310

Владо

преди 3 години

До SuCkMyD1ck - братле само едно ще ти кажа - ***, *** необразован и ***. В България не се прави нищо по-различно от в целия свят. Само ти ли си най-умния и образования, че да решаваш кой, какво да прави. Има си лекари и специалисти, ти си ходи по строежите или по кофите, като не ти се седи във вас, че да не останеш гладен. Елементарно образование ти липсва на теб.

309

тулупче

преди 3 години

този "умник" знае ли разликата между носител(заразен) и болен ? И това е министъра на здравеопазването?!?

308

Анонимен

преди 3 години

НАПИШЕТЕ ЗА ИНЦИДЕНТА СЪС САРАИТЕ НА ДОГАНЯ, ПРОДАЖНИ МИШЛЕТА

307

Анонимен

преди 3 години

12 месеца остават.

306

Анонимен

преди 3 години

Тоя дядо е поредния *** в управлението. Институциите тотално ги няма никъде. Добре че има що годе останали кадърни лекари, да им замиват помиите.

305

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен (320)Е, не си прав. Достатъчна е 3-ка от гимназия, за да станеш студент ... в БГ. Дори и да не можеш да си напишеш името правилно

304

Кучето от квартала

преди 3 години

Точно така - трите дъта да ги затвърдим: Дезинформация, Дружни лъжи, Дълго баламосване. Едно К остава, така ли беше?? Е, с K е лесна думичката- тя е С ТРИ БУКВИ и е за всички нас, които наивно си мислим че политиците някога са били загрижени за нас!

303

Анонимен

преди 3 години

българите са вирусолози по рождение

302

ОХ

преди 3 години

с вирус или без - целта е да ни изтребят! И да го отричате, не значи че ще го пропуснете.

301

Анонимен

преди 3 години

Който е готов за ваксината да се запише!

300

препатил

преди 3 години

Всяка година има епидемии от различни щамове грип.Коронавирусът е просто един от тях.Никой нямаше и да разбере че го има.Давайки си сметка че тези вируси отнемат толкова животи предимно на тежко болни хора и така не се усеща че ги има,световните правителства решават да въведат тежки ограничения,с цел да се спре придвижването на терористични групи ,които са в състояние да запалят огромна война.по този начин също дават жега на медицината за да напредне и да противостои на непознатите болести.

299

Анонимен

преди 3 години

защото целият екип е неспособен да напише и едно изречение без правописна грешка, така че трудно ще могат да си намерят работа другаде, а нямат и шанс за прием в университет.

298

Зоро

преди 3 години

бе как може да има още деебили, които си мислят, че го минават леко като грипче и после имат имунитет цял живот? 1. заразените нямат никакъв имунитет (имунитет добиват тежките форми)2. имунитета е 2-3 месеца и айде наново3. преболедувалите (т.н.излекувани) са с увреден бял дроб на 1/3 заминал - значи някоя средно тежка болест и айде в моргатаЕббахти и деебилите, то бива бива иидиоти, ама хора с зарършен 3-ти клас, защо се напъват тук за чукча-писатели!

297

Отдавна минаха 200

преди 3 години

Дистанция, Дезинфекция и Дезинформация!

296

Анонимен

преди 3 години

Колкото бройки искате, толкова ще изкарате. Не е за вярване, че търпим всичко това. Ех, кога ще дойде най-щастливия ден, когато с камъни ще ви прогоним от удобните продажни кресла

295

доцент Кумчев

преди 3 години

слагайте маскитеи под юрганаче аз трябва да ходя на плажняма с вас да се занимавамнедисиплинирана пассмина

294

До 311

преди 3 години

Ще се учудиш ли от факта,че КОВИД 19 се проследява с рентгенови методи

293

Kowid 2020

преди 3 години

ескалация ще има на жълтитие павета със сигурност:)

292

Tемпература

преди 3 години

Днес от 30 на 18 падна максималната температура в София, ветровито и облачно. Още утре ще се появят настинали хора - и всичките ще са с ковид. И да бягат от болницата, връщаме, интубираме, погребваме - без аутопсия.Мерзост!

291

Анонимен

преди 3 години

На седмична база сега са среднодневно 154 заразени, а над 200 ще са другият вторник. Иначе над 200 ще са още през тази седмица, после в събота и неделя ще има спад. Само да не стане, както с Бойко Коронавируса, който заяви, че ако случаите станат над 100 ще се затягат мерките.