94

Анонимен

преди 3 години

Опитват се да се разправят с Радев и като видяха, че много хора застанаха зад президента, с меден глас почнаха да призовават за единство. Готови са да целуват всяка ръка, която не могат да отсекат.

93

Заспал ТУЛУП

преди 3 години

Тиквената мафия е организирана на макс! Само гледайте колко Гербави *** са се набили тук !От месеци НЯМА положително отношение към тиквата - а сега да види само!

92

Анонимен

преди 3 години

Затова ли пратиха в президентството една тумба въоръжени до зъби копои, за да го покани да са заедно?

91

Василев

преди 3 години

Три месеца карантина и народа изтрещя, заедно с политиците!Карантината е за дисциплинирани хора, които искат да имат икономическа и политическа свобода, и утре да не са васали на китайските корпорации и банки!Агент Алън Купър!ЦРУ!!!

90

Анонимен

преди 3 години

Къде е Ананиев или Фандъкова да глобяват обикновения данъкплатец с 300 лева за не носене на маски , като решават за заплата от 610лв.!?Нали властта не си мисли, че еврозоната е панацея за данъкплатеца?Когато заплатите са европейски, тогава и данъкоплатеца е спокоен и осигурен, иначе фалит на държавата!!!!

89

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТОВА Е ИСТИНСКОТО ЛИЦЕ НА КОМУНИСТИТЕ - то герберите са бивши такива, и Бойко случайно да не бил охранител на Тошо без да е бил член на партията?

88

Истукан

преди 3 години

Борисов наясно ли е колко милиарда е годишнанта вноска за всяка държава членка на Еврозоната?

87

Анонимен

преди 3 години

най-голямото престъпление към БГ извършвано някога в историята ни,нещо като да хвалиш падането ни под турско робство че сме се "присъединили към великата империя".Българите дет ти се кланят един ден ще те провесят за мъдете на пр'вото дърво.А Президента Радев няма как да участва в такова престъпление.Да,завинаги сме в ЕС, по никой начин не можем да се измъкнем, и не е за наше добро а за да сме поредните роби, така че балъците ще го ду'хат щом не са разбрали за чии интереси работиш.

86

Анонимен

преди 3 години

Нормалните хора ходят на работа и са уморени, а радевите *** и безделници действат.

85

Оставка

преди 3 години

Оставка, ти пита ли народа мут#ро, дали иска еврото!Лиги#те ти текат, като си представиш, че ще текат милиарди в чакалнята, щото 30 милиарда мут#ро са ти малко.Оставка съд и затвор!"Ти си престъпник, и като такъв на колене" - Мут+ро Алча неояла се.Оставка на Борисов, Гешев и Цацаров и затвор.

84

Анонимен

преди 3 години

Какви бели държави, гусин Борисов?! В нашата област половината селища са на воден режим. Някои по веднъж седмично имат вода.

83

Анонимен

преди 3 години

ТОВА Е ИСТИНСКОТО ЛИЦЕ НА КОМУНИСТИТЕ ДА СИ МИСЛЯТ,ЧЕ СА НАД ВСЕКИ И ВСИЧКО ДА СА НАГЛИ И БЕЗПАРДОННИ И ХАОС СЛЕД ТЯХ!!!НЕ СА СЕ ПРОМЕНИЛИ АМА НИКАК ПРЕЗ ГОДИНИТЕ!!!И НЕ ИЗТРИВАЙТЕ ПАК КОМЕНТАРА МИ!!!

82

NewOne

преди 3 години

Апел към платените герберски мекерета:Не ви ли е срам да обричате децата и внуците си да бъдат роби на мафията на тази територия?!

81

Анонимен

преди 3 години

На тоя в шкафчето му каква Eврозона има, Конфуций ряпа да яде :)

80

Анонимен

преди 3 години

Милиардерите се радват,че влизат в еврозоната,а народа е на улицата и иска оставката им.

79

Анонимен

преди 3 години

Сега стана ли ви ясно как мафията ГЕРБ печелят изборити ?Този протест и антипротест е показателен, че мафията си купува изборите.Дори и със платените маргинали истинските Българи които са против мафията ГЕРБ се оказаха 10 пъти повече.Браво Българи мутрата Борисов трябва да си ходи а след нова затвор.

78

Анонимен

преди 3 години

Ако беше насъскал гешев срещу доган и пеевски...и не беше унищожил всеки твой опонент...може би щяхме да се радваме с теб

77

Анонимен

преди 3 години

Расистко изказване за Белите страни.Белите страни с черното население. Трябва да се казва "Черно-белите страни" по света ни подкрепят.

76

Анонимен

преди 3 години

Питали ни дали искаме еврозоната бе оня с пачките. Как ще живея с 150 евро бе оня с кюлчетата. Пенсията ми е 300 лв едвам си плащам тока водата а за отопление ползвам два юргана. И ти ли така живуркаш бе оня с пачките.

75

Анонимен

преди 3 години

Чудно как ГЕРБ управляват София от 2008 година а за протести докарват хора от селата с автобуси. Къде са им Софийските избиратели?