154

Анонимен

преди 3 години

Чета коментари,че на следващите избори ГЕРБ си отиват,това е наивно. Само избори с чужди наблюдатели имат донякъде шанс да не са фалшифицирани. Предвид наглостта и тоталната гавра със закона,парадиращата безнаказаност и явната липса на морал,то ГЕРБ ще "спечели" и тези избори

153

гларус

преди 3 години

Я да излезне СпонджБоб Министерски Дир-ник иронично да обясни кви са тези нелигитимирани лица, които лишават от правото български гражданин да акостира на бг земя? Скоро ще гледаме международни дела за нарушаване на мореплавателните конвенции драги сиирджии.

152

123

преди 3 години

Кирилов е най-абсурдният министър който сме имали, така че изобщо няма да го коментирам.

151

Анонимен

преди 3 години

До Четете FrogNewsФрогнюз винаги е работел срещу България и българските интереси,винаги,сега и Василев и някакъв евреин от Австрия им плащат на агент Академик и агент Огнян(Осман Октай) да действат срещу правителството!

150

Анонимен

преди 3 години

Как се променят нещата, едно време Мистър Биин беше забавен.

149

Анонимен

преди 3 години

Тва не беше ли тоя дето не можеше да пише на компютър?

148

Истината

преди 3 години

30 години България се управлява от десетина генерали/полковници от ДС и креатурата им Доган.Всички политически проекти досега са тяхно дело и обслужват интересите им,вкл. "Царя" и "Пожарникаря".На практика нормален политически живот НЯМА,да не говорим за честни избори.Но има нещо,което вече е нетърпимо-тия същите,Собствениците на БГ смятат да отстъпят дела си изцяло на Доган и той да стане едноличен Владетел на Територията!Естествено-не безплатно.Затова е и държавната грижа към бъдещия падишах н

147

Анонимен

преди 3 години

Дани Кирилов е най-смешния министър в българската история. Срам за нацията!

146

Георги

преди 3 години

Гледам и не вярвам.. дори не мога да си представя правосъден министър да напише подобно нещо. Срам и позор за ГЕРБ, срам и позор за цялата ни правосъдна система. И ние очакваме от спондж боб да направлява законите и да управлява правосъдната ни система - този ***. Аз не знам как адвокатите и всички от правната ни система не излязат на протест. Ако строителният министър е подобен *** със сигурност от бранша ще има протести, но явно на адвокатите не им пречи този човек да им петни професията

145

Анонимен

преди 3 години

Дани Кирилов е най- смешния министър в българската история! Срам за нацията.

144

Анонимен

преди 3 години

ГЕРП ще ги сполети, това което става в Белград в момента

143

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНикой не ги кара на сила да го работят това. Охраняват престъпник. Факт. Даже не охраняват него, а незаконно присвоеният от него български плаж. И на всичко отгоре се подиграха с българското знаме. Всеки на работа при Доган и прокуратурата е престъпник.

142

Анонимен

преди 3 години

До АнонименДо 143. Вчера видях *** на БСП да хулят Хр. Иванов и да защитават Дани ***. Дано днес вече да видят, че са от една страна на барикадата с ДБ. Поне докато ГЕРБ не се разкарат веднъж и за винаги. Интересно, че "патриотите" не обелват и дума по случая. Нито Слави Трифонов. Мълчанието казва повече.

141

Анонимен

преди 3 години

До АнонименДо 150. Искаш да кажеш останали са им мъртвите души и купените гласове. Те никак не са малко. Иначе ме съмнява да имат "твърд" електорат. Няма нормален човек, който да гласува за личните *** на Доган.

140

Четете FrogNews

преди 3 години

"Румен Телото. Така казват в НСО на охранителя с жълтата фланелка, който вчера ръководи акцията по неутрализиране на неканените гости в парк Росенец, където се намира летния Сарай на Доган. Още вчера Ивайло Мирчев, който бе заедно с Христо Иванов на мястото, отбеляза във Фейсбук, че двама от гардовете на Доган са Калин Гаджев и Румен Желязков".

139

Анонимен

преди 3 години

ПиАрката на ГЕРБ да им обясни на тези оригинали, че иронизирането на теми, които хората смятат за проблем, не носи политически дивидент и отблъсква обществото.-------Та неговата цел е да подразни обществото, или мислиш, че случайно се праи на луд?

138

Анонимен

преди 3 години

Хе-хе герберасите нема кво да губят дори след такива изказвания. Останал им е само най-залюханият твърд електорат плюс този който могат да купят. Същата работа е и при бешипету, само дето напоследък не могат да си позволят достатъчно купен вот за разлика от гепаджиите.

137

Анонимен

преди 3 години

Това ле е българският език на един министър?!

136

Анонимен

преди 3 години

Бившия министър се самосезирал за забравения имот от настоящия министър чия собственост е по значение и не му разрешили да акостира на брега понеже охраната на форта със сила взели на абордаж плавателния му съд,което по другите фортове не се практикува особено когато някои министри се прибират от морето със лодки,катамарани,яхти и по яки в мощности по фортове ползващи публични държавни собствености по бреговете за свои имоти разкошни.

135

Анонимен

преди 3 години

Ха-ха , докъде стигнаха бешипету, тъпyнгери като тоя да са министри, и въпреки това народа да не ги припознава като алтернатива. Дотук ги докара Станишев, макар че той бе по-скоро кукла на конци, но затова го наградиха с европейски пост със заплата 20к евро.