109

ЖАЛКИ СТЕ

преди 3 години

До размери - На кого (само)внушавате измисмени и недо.клатени компромати.Милиардери се крият от "каскета" зад граница, с яхти, самолети и т.н.Иванчева е тъ.па крадла и само защото е т.ъ.па и нахална трябва да я осъдят.А вие си се самозадо.волявайте!

108

Анонимен

преди 3 години

За невинна я смятат тези, които крадат като нея! Говорите за Баце, тиквун, барба ганьос, това вили в Барселона - как пък един не извади документи, че е собственик на въпросната вила? Ама да си говорим. Показват ви размазана снимка на чекмедже с пари и злата, ааауууу разстрел! На кой, за какво? Що един крупен червен бизнесмен не излезе и не каже, рекетират ме? Почват да ги плещят, когато трябва да влязат в затвора и по чудо се скатаят някъде. Прави са по-долу, малко ви стрижат!

107

размери

преди 3 години

До Кико70000 еро е само една от пачките,с които е задръстено чекмеджето Му.Само вилата в Барцелона е 4 млн....

106

Да КИКО

преди 3 години

Да, повечето хора я смятат за невинна и жертва на прокурорския произвол и мафията1 Цялото зрелище при ареста и, неправомерното и дъпжане в ареста без повдигнати обвинения и смехотворните "доказателства" потвърждават това. Не си мислете, че всичко, което твърди прокуратурата е истина! А този строителен мафиот, който е дал подкупа, защо не го пипат?

105

Дано

преди 3 години

Предполагам,че жената е забременяла ин витро,както искаше,но и пречеха.Това обяснява усмувката.Ще и духнат под шкафчето с евро и кюлчета...

104

Анонимен

преди 3 години

До КикоПриятелю, тези коментари не са за НОРМАЛНИ!

103

Анонимен

преди 3 години

Каквато се е ухилила май много и харесва в затвора! Може да е намерила някоя кука с голям кочан. Или е било платена любов... Скоро ще се тръгне по живо по здраво да си харчи паричките на някои чуждо море.

102

Анонимен

преди 3 години

До komitataейЩо не си станал съдия, ти сигурно и от футбол разбираш!

101

Кико

преди 3 години

Чета коментарите и се питам: що за народ сме??? Една нагла крадла, спипана с 70 000 евро, с ръце светещи от химикали, с куп доказателства ауио и видео за рекет ....се приема за невинна??? Значи малко са ви рекетирали, още трябва, и не само в общината. Да, не е единствената, но това не я прави невинна!!!

100

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен - "Няма държавен чиновник който да не е корумпиран"Как ги преброи БЕ !

99

komitataей

преди 3 години

в планете на чудеста БГ за убийство дават 2 години за подкуп5 пъти по тлкова

98

Ganjo

преди 3 години

Не се съмнявайте,че съда е отсъдил справедливо. За това,че са виновни е повече от ясно. Имайте повече вяра в българския съд.Хем виновни,хем нахални...такива са всички престъпници.Адвокатите само спомагат за замъгляване на истината.

97

Анонимен

преди 3 години

До АнонименРусата баба е на 45-колкото щерка ти-за сведение.

96

още повече тролове

преди 3 години

До Много троловеЧакаме да осъдят крадлив Бойко.Естествено не очакваме това от бойковия съд ,а от съда на международната чест и достойнство,като го изолират.

95

Стефания

преди 3 години

Името на съдиите???? Явно пак са решавали "по вътрешно убеждение"....Питам се каква ли е сумата, която са получили за да намалят почти тройно присъдата на първоинстанционния съд. Явно Кадиевите добре са снесли.... Най-интересно ще е да прочета мотивите към решението???

94

Robinzon

преди 3 години

Корупцията е мерило за бедността и богатството на една държава.Корумпирани държавни чиновници - бедна държава.

93

Варна

преди 3 години

Дори да допуснем, че е вЗела парите, подобна присъда от 20 години и после намалена на 8 години е много. Нормално беше да и дадат толкова колкото е лежала в ареста + домашен арест. Няколко години да няма право да заема публична държавна длъжност и толкова. Те толкова я унижиха, че все едно в била в затвора 8 години.

92

Анонимен

преди 3 години

Това е нечувано, сензация, бонба! Русата баба не е коромпирана тя е невинна оставете ия!

91

Анонимен

преди 3 години

Значи за убийство по особено жесток начин 12 години или колкото там бяха, за недоказан подкуп, защото съдът не го признава за доказан, се дават между 8 и 20. Е какво е това правосъдие? Какво лошо е направила Иванчева? Че не им е давала разрешителни да си правят каквото искат в Младост и че е искала да вложат миниатюрна част от парите си в градинки? Т.е. инфраструктура, която ще вдигне ценята на апартаментите им? Жената на Гешев какво прави за Ваклин? Как няма конфликт на интереси? Продажници!

90

обективен

преди 3 години

Жената на Каскета работи при Ваклин , а Ваклин има имоти за над 300 млн. Самия Каскет си купува апартамент за жълти стотинки, и бензиностанция на цената на Голф-3.После същия Каскет не вижда едно чекмедже с близо 2 млн. евро , а пък шефа на Спецпрокуратурата Франтишек ,конфискува лично за себе си над 5млн и 35 кила злато от Илия Златанов и фирмата му "Иззамет".Иванчева е светица, спрямо тези нагли престъпници.