на правова държава. А това че подават бг земи плажове хотели злато на турски олигарси а внасят *** от Италия и има незаконно оръжие също

446

Анонимен

преди 3 години

Подай си оставката, не дразни хората. После и теб ще те изхвърлят и вкарат в затвора и всички около теб ще страдат, защото народът ще знае,че ще стояли да крадете до като не е имало как повече и ще страдат и децата ви, ама вие няма да сте живи да го видите, мутри

445

според мен...

преди 3 години

ВИКОВЕТЕ "ОСТАВКА" тоЗ ГИ "ТЪЛКУВА"(тоест "РАЗБИРА")се едно да ОСТАНЕ НА ВЛАСТ,демек ИНВЕРСНО,ТОВА БЕШЕ и ЦЕЛТА с "ПОКАЗНОТО" на внуците мУ, НА тоз ТРЯБВА ДА МУ СЕ ВИКА "НА БЕСИЛКА" белким "схване" и ЗАГРЕЕ ЗА КАКВО СТАВА ДУМА!!!

444

Анонимен

преди 3 години

Бойко знае как се постига крадливост, а не справедливост.

443

Анонимен

преди 3 години

Някога Чаушеску се беше вкопчил така във властта, както сега го прави Борисов. Това ще доведе народа до ярост, а знаем какво направи разярения народ в Румъния.

442

Човек

преди 3 години

прочети за чаушеско и пак си помисли...къде са румънците,къде сме ние

441

Богат - беден

преди 3 години

Справедливост не се постига с юмрук и ковчези , а с аванта и далавери !

440

чекмеджето е

преди 3 години

мерзавец

439

99874-000

преди 3 години

ЩЕ ПОСТИГНЕМ СПРАВЕДЛИВОСТ АКО НАПЪЛНИМ И нашТе ШиКАВЧЕТА С кюлчеТа,ЕВРа и ПАТЛАЦИ,АЗ ЛИЧНО ХАРЕСВАМ АК 47,ЧЕ НЕ ЗАСИЧАТ,НАПРАВО "КОСИ" жУНГЛАТА,СПРАВКИ ВИЕТНАМ - ВОЙНАТА,КОЯТО америка НЕ СПЕЧЕЛИ!!!!

438

ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

преди 3 години

Справедливост може да има САМО след оставка и възмездие, за злините които ТИ причини на България...

437

Честно

преди 3 години

Баш бивша мутра охранител,въртял бухалка дава акъл да не вдигаме юмрук. Ами Бойко хората то се молихме,молихме, а ти викаше:,,Ще ми счупите държавата ".

436

Иван Иванов

преди 3 години

Със средствата на демокрацията видяхме кой дойде да управлява, какви калинки и послушковци назначи.. как окупира прокуратура, данс, компито и как раздава концесии и обществени поръчки на приятелски кръгове, как рекетира бизнесмени.. и като откажат да снасят ги затварят..и още и още.. та какво каза, че не те разбрах нещо?!?

435

Лично мнение

преди 3 години

Бойко,Орешарски като хората казаха,че не то искат( макар причината да е била Пеевски, не пряко Орешарски) той как си подаде оставката? Постъпи достойно, защото не искаше да се стига до бомбички,вандалщина, мерене с домати и павета и вдигане на бесилка. Теб като не иска народът,защо не се оттегли. И на Запад като почнат подобни протести, премиерът или президентът го правят.

434

Христо Христов

преди 3 години

Кправедливост се постига с излизане от лицемерните ес и нато... после - може и без съд за пoдлoгиге им.

433

НямаИдаИмаСкоро

преди 3 години

В края след по-боя на журналиста се чуват думите: "Ето ти сега Борисов"Sofia, Bulgarian Anti-Government protest day 59Не казвам, че датчанина наполовина българин е светец. Той си има своите недостатъци. Но какво е справедливост? Справедливо ли е ако кажеш за Радев - оставка и да те бият на трибуната до шадравана? Справеделивост ли е да нападат хора минаващи си покрай UDO? Журналиста извика полиция на мястото. 20м. патрулката се забави. Блъскаха го. Обиждаха го. Караха го лайфа да изтрие.Уж.ас!

432

Анонимен

преди 3 години

Вярвал в мъдростта на българсикя народ???По-скоро се надява в тъпотата на избирателите му от малцинството, благодарение на които той и 2 в ОПГ ГРОБ - Фандъчката все още са на власт.Дон Вито Корлеоне, след смачкване унищожаване и ограбване на редица бизнеси, след гигантски далавери и корупция, сега облечен в бяло се опитва да мине за ангел. Не мерси, знаем, че нямаш толкова акъл, че да измислиш това, което уж си казал. Но поне една оставка подай и се махай!!!

431

Справедливост няма

преди 3 години

Има сценарии и Щаба на протестите си следва указанията.Едно от указанията е, който каже 1 дума положителна за Борисов-да бъде пр.ебит.ДОКАЗАТЕЛСТВОТО може да видите в канала на Crazy Bulgarian.Снощи на Орлов мост непознат отива да разпитва датчанина и уж неволно какво ще каже за Борисов. Crazy каза: "Не подценявайте Борисов. Той се прави на Бай Гьньо нарочно" След 1 час го провокираха пред пицария. По- късно го преб-иха по поръчка на един друг мост: Sofia, Bulgarian Anti-Government protest day

430

Думите му

преди 3 години

са като на попа: не гледай какво правя, слушай какво ти говоря!

429

АНТИМУТРА

преди 3 години

Ти ли говориш за справедливост бе.... ? Справедливост ще има , когато си разделиш милиардите / по думи на обкръжението ти са три / с простия електорат - аз съм *** и вие сте прости .... , ама те са най прости ....!!!Справедливост ще има , когато се произнесе съд , не български , за творенията ти .... Честит празник на народонаселението , не на политическата клика разединила и докарала до разорение и отчаяние този нещастен народец !!!

428

Анонимен

преди 3 години

Специално са му написали умни неща, да ги избълбука пред медиите. Да се престори на умен и загрижен за България и българите, след като повече от месец си парви екскурзии из Европа, докато тук заслужено му искат оставката и да се маха час по-скоро от управлението на страПрез влеме на разходките основна грижа му бяха троеморието на поляците, терминала за американски газ в гърция и западните балкани - навсякъде закопа наши пари в полза на чужди интереси.