23

коко

преди 3 години

каква,чакалня,какво евро,господа това са илюзии.Европа с този вирус влиза в голяма рецесия, катастрофа в икономиката това го знае всеки един икономист.Единствената държава която влачеше пара..зитите от европа е Германия а по последни данни икономиката и влиза в колбас колко мислете че народа и ще издържи на нищета и мизерия .Набързо ще се отърве от *** поразили държавата и.Пример СССР поддържаше с пари и природни ресурси много паразитни държави и накрая се разпадна

22

2луп

преди 3 години

Днес протестите са по мащабни от вчера, а даже не са само в София, а в Бургас, Русе и Плевен, но вие ни занимавате с глупави новини. Плащат ви за тази дезинформация нали? Пуснете си 7/8 тв и вижте за какво става дума преди тези псевдожурналя да са ми изтрили коментара. Да живее България и оставка

21

Бау

преди 3 години

До 22Няма да е лесно, но не е като да сме първите и да са измрели, които са минали ... Някой хора ще е възползват. Това е проблема.

20

До 22

преди 3 години

Обясни !

19

Бау

преди 3 години

Няма лошо, но търговците ще се възползват веднага ... Ще мине минимум една година през, която ще е ужас.

18

Анонимен

преди 3 години

След медицински дарби около К19 се забелязват и икономически капацитети.Дръпнал втората ракия и не знаещ колко е корен 2от8,Г@,ня ни убеждава в задаваща беднотия.Г***ньо,а знаеш ли какво е първото условие за инвиститорите?Банковия съюз и ЕЗ! Знаеш ли какво става,когато двама работодатели се борят за един работник-вдига му се цената!Знаеш ли,че борда(лев) има условия за икономически баланс?Тоест стабилност,но без разтеж.България,***,е единствената държава,която влиза в зоната с приравнен курс

17

Анонимен

преди 3 години

Дания е от 1999 година в чакалнята и неще да влиза в ЕЗ.

16

Анонимен

преди 3 години

За страни като Кипър и Малта това отне три години от приемането в чакалнята до присъединяването към еврозоната.-----------Ние май сме ще сме като Литва.

15

Сделано в Китае

преди 3 години

не Еврото, Юана с Лика на Председателя Маа ще Приемете! Явно още не сте разбрали, кой е Шефа!!

14

Идиоти

преди 3 години

Стига с тия платени статии с псевдо финансисти да ни обеждават, че еврото е най добрия път за България! Приеме ли се, ще настане по голяма депресия и от голямата депресия. Да не говорим че в момента положението финансово хич не е розово.

13

Анонимен

преди 3 години

и монголски тугрици да приеме за валута като има такава крадлива зган да ни управлява се тая....

12

Анонимен

преди 3 години

България трябва да изпълни критериите от Маастрихт, свързани с бюджетния дефицит и дълга. ----Да бе, да, ще стане.

11

Т

преди 3 години

Тотална бедност

10

Анонимен

преди 3 години

Радвайте се хора! Това е чудесна новина за България

9

Анонимен

преди 3 години

До 6, защото мнозинството от хората са прости

8

V

преди 3 години

Щом Доган е решил ще влезем без да има референдум ,а не като другите демокрации в Европа ;) Взжното е да се слуша Доган ,а не да се решава от народа ;) Такава е политиката на герб .

7

Анонимен

преди 3 години

Приемането на еврото и отказ от финансов суверенитет е най-големият успех на най-антибългарското правителство съставено от наведени послушковци без собствено мнение и мислене.

6

лев = свобода

преди 3 години

Успяха да ни набутат краставицата дълбоко, без дори да се усетим. Националната валута е последната ни частичка свобода, която в момента имаме. Поне засега, защото скоро вече ще я изгубим - тогава вече ще сме вързани за Еврейския съюз и за Брюксел... Няма да има измъкване. Защо хората не се събуждат си остава е една голяма загадка за мен.

5

Анонимен

преди 3 години

Има ли протест тая вечер?

4

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 11 евро = на 120 японски ейни и какво от това?