335

Лесни

преди 3 години

пари пият мозъка стават ***.ДОКАЗАНО.

334

Грух

преди 3 години

Скъпа герберска гугутка, Радев ни даде куража да се изправим срещу мутрите. От тук насетне всички ще си носите последствията а за бъдещите политически проекти не мислете. Избори много. Само вие не сте част от възможния избор. Сбогом, мутри.

333

Анонимен

преди 3 години

Защо всички от герб са много грозни,просто отврат.

332

Хитър 2

преди 3 години

Братя, не спорете!Ако аз не управлявам България, ние никога няма да прогресираме и живеем достойно !Аз-това е Левски, това си ти българино, всички ние на тази територия! Една малка Организация, може да заблуждава цял един НАРОД!

331

гост

преди 3 години

До ШехерезудТам ще го таковат испанците - нали го разследваха в Испания за покупката на имоти. Другаде ще трябва да бега. При Божков в Дубай е по-сигурно.

330

Протестиращ срещу ?

преди 3 години

Тая па луда ли е . Президента не е *** като Манолова да изпусне 12 хилки заплата за един "рот фронт " и да прави партия ! На Деси кой ще купува скъпи сандалки от Мола ?

329

ЛОЛ

преди 3 години

Тази принципна да обясни за незаконния ресторант на мъжа и... Който беше узаконен след като тази влезе в ПОЛИТИКАТА..

328

Анонимен

преди 3 години

Дариткова е също толкова проста колкото и караянчева! Всиката гадна гербаджииска *** да изчезва!Радев да им го вкара с двеста! Слава на Президента!

327

Шехерезуд

преди 3 години

Според ББнюз байТулуб е събрал всичките си шкафчета и заедно с ШЕХЕРЕЗАДА са се изнесли към пещерата си в БарЦелона!!!!

326

!

преди 3 години

Всеки един диктатор смята, че ако се махне светът след него ще се срути.Демокрацията отдавна е установила, че няма незаменими. Президента Радев Ви казва това което народа иска: МАХАЙТЕ СЕ !

325

БТВ =

преди 3 години

ББ ТВ

324

Винету

преди 3 години

Тази ***, както всички маскари от ГЕРБ гледат за пазят бащицата първо да натрупат точки пред него и второ знаят, че падне ли герб падат и тях. Няма милиони за крадене. В момента всички Биковци, Даритки, Деса Дулуво скачат да защитат Винету, че им се услади краденето без наказание. Всяка герберска тутуПутка е с имоти вече за милиони, но пуста алчност!

323

РРР

преди 3 години

Мисля,че президента не говори за сваляне на правителството . Говореше за подаване на оставка ( но те са дебелооки ) . Отдавна тлее това напрежение , отдавна има проблеми . В бизнеса , в политиките . Във фаворитизиране на определени хора и заграбването на бизнеси . Бойко носи сериозна отговорност с действието или бездействието си . Магистрали не се ядат , проблеми се замитат под килима .... но сега се отвори кутията на Пандора ..../

322

Анонимен

преди 3 години

ВСИЧКИ ''ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТИИ'' В ''АЛКАТРАС''гусин Радев, съжалявам че гласувах за вас !вие се оказахте РАЗЕДИНИТЕЛ НА Българския Народ.

321

Анонимен

преди 3 години

Жалка гротеска е Дарданиткова. Гробарка й кажи и е ясно, че е бръкнала у кацата. Еле па на Цвъ Цвъ на мястото. Хунтата вън! Дарданелкова - също!

320

Анонимен

преди 3 години

БИБИТКОВА ДА СИ ТЪРСИ НОВА РАБОТА ГЕРП ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ПОМИРИШАТ ВЛАСТТА

319

Анонимен

преди 3 години

Трябват ми берачи на полето-като ги гледам тия на протестите такава хубава работа ще свършат.Нямало санитарки на първа линия-като ги гледам тия префъцунки трябва под конвой да се закарат та да видят какво е. Това на митингите са половината дъщери и синове на богаташи , които *** *** Гешев да не ги озапти.

318

Анонимен

преди 3 години

Не дрънкайте за политическа отговорност, трябва наказателна отговорност. С други думи всичките управляващи в затвора, където им е мястото. Капиш?

317

Отвратен

преди 3 години

Радев консолидира омразата към ГЕРБ и техните глупости. Всеки ден скандал, всеки ден някоя от техните калинки се дъни. Не ти трябва качество а да лижеш *** на Боко - така ставаш министър, зам или шеф на комисия. Държавата не е държава а някаква територия с Паша от Банкя подвластен на Доган! Боко слугува и се мазни на Доган от край време а много лесно можеше да парира протестите но го е Ш$бе!

316

Анонимен

преди 3 години

До izhБях на протест, пак ще ходя. Нито аз, нито някой от познатите ми симпатизира на БСП или нькога е гласувал за тях. Даже не знам кои са хората, които плюете тук, напр. Копейкин.Повечето протестиращи изобщо не им пука за БСП, но им пука за това СИК до бъде извадена от властта, защото е рак за България. Така че най-добре обсъдете нова опорка на тролсъвета на гроб, че сте жалки с елементарните си спекулации.