17

Анонимен

преди 3 години

Ботовете тука все още мислят, че Доган и ДПС е про Турска.. Мили забулдени души, ДПС е руски проект. Доган има забрана да влиза в Турися. Изиграха ви за пореден път комунистите. Нямате бъдеще. Никога и не сте имали.

16

Анонимен

преди 3 години

За да си спаси дебелия лоест з***дник тулупа Борисов е готов да хвърли народа в братоубийствена и етническа гражданска война .Видяхме снощи,че за да запази поста си той е готов да пролива и кръв .Борисов е ненормален психопат и нарцис и е опасен за България , ,затова всички десни,леви,зелени фоби и фили на площадите докато не съборим това вредно у и опасно за България управление .Сега не е време да се делим по цветове,става въпрос за спасението на България и бъдещето на децата ни

15

Хе Хе

преди 3 години

Уха отговорността за тва трагикомично решение на МВР е само една. Вчера Президента хитро се дръпна. И днес лъсна как МВР се подиграха с българите. За съжаление това е КРАХ и падение. Вече и със свещ да търсите български гласове трудно ще намерите. Пълна некадърност е организация за един кирлив достъп до българска територия да не можете да осигурите и така да се провалите. Е и кво пречеше да го има освен липсата на мозък.

14

Анонимен

преди 3 години

Е-еееее! Вчера се опитахте да се правите на демократични, хем да флиртувате с Христо Иванов, хем да сте си дружки с ДПС, призовахте плажът да е свободен, Радев Ви го върна двоен като не пое горещия картоф и уволни шефа на НСО, че пратил писма да му помагате да варди сарая и днес какво - Изпълнителната власт, която каза могъщо, че не трябва да има забрана, пратила полицията да спира хората! Та проверки, та забрани! А тия от ДПС как комфортно се настаниха там при такива ограничения?

13

Анонимен

преди 3 години

Кметът на Бургас е за бой.

12

Анонимен

преди 3 години

Митко Мандрата - Лъжливото Овчарче!

11

Анонимен

преди 3 години

Опа и кмета не знае какво да прави. Не обсъждате ли мерките заедно, или прибра едни пари за успешна провокация, ама не ги подели с шефа на полицията.Ами сега..

10

Анонимен

преди 3 години

Хич да не ви пука.Пийте си биричката и другия уикенд пак нека ги докарат с автобусите. Щом си нямат работа и имат излишни пари за нафта...

9

Ф.С.В.

преди 3 години

Кмете не искаш протест пред Обшщината - Вътре едни каки с едни златни синджири по 300 гр -броят пари по чекмеджета _Сини Зелени Зони -неотчетност рекети и далаверки!! И ми говорят с Диалект от Странджа Сакар!! Кмете Направи Общината един селски Клозет!!

8

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ слуги на Доган и Ердоган, за 10 години построиха стотици джамии, има места в България които вече са турски като сараите и буквално трябва да се отвоюват!

7

избирател

преди 3 години

Да,но обичания от нас ВОЖД,изобщо не сгреши,вчера по време на предпоследния си брифинг,споменавайки,БЕЗ НИКАКВА НУЖДА,думите "ЕТНИЧЕСКИ МИР"!!!Същия тоя,обичан от нас ВОЖД,постоянно ХЛЕНЧИ ,за сценарии и съглашения...

6

Анонимен

преди 3 години

Още един крадец от хунтата

5

Ф.С.В.

преди 3 години

Кмете Кмете- Ти си такава *** на Борисов- Я кажи преди Две Години -как си празнувал Стотният ти Милион лева!!! Кмете Кажи СИ!!

4

Въпросчо

преди 3 години

Миткооооо, защо има сараи на брега на морето , което е на всички българи ? Това е големият проблем !!! Разрушавай сараите и измитай пашата Доган докато е време , защото ще си заминеш без време ! Това е България , а не Турция !

3

Анонимен

преди 3 години

По документи целият сарай и пристанището още са строеж.Документално бургаската община е в низ от гафове!Сараите и ченгетата от Библиотекарския готвеха именно Д. николов за премиер след Бойко!

2

днес

преди 3 години

Кмета ти си послушко на Борисов на хунтата.те определят с злато и пари в спалните се крият под дюшека.Охранител няма право да управлява държава .Оставка.

1

Анонимен

преди 3 години

Кой допусна да се строят тези сараи?