64

Анонимен

преди 3 години

Днес и времето беше против тях в Тех парк София!-:) Нещастници!

63

Не разбирам

преди 3 години

Тез се ченкат там едни и същи по 100 години и стс стар к- ви нов бардак ще правят? Те са против законите на физиката тез, или са умопомрачени от пари и власт над раята. Спрете се бе.

62

Анонимен

преди 3 години

Като ви е шубе, платете по 30 лева дневни на едно ссссигане и то ще ви стане премиер, а телефоните на журналистките ще ги чупи безплатно!

61

Анонимен

преди 3 години

Оставка на мутрите от ГРОБ!

60

Баци

преди 3 години

Най достоен да приеме премиерската корона е Лъчо Мозъка.

59

Анонимен

преди 3 години

Аз не мога да разбера,защо се твърди,че ако падне ГЕРБ ще дойде БСП?Няма логика те са същите и протестите ще продължат.На Радев също може да се диктува от улицата да се смени конституцията и да се махне длъжността главен прокурор.Трябва да се започне на чисто!И да не ми разправят някои,че можело без Велико Народно Събрание.Това са комунистически глупости!Пада Борисов,Велико Народно Събрание оправя конституцията,избори в интернет и машинно и по пощата.Това е!

58

Лили Иванов

преди 3 години

Достатъчно е една дума на митичния почетен председател и всичките сто хиляди гербери ,ще си скъсат партийните билети.

57

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

Томислав Дончев гарантира: Няма да ставам премиер- УУУРРРААААААА

56

Анонимен

преди 3 години

Баце ги е минал с 200 всички мнооooгоo отдавна и пари му дават, а той ходи да пие кафета при тях и кво ? Който не коленичи пред еврошмиргелите и не купува Грипени от тях е мутра. Едни и същи, който не скача е червен, който не е комунист е мутра, абее ай сиктир бе. Разкарвайтекато ги тия протестиращи от улиците да отиват в Русия там ги чака върховенството на закона, тука е ЕС има си правила.

55

Сайта

преди 3 години

Много смотан...

54

Анонимен

преди 3 години

до 53Вожда краде, а Томи само гледа как баце бута материало.... Ти на кой ги разправяш тези? Ха.. ха...

53

Анонимен

преди 3 години

Тоя го играе доброто ченге, точно както Луканов навремето. Изверги!

52

ПроСоТо

преди 3 години

не само ти,Дончев!!!НИКОЙ от изцапаните с простащината на така наречена "партия герб" НЕ ТРЯБВА да се КАЛЕСА за "министър-председател"!НИКОЙ!!!!..Защото ВСИЧКИ ВИЕ сте ЗАРАЗЕНИ с ОТРОВАТА на СОБСТВЕНИКА ВИ-Суперпростака от село Банкя.Разотивайте се,вие сте нагаждачи,ще се залепите за следващия,който ще дръпне към върха..

51

Granik

преди 3 години

Интересно, иначе активната му и безцеремонна приятелка, в момента се покри и няма никакви постове в онлайн мрежите.

50

Няма ли някой

преди 3 години

Който да не краде? То лицето му мутреско на всеки там.

49

Saki

преди 3 години

100 хил.гербаджии с партийни книжки ,не разрешавали да има промяна. Все едно цялата държава ,да е заложник на един град колкото Шумен.

48

Анонимен

преди 3 години

ГРОБЛЕНЧЕТАТА вечер не са толкава дейни като сутринта! Сигурно имат наряд в профила на баце, който лека по лека замира и никой вече не се интересува какви кирпичени селски пътища строи и колко тона лентички е изрязъл. Амин... Господ да ви прощава! Лека ви пръст...

47

Анонимен

преди 3 години

Не ги понасям ГЕРБ,но не съм чул Томи да е откраднал.От всички него бих го помилвал зашото не съм чул!Ако някой има доказателства да ги казва!

46

Анонимен

преди 3 години

До До 29Ах тиии , на две писти играеш а ? :D но си прав,че това е алтернативата ! Да видим ние ли сме най - тъпата държава в Европа, която ще си върне комунистите на власт.----------Не,току -що прочетох нещо,което ме обърна срещу ГЕРБ,разбрах,че няма да има измъкване от тинята и ще продължават да ни бутат в нея,агонията няма да има край, докато не доунищожат България,затова е по-добре ДПС,БСП ,АБВ да се връщат на власт!

45

Хм !?

преди 3 години

А пък Гешев казваше, че няма да става главен прокурор. Все така, по ГЕРБ-ерски...