13

баба мара

преди 3 години

герб са неграмотни и не трябва да се допускат до конституцията сега тупат топкатаза да печелят време но аз искам оставката и да се следва процедурата

12

анонимен

преди 3 години

Опа, сега в НС ще се види, кой е за промяната и кой иска бъдеще за децата ни! А, Ян Бибиян и другите двама *** ще престанат да манипулират тези, които ги подкрепят!

11

Анонимен

преди 3 години

Чл. 160.(1) Народното събрание решава да се произведат избори за Велико Народно събрание с мнозинство две трети от общия брой на народните представители.(2) Президентът насрочва избори за Велико Народно събрание в тримесечен срок от решението на Народното събрание.(3) С произвеждането на избори за Велико Народно събрание пълномощията на Народното събрание се прекратяват.

10

stiling

преди 3 години

Айде сега какво ще кажате протестъри блокиращи крастовища! Айде да изберем ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ и да се преброим, пък то ще реши кокво ще променя и какво няма да променя от КОНСТИТУЦИЯТА! И аз искам млада жена ама не съм блокирал пътя за Банкя.Да го направим демократично пък да видим кои колко са в действителност на брой, и кои какво искат и какво неискат. А в това време МОЛЯ НЕ ПРЕЧЕТЕ НА ТИЯ КОИТО ИЗКАРВАТ ПАРИ, БАЧКАТ ОТ СУТРИНА ДО ВЕЧЕР НА ДВЕ РАБОТИ, ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ И ХРАНЯТ СЕМЕЙСТВА!

9

До 9

преди 3 години

Я пак прочети.

8

Анонимен

преди 3 години

До българинТролче, да беше прочел конституцията и законите а? Конституцията се изработва и приема от Великото нояродно събрание. Тоест ако реши сегашния парламент да се свика Велико народно събрание той се саморазпуска заедно с правителството , назначава се служебен кабинет и президента назначава избор за ВНС до 3 месеца.

7

Анонимен

преди 3 години

Много разумно решение.Професионалните протестъри незнаейки какво съществено да кажат просто са на контра за всичко.

6

Хахаха

преди 3 години

Представяте ли си как *** подскача свило умрючета и писка "Ама чакайте, това е моя реплика!" Късно е чадо. Докато мине тази идея през решетките и отиде коня у ряката... Хахаха

5

Математика. 6 клас

преди 3 години

Може и да се свика. Герб/95/, Воля/12/, ОП/20, ДПС/25/ плюс 10 независими, прави 162. Нужни са 160 за Велико Народно Събрание. БСП/78/. Даже ще е добре и 20-30 от БСП да гласуват ЗА.

4

Анонимен

преди 3 години

Борисов използва методът на джиу-джицу - даде им допълнителен тласък натам накъдето се бяха засилили....

3

Анонимен

преди 3 години

А за отговорността, която трябва да носят "народните избраници"?

2

Школсун

преди 3 години

Класически номер да убиеш коча с лопатата. Съдейки по изявленията на Славчо, Корнела и Спондж Боба ударът е точно между зъркелите. Чакаме *** да проплапе. Шапо!

1

българин

преди 3 години

Оглавява как не! Поредния пирует за да си изкара мандатчето! Тая Няма да стане! Това е работа за почти година преработката на конституцията! Други ще я свършат след него! ОСТАВКА ВЕДНАГА! Времето му свърши!