254

Питали радио Ереван

преди 3 години

Какво ще представлява новия политически проект?!? Никой не ще гласува за тях, кво ни пука.

253

Анонимен

преди 3 години

Ами то по-тази логика дайте да вадим палатки през 6 месеца и докога ще я караме така... Защо няма протести, за въвеждане на Електронно и Машинно гласуване... Дадоха някакъв бус на майките с деца, те го паркират на кръстовището... ами ползвайте го, ако не го дайте на тези дето имат нужда...

252

Анонимен

преди 3 години

Всеки се бори за власт, накрая побеждава най-силния или по точно при нас в България побеждава най-долния ;)

251

Анонимен

преди 3 години

Скъпа българска младеж,преди седем години - през 2013, пак имаше митинги.Вие сте били непълнолетни, но който помни Костинброд,Бареков,Манолова,Орешарски ...помни! Те имат грехове, за които никога не се извиниха!Няма да се извинят и сега на Вас,след като ви употребят!Защото политически изповеди и извинения няма,както няма и политически храмове!

250

T

преди 3 години

Слави е твърде арогантен, Бойко може и да е мутряга и ***, за което да му е лесно, ама знае как да вкара чара в действие :D

249

Не се палете много

преди 3 години

Ще видим кой до къде ще стигне. И гербаджиите и тези които наричате "протестъри", както и неутралните. Всичко се обръща много бързо, особено за тези които са си изградили нещата на бутафорен принцип.

248

Т

преди 3 години

Като знам Слави, как се държи с гостите си, не ми се мисли като иде на Среща с Меркел, сигурно ще я пита : Имаш ли си гадже :D

247

Сега разбрахте ли?

преди 3 години

За така нареченият нов политически проект - "В него не трябва да участват хора, които вече са били в управлението."Остана ли някой, който да не е разбрал? Вече са пораснали внуците и правнуците на онези, които деребействаха допреди 30 години. Трябва да им бъдат осигурени топли местенца - в Парламента, в Министерския съвет, в държавните агенции и в други важни институции, а също и из посолствата ни в чужбина.Кажете си направо бе, хора. Не правете катуни из града, не пречете на движението!

246

просто да вметна

преди 3 години

Когато Васил Левски е бил на бесилото пред погледа на османците,а Христо Ботев е гледал как куршума идва , не са си и помисляли,че ще дойде ден Българи да се избиват за златни съкровища и празни обещания , а не да дават живота си единствено за свободата на родината си и да милеят за султанските богатсва, а не за изстрадалата си и бедна родина.

245

Анонимен

преди 3 години

298 ходи чети amor fati. Нищо не знаеш.

244

Провал

преди 3 години

В България има регистрирани над 100 партии, ще оправят България с нова партия....

243

хахах

преди 3 години

Слави ще ви го даде и с това ще докаже колко сте прости.

242

Ха сега, де

преди 3 години

Искали били нов политически проект. От кого го искат?Какво ново очакват от столетница? Старата песен на нов глас.

241

емигрант от 22 г

преди 3 години

Нов проект? Че тя внучката ми е на 3г.Чакайте да порасне за нов политически проект, другари!

240

Анонимен

преди 3 години

При социализма България беше сред 30те най-развити икономики и българите живееха на средно-европейски стандарт на живот.

239

Цървул

преди 3 години

Обичам нашата страна! Обичам този интелигентен народ,който заради вековни хитрини, винаги го яздят тарикатите! В страната на приказките ламята е изгубила огнедишащата си уста заради липса на руски газ, а Юнак Дондуков,възседнал Стратегически боен кон, я мушка смело с декларации.Тук мутри и мафия са жестоко тероризирани от гладни и жадни студенти,адвокати,пианисти и недобре клатени майки с отклонения!Тук нещастни банкери,олигарси и подземни босове страдат.И три мандата яли, пили и се веселили..

238

ЕС и НАТО

преди 3 години

Повечето българи берат ягоди или аспержи в чужбина или работят в кланиците в Германия. Живеят като скотове, третират ги като животни.

237

Анонимен

преди 3 години

А тея във Варна колко са смешни само. Събрани 40-50 безделника до пантеона в 20:00ч, където минават половината град надвечер, че да изглеждат повече. Голям смях. Цирк Дьо Солей.

236

Анонимен

преди 3 години

Във всеки град имаше по няколко завода.

235

Анонимен

преди 3 години

Два милиона българи при демокрацията и евроатлантизма мият улиците и слугуват на Запад защити в членката на ЕС и НАТО България няма работа, няма икономика и ги чака глад.